Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 482
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 90
Току що получих имейл от чио че печеля 100 лв.Играта доколкото помня беше с дневни награди и май свърши вече,та се чудя дали са някакви резерви или пък измама някаква .

Постоянно сменят имена, потърсете се дали ще видите името си накъде

# 91
Да видях си името на дата 13.03,но не съм получавала каквото и да е известие.Днес имейла ми е от 13 часа.Може би има измами и тук и теглят нови за сметка на тези които нямат опаковки или к.бележка.Не помня какво трябваше да се предаде на куриера,мисля опаковката с кода.Някои спечелил ваучер може ли да каже коя фирма ги носи.Благодаря.

# 92
Да видях си името на дата 13.03,но не съм получавала каквото и да е известие.Днес имейла ми е от 13 часа.Може би има измами и тук и теглят нови за сметка на тези които нямат опаковки или к.бележка.Не помня какво трябваше да се предаде на куриера,мисля опаковката с кода.Някои спечелил ваучер може ли да каже коя фирма ги носи.Благодаря.

Спиди носят ваучерите. Искат опаковката с кода.

# 93
  • Велико Търново
Както писах преди и моето име се появи в последствие в Чио, но след запитване от моя страна се оказа, че не съм аз ...

# 94
Както писах преди и моето име се появи в последствие в Чио, но след запитване от моя страна се оказа, че не съм аз ...
Аз и имейл получих.

# 95
Честит нов месец и нова тема.
Пожелавам на всички да счупят каръка и този месец да се похвалет с нещо Simple Smile
Аз ще се похваля с продуктов пакет от Сейфгард (въпреки, че ми се искаше една парочистачка Simple Smile )
Късмет на всички.

# 96
  • Елхово
Сега видях, че и аз имам емайл от Чио! Няма го името ми в списъка!:

# 97
  • София
Отивам на Еко да зареждам и на касите виждам 3 линдорчета за 2.69 😁. Маркира касиерката, връща ми ресто, но без бележка. Като видя, че няма да си тръгна изкара дубликат и уж го хвърли в кофата, а на мен ми даде оригинала. Като я попитах защо и е дубликат ми каза, че била объркала. Е познайте още в колата регистрирах 😁

# 98
Еййй, големи хитреци значииии..... трябваше да си поискаш и дубликата.

# 99
Обадиха ми се от Ивайла - с ретинолова терапия съм (изобщо не очаквах, че имах проблем с попълването на формата и накрая подадох отговорите по Вайбър).
10 мин след тях получих мейл от екопак:
Здравейте приятели на „Зелена алея на славата“,
Честито,
Вие сте един от печелившите в томболата за еко-награди на ЕКОПАК България АД - "Зелена алея на славата".
Вашата награда е екочанти за разделно събиране.
Изобщо не помня кога съм участвала, но благодаря на споделилите игрите Flowers Four Leaf Clover
П.п. Ако беше вчера, щях да си помисля, че е първоаприлска шега, смятайте от кога не съм печелила нищо Grin

# 100
И на мен се обадиха от Ивайла. Много се радвам, бяха много учтиви по телефона.

# 101
Здравейте!
Наскоро попаднах случайно на тази тема, не съм писала до момента, но поздравявам създателите за старанието и добрият тон, който се спазва, както и услужливостта, която прочетох в доста коментари. И аз като хората тук се включвам в игри с покупка и без, понякога имам късмет, друг път - не. Но е много приятно чувство да видиш надпис "Честито!" Пожелавам на всички здраве и награди, които истински желаете и от които имате нужда!
Усмихнат ден!

# 102
Благодаря, че споделихте за Екопак. Gmail решил да не ми изпраща известие, но имам съобщение Simple Smile)

# 103
Добре, че  се за четох в условията на сенсодин, че понякога първо купувам после чета.
Участва само един единствен вид паста за зъби, закупена само от Лили или ДМ. Един човек има право да печели повече от една награда, включително и от вид. Спечелилият четка за зъби сам си декларира и внася данъка, а хавлиената кърпа е със завидните размери 30/50см.
Ами..не, мерси 🙂

Тези в час ли са? Нали по закон организаторът внася данъка. Може да поиска пари от спечелилия, за данъка, но го внася той.

# 104
Да ме извиняват, ама каква е тази златна четка за зъби, дето и данък трябва да ѝ се внася?!?

Общи условия

Активация на акаунт