Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 461
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета, само аз ли не съм в час с цените? Вчера купих куинс, прибирам се вкъщи и гледам на бележката 4.60лв. Мамка му. 9.20 за два сока. Мисля това да ми е единственото участие в тази игра.

Ако само хавлията те устройва... иначе за голямата награда условието е минимум 22 лева, което .. ми се вижда много. Иначе винаги гледам къде ги има на промоция, преди да пристъпя към покупка, но аз доста от нещата си следя.. и взимам от където ми е най-изгодно. В близост са ми повечето вериги.

Ама пък колко лесно ще стигнеш до 22 лв с тези цени ,а? Smile
Всичко стана ужасно скъпо и милката и уискитата-вече направо ми мина мерака да участвам по повече пъти в игрите.

Исках да се включа в JB, че ме блазнеше телефона, ми като му видях цената в един супер маркет, дори след отстъпка.. на фона на шанса да го спечеля, се отказах.

# 616
Пиринско са бързи. Носят с Европът и звънят като са на адрес. По телефона напомни , че трябва да дам езичето от кена. Провери го, попълних протокол и ми даде тениската.  Материята на тениската много ми харесва, но според мен е малко уголемена.

# 617
Браво за наградите! Мисля да участвам в Рексона. Четох правилата и според тях е за всички магазини, нали не бъркам.

# 618
И аз откривам като моя номер в Рексона, сега остава и да ме известят. Пише, че ще звънят.

# 619
Забравих снимките.

# 620
  • Пловдив
Момичета, само аз ли не съм в час с цените? Вчера купих куинс, прибирам се вкъщи и гледам на бележката 4.60лв. Мамка му. 9.20 за два сока. Мисля това да ми е единственото участие в тази игра.

В кварталния ни магазин са под 3 лв ... пазарна икономика

# 621
Зависи кой сок. От 1 литър са натурални и по-скъпи, от 2 л. мисля са към 2лв и нещо. От тях харесвам портокаловия, но не съм се включвала. Ще купя да се пробвам.

# 622
  • Пловдив
Зависи кой сок. От 1 литър са натурални и по-скъпи, от 2 л. мисля са към 2лв и нещо. От тях харесвам портокаловия, но не съм се включвала. Ще купя да се пробвам.

Имах предвид тези от 1 л. И за коледната игра ги купувах на 2,49.

# 623
Все още не мога да кача бележка в Хайнекен...при мен ли само е така?Rolling Eyes

# 624
  • София
Все още не мога да кача бележка в Хайнекен...при мен ли само е така?Rolling Eyes

При мен стана, но през компютъра. През телефона не става.

# 625
5 лв за Куинс? Тия тотално се самозабравиха....Че то е колкото Гранинито!

# 626

В Кауфланд са намалени на 2.59 от 3.59.

Сега пък съм в ХИТ - тук 2 литра са 6.49 лв. Не съм виждала натурален 2 литра в картон, явно са нови артикули.
За предната игра купувах 2 литра, но те са в големи пластмасови шишета. Сега тези сокове са в картон.

# 627
  • София
Избрах дама от форума за екскурзията до Истанбул! Изпратих й номера си на ЛС и  очаквам да ми се обади😊

# 628
Помня ,че някои питаше за играта на Ева 
Мъжа ми преди малко взе серума

# 629
  • София

В Кауфланд са намалени на 2.59 от 3.59.

Сега пък съм в ХИТ - тук 2 литра са 6.49 лв. Не съм виждала натурален 2 литра в картон, явно са нови артикули.
За предната игра купувах 2 литра, но те са в големи пластмасови шишета. Сега тези сокове са в картон.
Участващите разфасовки са Queen's 1l кутия и Queen's 2l PET бутилка, а не кутия.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт