Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 145 - април 2024)

• 107 276
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 1 005
Днес е най- прекрасния четвъртък от седмицата. И моята кошница от Lindt пристигна. Не съм се радвала така и на доста по- големи награди. Пожелавам на всички обожатели на Линдор да я спечелят, уникална е! Много, много Линдори накуп! Какво по- хубаво от това?

# 1 006
Здравейте ,
Може ли някой да ми каже къде и как да намеря тези кодове за Coca-Cola?
В първият е тап пропуснах да се включа със загадката за Инфлуенсърката ....поне сега да се включа .
Изобщо не печеля от Coca-Cola, с покупки играя редовно,но нямам късмет явно.В Инстаграм съм активна и печеля доста.. Късмет на всички !
Благодаря

# 1 007
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер на стойност 200 лв. за пазаруване във ФАНТАСТИКО. Това са:

Stoyanova.A
Клер
Futfut

Честито!

# 1 008
0895364076 този номер ми звъня преди малко докато говорех с друг. Опитах се да върна обаждането, но са ограничени входящите.. на някой да му е познат?

# 1 009
Понеже сте на вълна Престиж, да ви кажа моя случай. Още в началото на играта спечелих комплект с чаша дизайн 2. Изпратих на имейла касовата бележка, одобриха я и зачаках. Вече бях забравила, така бързо разнасят наградите, и ми звъни някаква госпожа, че имам спечелен комплект, но не е заявен. Гледам папката изпратени - всичко си е наред. Снимам наново бележката и пращам. Отговаря: не й се четял част от номера, и то нулите. Е вярно, беше поизбеляла от 2 месеца отлежаване. Тогава й препратих имейла с първоначалната снимка. Мина доста време без отговор или получен комплект. Не мисля и да се занимавам и да губя повече време за 1 чаша и бисквити.
и моите бяха така пратих им ги 1 3 4 пъти и накрая ми звънни за бележката и чак ми писаха имейл ,писах им че я пратих многократно и няма да се занимавам с глупостите за една скапана чаша

# 1 010
0895364076 този номер ми звъня преди малко докато говорех с друг. Опитах се да върна обаждането, но са ограничени входящите.. на някой да му е познат?

И този номер е на тези дето канят на събития..

# 1 011
# 1 012
Кошницата на Lind't е огромна. Къде да я скрия сега?! Хахахаха
Дай я у дома, имам много място. 🤪🤪🤪🤣
Честити награди на всички! 😻
Аз чакам само бонбоните на детето за Цветница, но май няма да пристигнат на време. 😁

# 1 013
Честито на всички за наградите!
Кошниците на Линд са страхотни, че чак и аз май ще си пробвам късмета, ако успея.
От днес е активна и кампанията на Жилет в Лидъл, участвам с една бележка дано имам късмет.
Чакам и новите награди в колата за да си "похарча" всички кодчета. 🤑🤑

# 1 014
Здравейте група печеля сак от heineken ,също играя във lind със три бележки но не ме теглят за тая кошница дано ме изтеглят Мрън Мрън.

# 1 015
От Линд може ли да спечеля и от двете награди,с различни бележки.Четох правилата,но не разбрах.

# 1 016
  • Бургас
Лелеее,кошницата е жестокааа!!!😱😍
Участвам с 3-4 бележки!
Ако я спечеля, децата ще полудеят от радост,понеже много обичат Линдорите.
Дано имам късмет да ги зарадвам!🍀❤️

Със здраве да си ги хапвате, момичета!😉

# 1 017
Печелившите от Нивеа са качени. Мен ме няма.

Благодаря за списъка, мен също с две бележки ме няма....ех
Тия скоро ги не бяха уж теглили... Ето за това не участвам с купуване, но то това е навсякъде вече... Как може да не знаете всички тия, които все те печелят. Лидия Гавазова-журналиста, но как печели отвсякъде...
Фани Мехмедов също
Пенка от клана и другите и те!

# 1 018
Сега я видях тази игра
Цитат
Играта стартира на 01.04.2024г. от 00.00ч. и завършва на 31.05.2022г. в 23.59ч.,
3. ПРОДУКТИ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
В Играта участват следните продукти:
•             NESQUIK® Cereals 375 g,
•             NESQUIK® MIX Cereals 325 g,
•             LION® Cereals 400 g,
•             CHOCAPIC® Cereals 375 g,
•             CORN FLAKES®500 g
5. НАГРАДИ
(1) За срока на Играта ще бъдат раздадени общо 16 Xbox стерео слушалки с кабел, 25 000 Xbox токена за 1 месец достъп до PC Game Pass*.
https://www.nestle-cereals.com/bg/xbox?fbclid=IwAR3ALx3KXG5-QDYA … Cj6QTjpcwgW0MH290

# 1 019

Общи условия

Активация на акаунт