Да
Exchequer, Моника ти е одрала кожата, пу, пу, да ти е жива и здрава
) и бебка направо пощуря.. докато е будна само мрънка, приплаква или буквално се дере, а не може и да спи хубаво.. през деня въобще (само рев), нощем се върти и се буди през 1 час.. циците ми станаха на нищо от дъвчене 

, ама какво да правя като при нас е
и то много. Нали сме си в гората и винаги е по-студено с няколко градуса и все духа един гаден вятър. Само да стане по-топличко и ще ходя в парка, че при нас няма къде да се разхождаме.
Явно си е необходимо време, за да се нормализира положението, но дано да е по-скоро. Вярвам, че няма да стигнете до болница и беболинка ще започне да си наддава стабилно.
предлагам да забравите всякакви болници 
само за по малко на терасата и това е... мен не ме притеснява толкова студа, ами просто няма как да я изкарам
около нас е само с купчини сняг, количката не върви.. кенгуру още не искам.... уф
обаче в петък сме на консултация и ако не хвана да ида с количката (а то на 40мин от нас пеша) та на
не издържам вече 
давайте все в тоя дух !
че и по килце и отгоре ви пожелавам 
какво ли правят сега... дали пак така си спинкат и слушкат.. трябваше да я накараме бярем един телефон да остави, че тоя месец бая време...
една играчка
не знам кво си разправят, ама до вчера я беше страх от него, а сега са първи другарчета 

Препоръчани теми