списвайте бързо

правите за отслабване? Аз за сега само коремни преси ......както знаете на кърма съм и.....оня ден се теглих.Вместо да отслабвам съм качила още 2 кила....вече съм +17

А как искам пак да се почувствам удобно в кожата си и сехи...баси химерата
та аз докато кърмех ядях повече от бебето
даже имам една две "тайни" снимки как докато я кърмя, въху нея (Таня) се мъдри една чиния и аз набивам нещо 

егати болките честно
все едно имам родилни контракции
та аз докато кърмех ядях повече от бебето
даже имам една две "тайни" снимки как докато я кърмя, въху нея (Таня) се мъдри една чиния и аз набивам нещо 

егати болките честно
все едно имам родилни контракции 
дай ми мейл на ЛС ако искаш и веднага ти ги пускам 
Една позната лекарка (дето до преди една година израждаше бебета
) ми ги прати
Спрях да вечерям,само това.Днес пак се мерих и се оказа,че съм се разделила с още едно кило.+7 вече,ама пустите дънки пак не ми стават.Ще се побъркам.
До Манго едва ли ще стигна,защото бойкотирам пазаруването,за да имам стимул да отслабна.Но виж, Aurora, какви са тези ампулки на Галеник? Тях може и да си взема,само малко повече инфо може ли?
, и аз много ти се радвам като те видя
.
след няколко месеца и не сме вече основно на кърма.

и аз по тази причина бойкотирам пазара
а и няма на кой да оставя малката - трябва да я оставя на татко и, пък без него самичка не ми се пазарува (всички дружки са на работа
)
преди или след отслабването се ползват ? а стрии оправят ли ? аз ги имам в изобилие
как точно се казват ??
бях там още като бременна - лелеее едно рокле една педя голямо беше 60лева!! лента с панделка за главата - 15лева!!! е те златни да бяха...
малко 6те ми е трудни4ко ама няма на4ин трябва