Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 756
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 315
Хортенз, това някъде около вас ли е?
  На щерката й се отваря опция да ходи на сватба край Загреб, в някакво село Петриня. Една от бест френд се омъжи в Германия за хърватин, но сега ще е сватбата. Този път правят план да пътуват с кола.
    Бърди,чакането съсипва.
  Бачкам, немисеработи, нищонемисеправи.

# 316
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета, прелитам като заплата през порфейл, но имам важно обявление.

СЪБОТА - СРЕЩА - НДК, същата кръчма - след десет!

добре дошли са кучета, деца, половинки....

ако някой има друга идея, да свирка и на лични.

# 317
  • sf
Ех, аз съм пас. На работа съм 🙄

# 318
  • София
Бърди, стискам палци. Не растат като гъби, Така че ден-два не е проблем.

# 319
  • София
ДобрЕ, и аз съм на работа. Ще ви пропусна този път.  Не се съмнявам, че ще е весело изкарване, затова пожелавам само чудно време да имате в добавка.

Намерих красиви стари покривки за маса, прибрани грижливо от мама в дълбините на един шкаф. Днес събрах сили ( емоционално) най-сетне след близо 3 години да започна малко по малко да разчиствам шкафове и гардероба, които тя ползваше. Всъщност първият път беше преди 1-2 месеца, когато ви писах, че намерих рокли с етикет в нейните дрехи. Днес беше втори тур. Трудно ми е, но е време.
Яд ме е за покривките. Изпрах ги на 90 градуса с предпране , но петната от стоене не се изпраха. А защо са били в шкафа и мама не ги е вадила, не знам. Може би за самата нея са представлявали спомен от майка й или някоя баба.

# 320
  • France
Не ги пери на големи градуси, а им сложи малко ваниш да постоят, а после ги накисни в разтвор с ваниш и сода бикарбонат. Обикновено действа.

# 321
  • София
Пандич, слушай Фил. Точно така изчистим едни кенарени чаршафи. МН сега ме побърза. Вика, жена, утре ще ходим на пазар. Викам що? Той по принцип ходи сам, много било важно и аз да отида. Значи, утре ако поне парфюм не ми купи, ще го убия. Мразя да ходя на пазар. Кой знае какво пак е измислил.

# 322
  • София
Ре, сигурно нещо приятно иска да те изненада.

Благодаря за съвета за покривките. Златни сте! 🤗

# 323
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Донси, ти писа, че си свободна в събота и затова боднах деня. Явно не става - неделя как е?
Понеделникът е зает за Пловдив...
От вторник нататък?

Пуснах пакетчетата.
Еконт и Спиди до офис ще стигнат утре.
Спиди до магазина - в понеделник
Обявената цена е заради леп блата чупливо. В Еконт не искаха да сложат лепенка ако не дам цена. Гадинки!

# 324
Добър ден.

Донси,да си здрава! Много пътешествия и вълнуващи моменти!
Уинд,поздрав и за теб! Здрава и щастлива!
Бърдче,стискам силно палци и ти пращам прегръдки!Ще се справите!
Ре,и за теб съм стиснала силно,всичко ще е наред!Такъв готин и позитивен човек си!
Дорчи,дано по-скоро имате яснота,че това чакане е меко казано гадно.Всичко ще се нареди!Гуш!
Мисте, Hug

Нали ви се похвалих с предложение за работа.Е,няма да стане.Всичко пропадна.Бях се настроила,представи ми се като сигурно.Устройваше ме по всички параграфи -  и раб.време,и ангажираност,и заплащането като за начало.Като пълна овца си издумках последните спестявания,мислейки си,че предстои да позаредя картата..

Преди две седмици свекърва ми разпрати едно съобщение до мен и двете си деца.В него бях оплюта,обидена и набедена в пълни глупости.Кипна ми жестоко,скарахме се.Последваха още съобщения от типа.Този път впрегнах всичките си сили,емоции и чувства да не се караме отново и просто прекратих комуникация.Към момента се прави, че нищо не е станало,но на мен още ми горчи.И няма да ми мине.А тя за пореден път постигна каквото си е наумила.

С Недовършения не мелим брашно,дразни ме,все с нещо е зает,винаги неговите неща са с приоритет,а елементарни неща от сорта на пазаруване,повече внимание за нас,водене на детето на фризьор,разходка,биват пренебрегнати,понеже аз съм ги поискала.

Иначе съм по-добре,хубавото време и цъфналите дръвчета ми доставят огромен душевен комфорт.
Е,добре де,и винцето.

# 325
  • тук и там
Лейла,все едно чета за себе си,преди 10 години..Ще мине,вЕрвай ми.Или поне,ти ще се научиш как да не се дразниш и впрягаш  за глупости.Моята свекърва беше един голям Дзвер,аз също не си поплювах..Ама и двете остаряхме,аз въобще спрях да и се вързвам,на нея пък и мина мерака да ме дразни,и ЖДНБ-нещо,което само преди няколко години не можех и да си представя-сега ме посрещна с целувка,прегръдка и "хубавата ми тя.."..AstonishedОплаквам се че имаме 4 часа до полета,и то ако няма закъснение ..Ще си отвисим тук..

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 14:52 от Кайсия

# 326
  • France
Лейла, силно те прегръщам. Само непукизъм и игнор помагат, но тези неща се учат мъчно, с напредването на ЕГН-то.
Колко съм се ядосвала на едни кандидат свекъри... сега не бих си повдигнала веждата дори. Ама докато стигна етапа сърцето ми да се покрие с черупка колко съм страдала и аз.

# 327
Абе много зависи от отношението на мъжа в тия случаи също. Не е само до "да не ти пука".
Лайла, съжалявам, нямам съвет в случая. Казвай си директно, ако след това се чувстваш по-добре.

# 328
Ох,то е дълга и широка.Тя беше писала за всекиго по нещо,не беше само към мен.Но за първи път си позволи такива директни обиди.Много ме засегна,още не мога да го осмисля.
А ММ..и той милия се хвана за главата.Тя от едно известно време открито ни бойкотираше, ама сега направо изплиска легена.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 17:01 от Layla•°

# 329
Лейла, важно е с мъжа си да се разбереш и да гледате в една посока.
Няма смисъл да го караш да говори с майка си, безпредмето е и няма да ти донесе нищо смислено на теб. Още повече, че го подминава на улицата. Това трудно мога да си го представя.

Общи условия

Активация на акаунт