Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Априлска вещерска и спортна

• 86 707
  • 2 031
  •   1
Отговори
# 135
Бърд, за 15 искат. Не са стъпили поне от 30. Аз смътно си спомням един от роднините, с това е било 93-94 година. Не съм сигурна. И дойде вкъщи, не ходи да си наглежда наследството. Гола нива, вилна зона. Туй то.
Попи, няма данък. Земеделска земя, ама 5 декара.

# 136
На български е, Ре. Ужасен ужасон направо, а е нещо като реферат, проект, курсова работа.

Сиросче, сега се сещам, ако баба ти е плащала данъците през тези години, не може ли това да се използва? Другите какви претенции могат да имат, ако не са плащали и не са стопанисвали?

# 137
  • София
Няма данък за земеделски земи.

# 138
Да, да, тя е отговорила, докато съм писала.

# 139
Земеделска е, но упито е пред портата. И ток и вода има. Просто 100 човека, не може продадат, трима искат да ги ограбят. Един се тормози. Тва е в кратце.

# 140
  • София
Чирозче, една дама в кучешката търси прахосмукачка. Ти даде линк забтвоята. Може ли пак?

# 141
# 142
Земеделска е, но упито е пред портата. И ток и вода има. Просто 100 човека, не може продадат, трима искат да ги ограбят. Един се тормози. Тва е в кратце.
Сирос, ако бабата може да докаже със свидетели, че е обработвала, поддържала или се е грижила за тази земя 10 години, то тя спокойно може да стане пълноправен и единствен собственик напълно законно.

# 143
Ще откача от притеснение. Детето е на хиляда и двеста километра от мен, с 39.6°.

# 144
  • София
Хортензия, къде е детето? Тя май е голяма. Дай инструкции да вземе антиперитик. Да вземе душ, но не студен, а с градус-два под телесната и температура. Ако не спадне до няколко часа да отиде в спешното.

# 145
След 7 дни става на 12. Пила е Адвил, свещички Ефералган, душ, компреси. Качва се, не спада. Мъжът ми е най-адекватния и обгрижващ баща, който познавам. Но аз не съм там и това ме побърква.
Ре, за твоя проблем, извинявай. Всичко ще се оправи Hug
В България е с мм.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 02:57 от Хортензия Мушкатова

# 146
  • София
О, тя е с баща си. Няма проблем. Той ще я заведе на лекар. Не се притеснявай. Той ще направи каквото и ти в тази ситуация.
Като заспи, ще я свали. Утре ще го мислите.
Аз съм ок уж 🤣. Само дето не мога да спя. Но това не е от сега.

# 147
Като тръгваха си помислих дали да сложа термометъра в несесера... Голяма съм патка.
Съчувствам за безсънието. И аз почти не спя. Сега ми е и нервно, и книга не мога да чета. Цъкам тетрис.

# 148
  • София
Аз Судоку 🤣. Е нали са я измерили температурата. Няма нужда от самобичуване.

# 149
Хортензия, ще се справят с температурата и всичко ще е наред!
Дойде и моят ред да почерпя, натрупах още една година житейски стаж. Честно казано не разбрах, как върху моите осемнадесет се лепнаха още 30 години! 😀

Общи условия

Активация на акаунт