Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 285
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 990
Писах на Орео за наградите, качили са този до Япония. Писах им пак за новите 6 броя за нинтендо и отговориха че до 72 часа от изтеглянето щели да ги качат Simple Smile

# 991
  • Плевен

Писах на маги за играта им. Тя ще свърши, а още не е обявена😀
и аз им писах, отговориха ми, че ще проверят, това през контактната форма.

# 992
  • Сандански
Когато вчера се обадих на Престиж да заявя наградата,ми казаха,че това са непотърсени награди от редовните печеливши.
Така вече съм съгласен.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 12:15 от Ivaylo77

# 993
  • При децата ми
Престиж според мен си правят реклама това с резервите. Нали предварително искат снимка на КБ, защо им е след месец да теглят резерви, ако са проверявали преди това. Тези дето уж са с невалидни регистрации вече 5-6-та кампания подред, ако ги дисквалифицират ще спрат да качват фалшиви бележки. Пък и това вече във всичките им кампании резерви след това. Вече се набива на очи, че е фалшиво.
Не им вярвам.

Ще спрат?! Я, питай Диана Славова!

# 994
  • София
Как ще спрат?! Те от години продължават, а колко пъти са хващани. Браво на Престиж, че правят и втора проверка. Не участвам в техните игри, но бих.

# 995
  • Велико Търново
Престиж според мен си правят реклама това с резервите. Нали предварително искат снимка на КБ, защо им е след месец да теглят резерви, ако са проверявали преди това. Тези дето уж са с невалидни регистрации вече 5-6-та кампания подред, ако ги дисквалифицират ще спрат да качват фалшиви бележки. Пък и това вече във всичките им кампании резерви след това. Вече се набива на очи, че е фалшиво.
Не им вярвам.
Оооо така хубаво се "рисуват" КБ с необходимия софтуер, че не можеш да кажеш, че са фалшиви.

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 12:10 от dannyny

# 996
Картата от Ариел пристигна 😊

# 997
  • Пловдив
Не всички, които не са си потърсили наградата са измамници. Аз, спечелих от 2 номера комплекти, с редовни бележки, но им казах, че не желая да си получа наградите. И преди да ми се нахвърлите, защо тогава съм играла, надявах се на телевизор. Предпочитам да ги получи някой, който ще им се зарадва, отколкото да се затрупвам с ненужни чаши.

# 998
Когато вчера се обадих на Престиж да заявя наградата,ми казаха,че това са непотърсени награди от редовните печеливши.

# 999
Печеля сервиз чинии от великденския календар на Кауфланд.  Много се зарадвах, като знам какъв е шансът там. Благодаря за споделянето!
И аз...Честито!

# 1 000
Здравейте, участвах в играта на Lindt,  но при регистрацията на бележката написах по-малка сума, от тази в касовата бележка. Знаете ли как мога да се свържа с тях, за да видя, възможна ли е корекция или не?
Благодаря ви!

# 1 001
Ехе, май са 94 непотърсените награди от Престиж 😁

# 1 002
Понеже сте на вълна Престиж, да ви кажа моя случай. Още в началото на играта спечелих комплект с чаша дизайн 2. Изпратих на имейла касовата бележка, одобриха я и зачаках. Вече бях забравила, така бързо разнасят наградите, и ми звъни някаква госпожа, че имам спечелен комплект, но не е заявен. Гледам папката изпратени - всичко си е наред. Снимам наново бележката и пращам. Отговаря: не й се четял част от номера, и то нулите. Е вярно, беше поизбеляла от 2 месеца отлежаване. Тогава й препратих имейла с първоначалната снимка. Мина доста време без отговор или получен комплект. Не мисля и да се занимавам и да губя повече време за 1 чаша и бисквити.

# 1 003
  • София/Търново
Аз, завчера, уж, спечелих от Юск. Ама ни мейл, ни събщение. Само трите сини балончета. Писах им, да видим какво ще кажат.

# 1 004
Кошницата на Lind't е огромна. Къде да я скрия сега?! Хахахаха

Общи условия

Активация на акаунт