Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 758
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 330
Абе не я слуша главата свеки.Дс праща писма до децата си.Же седни и говори очи е очи,кажи си квото ти тежи.Големи хора сте.Аз така процедирам с моите, със зетя и кандидат-снахата. И на тях съм казала, ако има нещо, да си казват.Не да си премълчим и после да си мълчим.
   Аз така стисках зъби, мълчах, допуснах да съм обидена и огорчена, ама да щадя другите.Еми не е било правилно.Сега има горчилка, която гнети.
  Децата бачкат на терасата, гаджето и то нещо прави по някакъв проект, ММ им бъбре, аз седя под навеса и се чудя откъде да почна да чистя. Току-що разбрах, че големите ще останат да спят у нас.Щерката иска да черпи, има повод професионален.
  Купих си цветя да садя,ама едва ли ще стане днес.

# 331
Може нещо да е му е обидена! Според мен трябва да намерите път, още повече , че живеете в нейната къща!
За работата те гушкам, знам колко много го чакаше! Ще се появи нещо още по-добро, ще видиш 🤗!

# 332
Няма смисъл да го нищим,защото с преразкази не се придобива представа за какво иде реч,пък и никой не го интересува, че да ви занимавам.
Аз смело мога да кажа,че пред себе си съм чиста и не заслужавам подобни думи и обвинения!
Път няма да намеря,няма и да търся,ако и да живея в нейната къща!
Което дори не е точно така,понеже живея в къщата на мъжа ми,но да не започваме тази тема!

Мерси ви за подкрепата отново! Hug

Ще карам малкия звяр да отиваме на разходка и ... пазар.Confounded

# 333
Чакам от интернета да пристигнат да ме прехвърлят към новата им система/технология ала-бала. Днес между 8 и 17, в момента е  16 без 7. Нямам търпение да цъкне часовникът 17, да им напиша в чата, че ги няма и да им кажа дгд. Че и без това ме изнудиха да се съглася (щели да ми отрежат кабела, ама не знаели кога). Че и абонамента към един номер отказват да прекратят, докато ми е отворена заявката за интернет.

# 334
Привет.
Чакам на Ре тоалета индийски с връзки отдолу и отгоре да го видя, ма го няма.
И цялата клавиатура е в трохи и пръсчици спагетен сос от гуспойцата, която яде на компа...прасенцето мамино
И на Лейла повече непукизъм и по-малко нерви пожелавам... щото изхабените нерви няма кой да ни ги върне..

и ме изгониха от компа ,този път с купа ягоди

# 335
Тъжно и смотано ми е. Случващото се в тая мизерна държавица е потресаващо и отчайващо.
Извинете лиричното отклонение.

# 336
  • София
Сиросче, явно си много млада, за да имаш още илюзии. Simple Smile

# 337
Не съм, но и не очаквах да е толкова зле.

# 338
Прибрахме се най-после. Не пускайте палците - още три дни агония в чакане на резултатите.
Едва си държа очите отворени, снощи почти не съм мигнала, обаче ако сега заспя, после цяла нощ ще броя овце. На една супа и три кафета съм, последното от които трудно може да се нарече кафе.

Лайла, съжалявам за неприятностите, които ви създава височайшата особа. Знам, че е трудно, да не кажа невъзможно, но се опитай да не се ядосваш и дразниш.

Аз в последните дни изпускам какво се случва, но Евтим Милошев министър ме хвърли в тъча.

# 339
  • France
Сири, откакто не следя се чувствам много добре. Сега и ако накарам мама да престане, ще е чудно.
Лайла, въобще не се занимавай с тях. Нито говори с ММ, още по-малко го тикай към конфликта. Те в един момент ще се разберат, а и да не се разберат- още по-хубаво. По-добре бойкот, отколкото други хубавини

# 340
Сиросче, то да беше само тук отчайващото и разгневяващото, с мед да го намажеш...

Бърди Hug

# 341
Сири, аз искам да разбера! На косъм съм да се върна обратно, та искам да ме разубедиш.
Вече не вярвам, че има по-зле от тук!

# 342
Истината е, че когато не те засяга пряко, можеш да не се интересуваш.
(С уточнението, че в момента в света се случват неща, за които не бива да не се интересува и гневи човек).

Но в страни от тези неща, да не се интересуваш, когато яйцето, което се пече е и на твоето трибуквие, както е за всички ни тук в момента циркът, вече е трудно обяснимо.

# 343
На мене честно казано ми е все тая дали ние с нея ще си говорим.Аз подканям ММ да разговарят за да подобрят отношенията помежду си.Непонятни са ми такива отношения между родител и дете,още повече,когато аз самата съм вече майка.

Бърд, Heart !
Фил,Славчо как е?

Положението е отчайващо и по света,и у нас,за съжаление.  Confused

Ние сме на двора,аз съм на биричка.Купих някакви оризови спагети,мисля със зеленчуци и пилешко филе да ги направя.Thinking

Сетих се още нещо,Лав,как е крачето на Малчо?

# 344
Евтим Милошев министър на туризма, ЖДНБ.

Общи условия

Активация на акаунт