Професионални серии за коса - Тема 163

• 68 656
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Някъде там
Здравейте, в ЗР ми препоръчате тази боя за коса:
http://www.zlatnaribka.com/bezamonyachna-trayna-boya-za-kosa-s-h … nent-color-100-ml
Търся покритие за бели корени, 4.0 мисля че ще е моя цвят.
Нямам много опит с профи бои, олиосета само съм ползвала без да е уау, но нещо ги ребрандирали и няма моя цвят.
Тази Andreia ми е напълно непозната като марка, заслужава ли си? Ако не, коя марка/серия да гледам?
Тъкмо се закрепих след много тежък косопад и предпочитам да не слагам дрогерийна боя, страх ме е.
Лично на мен тази боя не ми допадна.
Предпочитам ако си боядисвам корените в нас да използвам L’Oréal Inoa.

# 481
  • Сливен
Трябва да си купувам нов сешоар,спрях се на този https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-va-8605-tb
Моля,за мнение.Досега съм ползвала на ремингтон и силвъркрест.Кжсата ми е тънкъ,права,боядисана и трудно съхнеща.

# 482
Agent Provocateur много благодаря!
И още един въпрос - когато изсуша косата седи добре, но после става на клечки в краищата.. какво да слагам за да не става така? Ползвам на Chi коприната, но без нея е по-добре честно казано… не слагам много от нея..
Хммм, преди да премахна напълно коприната на Chi (аз я харесвам и ползвам, не винаги, но често) бих опитала да намаля поне наполовина слаганото количество. И лично аз предпочитам да я слагам на мокра/влажна коса - така ми се получва много плъзгаща се коса по четката, докато суша. На вече изсушена не ми е любим продукт.
Agent Provocateur ,
За оформяне на суха коса,на другият ден какво ползваш?
При мен след измиване и оформяне е добре/къдрава, тънка и много суха коса/, на другият ден е бухнала и с фриз, ужасна...направо съм като глухарче.
Пробвах с масла да оформя краищата, също глоси нектар на O way, Colour fanatic Pureology, няма добър резултат.

# 483
Трябва да си купувам нов сешоар,спрях се на този https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-va-8605-tb
Моля,за мнение.Досега съм ползвала на ремингтон и силвъркрест.Кжсата ми е тънкъ,права,боядисана и трудно съхнеща.
Парлукс е по- добър. В пъти.

# 484
Agent Provocateur ,
За оформяне на суха коса,на другият ден какво ползваш?
При мен след измиване и оформяне е добре/къдрава, тънка и много суха коса/, на другият ден е бухнала и с фриз, ужасна...направо съм като глухарче.
Пробвах с масла да оформя краищата, също глоси нектар на O way, Colour fanatic Pureology, няма добър резултат.
За да не става фриз се налага да се запечатва кутикулата по-добре от обикновено, че нашите порести коси само чакат да подушат влага във въздуха. Затова ако е наистина влажно и ми е важно да не бухна изобщо преди да суша ползвам продукт от типa WOW Dreamcoat (но Дриймкоата при мен убива обема):

Иначе аз изключително рядко слагам продукт на 2-ия или 3-ия ден след миене, но ако много искам да овлажня краищата или крем (Olioseta All in One) или някое олио, което не ми харесва на влажна коса (Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Oil или вече спряното, но много любимо Joico K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil). Но определено си е въпрос на опит-грешка, това, че нещо работи за мен не го прави универсално работещо за всеки и обратното!

# 485
  • Бургас
Здравейте! Имам нужда от съвет за силно заплитаща се коса на дъщеря ми, почти на 10г. Косата е дълга до кръста, сравнително гъста но с доста тънък косъм. След миене съм пробвала с двуфазния балсам на Лакме без отмиване, крема на Олиосета, всякакви детски спрейове за разплитане и блясък. Всичко е идеално, докато преспи. После няма сресване, особено долните слоеве, които се трият в гърба. Не знам дали е достатъчно видно снимките.

# 486
Дълга коса до кръста - благодат... Ако всичко е ОК през деня, а проблемът е само докато спи защо не пробвате да спи вързана (не толкова стегната като на снимката, а по-свободна опашка високо на главата)?
Скрит текст:

# 487
  • Бургас
Да, вариант е да прибрана, през деня също се заплита, но тя не иска да ходи вързана или сплетена. Купих й даже копринена шапка вместо калъфка, ама и нея толкова я ползва

# 488
Моята дъщеря е на 12 и има гъста коса до кръста, имаме същия проблем Simple Smile. Започнах да я правя на плитка и сутринта няма такъв проблем. Може да се нанесе преди това малко олио/крем и става супер!

# 489
Аз си купувам копринени калъфки на възглавниците срещу заплитане. Балсамът на Chi с кератин върши страхотна работа.

# 490
  • Бургас
Серума против косопад на Calinachi  омазнява ли косата?

# 491
Аз си купувам копринени калъфки на възглавниците срещу заплитане. Балсамът на Chi с кератин върши страхотна работа.
От кои сте най-доволна, може ли инфо от къде поръчвате копринени калъфки?

# 492
  • Somewhere far away
И аз искамда знам за тез копринени калъфки.

Аз ползвам сатениран памук, но ми е интересно как се спи на копринени? Не се ли пързаля много?

# 493
Rissse, Серума против косопад на Calinachi изобщо не омазнява косата, а моята почти всичко я утежнява и омазнява.

Deathcrush, спя на копринени калъфки от около 2 години, мога да кажа, че със сигурност косата ми се заплита по-малко, и е много по-гладка (не че преди съм осъзнавала разликата). Копринените калъфки държат по-хладно от памучните, и да, мъничко по-хлъзгави са, но в никакъв случай не е некомфортно. Мен точно това ме спира да си купя копринени чаршафи- там вече си представям как се хлъзгам и падам Simple Smile

# 494
Здравейте, има ли по щадящ начин за премахване на тъмно кафява боя в домашни условия?

Общи условия

Активация на акаунт