Против уроки може и просто да измиете очичките на бебо със светена вода / от чистата молитва/.
значи като бяхме на края на първия месец на консултация и педито като преслушваше кифлата и каза - "лелее, ама това дете има стрхотни колики (те и без слушалки се чуваха, ама както и да е) - няма да и даваме сокчета тогава засега". Накрая на втория месец като отидохме - пак същата ситуация - и тя пак каза - "още задържаме соковете, но започвате плодово-млечната смес, тя няма да ги засили". Та мисълта ми беше, че явно според нея се засилват от сокчета... абе знам ли и аз. Честно казано сега имам такъв страх да не се завърнат пак, че като идем на консултация след 4 дни смятам да я накарам още да чакаме. Сигурно ще почваме вече зеленчукови пюрета, но сокове ме е страх да давам 
мисля, че колкото и съвършени да ги правят тези млека, все пак не могат да съдържат всичко и си давам плодови пюрета на поразия
сега май ще почваме и зеленчукови
а бебка откакто ги яде така прекрасно си ака по 2 пъти на ден че не е истина
само веднъж два пъти съм и слагала термометър и то защото и давах абълка с морков 4 дни поред 
и морковът си каза думата 
Обаче нашата педи като бяхме на консултация в края на втория мес каза да и давам плодово-млечна смес (мляко и пюре на равни части) веднъж на ден, следобед. Аз понеже страшно и се кефя на тази лекарка - досега каквото е казала е била права и не ме е разочаровала въобще - и си я слушам
каквото казва това правя
а и както казах - бебка много си се кефи на тази манджа и си изяжда даже с 20мл повече от страндартно хранене и си ака страхотно и откакто я почнахме и коликите секнаха (точно от първия ден в който и дадох тази смес) - може и да е съвпадение де, но честно казано не ме и интересува много много 
може би ако бях забелязала някакви лоши ефекти щях да я спра разбира се, но понеже такива няма си давам с най-голям кеф
каквото казва това правя
. Много непроходимо е, ама не се знае може след малко да се престраша
правите за отслабване? Аз за сега само коремни преси ......както знаете на кърма съм и.....оня ден се теглих.Вместо да отслабвам съм качила още 2 кила....вече съм +17

или по-скоро колегите... Но да не ви занимавам. За килограмите - и при мен е зле, имам да свалям към 9, но всичките са на бедрата, д-то и корема... Лошото е, че не мога и упражнения да правя защото при мен всички "влиза много леко" в смисъл, че ако почна да правя преси - всичко ще стане на мускул и после трябва да забравя за сваляне... Така че ще се захраним в някой хубав ден, после отслабване и чак тогава стягане... Размечтах се, а и стана дълго