Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 447
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 690
Те Линд изтеглиха, изпратиха и втори път изтеглиха, а Сейфгард не могат 2 сапуна да изпратят.

# 691
  • Бургас
Днес получих овлажнителя за въздух от Сейффард.

# 692
  • София, Дружба 2
И моите сапуни от Сейфгард още ги няма.

# 693
Много странно последно обявяване на ОРЕО -7 печеливши  очаквах да са 12 бр.
Мой колега е получил СМС вчера от Нова Бразилия. Днес е валидирал и са му казали другата седмица ще я получи.
И аз нямам обаждане от Рексона ( купих душ гелове ДАФ) ще снимам бележката, за да мога да им я изпратя тъй като утре летим за Милано и от там Женева, Париж ….

JustMila, какъв смс е получил твоя колега  от Нова Бразилия?

Честно казано не съм питала , но разбрах, че е спечелил. Имаме нови кафемашина и взимаме кафе на зърна. Като се върнем ще взема й аз

# 694
Лидл от 18.04

# 695
# 696

Нова игра на Шуменско от 15.05

# 697
Чакам си серума от Ева, но ни вест, ни кост от Спиди...

# 698
Има ли някоя добра душа,която няма да си взима серума от ева?Че снощи си взех моя,но е едва 30 мл ,а лицето ми е много зле и сигурно ще трябва яко мазане докато помогне нещо.

# 699
Със серума трябва да се внимава и да се слага слънцезащитен, защото може да има обратен ефект. По принцип такива препарати се препоръчват за зимният сезон.

# 700
Летен полъх е права, ако е с ретинол този серум много трябва да се внимава.Прочетете как се използва.Първоначално 1 път в седмицата само вечер, задължително много яка слънцезащита през деня.

# 701
И на мен ми е странно защо сега масово започна агресивна реклама на тези серуми, като сезонът не е подходящ изобщо?

# 702
Линд са публикували печелившите от втора седмица.

# 703
И на мен ми е странно защо сега масово започна агресивна реклама на тези серуми, като сезонът не е подходящ изобщо?

Серумът е в България от около месец. Лансира се навсякъде - аптеки, инфлуенсъри, ТВ реклама.
Ползва се целогодишно, така че си е напълно подходящо и сега да се ползва.
Нанася се сутрин или вечер, или сутрин + вечер всеки ден, а не веднъж седмично.
Ползва се за петна от акне и старчески петна.

# 704
В Лидъл игра на Милка и/или Барни за над 5лв покупка-награди: 40 ваучера по 500 лв за Емаг от 18.04 до 15.05
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт