Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 292
  • 740
  •   2
Отговори
# 510
Тествах наскоро Ш и Б за обем на Редкен, страхотни са, доста продукти за обем съм ползвала през годините, но тези ме впечатлиха, придават и плътност.

Какво е Ш и Б?

# 511
шампоан и балсам

# 512
Тествах наскоро Ш и Б за обем на Редкен, страхотни са, доста продукти за обем съм ползвала през годините, но тези ме впечатлиха, придават и плътност.
Коя серия точно, защото и аз заглеждах един за обем (розов) - Текстуриращ шампоан за незабавен обем при фина и тънка коса REDKEN Volume Injection Shampoo, май е нов и се чудех дали да не го поръчам заедно с един бял шампоан за увредена коса Redken Acidic Bondic Concentrate Shampoo.

# 513
Коя серия точно, защото и аз заглеждах един за обем (розов) - Текстуриращ шампоан за незабавен обем при фина и тънка коса REDKEN Volume Injection Shampoo, май е нов...

Не е съвсем нов. Аз го харесвам. Дотолкова, че съм си купила 2 литра от него, да не вземат да ми го изкупят :Roll_Eyes:
Няколко пъти го коментирах с консултантки в ЗР (защото не си бях донесла през ваканцията и търсех нещо подобно, но различно, желателно италианско) и останах с впечатлението, че не го препоръчват особено. Ако косата ви е много суха или водата много твърда го опитайте първо.

В комбинация с допълнителен стайлинг за обем ефектът не е никак лош!

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 20:30 от Agent Provocateur

# 514
Аз им няма доверие на консултантките , основно Лакме и Олиосета препоръчват

# 515
  • пловдив
Здравейте, дайте препоръка за избор на сешоар-parlux advance light или BaByliss
Compact Pro 2400 6715DE?
Искам да изсушава бързо без да увережда косата. Вкъщи и аз и двете ми дъщери сме с дълги коси  и затова ми е важно бързото изсушаване без изтощаване на косата.
Гледам, че  babyliss е по-мощен, но не мога да преценя дали, това е толкова важно .

# 516
Redken Volume injection е серията, в Нотино има дискавъри сет от шампоан и балсам по 10 мл. плюс 3 продукта от Acidic серията.

# 517
И от мен препоръка за розовата серия на Редкен. За фина, направо лигава, права като праз и здрава коса е суууууупер. В район с твърда вода съм и шампоанът също си втърдява, но тъкмо достатъчно, за да добие косата структура и някаква управляемост. Много, много любима серия.

Тази на Филип Кингсли за обем (с жълта лентичка) също много ми харесва.

# 518
Здравейте, идвам с един въпрос. Косата ми е гъста и къдрева, но не я харесвам такава и след всяко измиване я изправям със сешоар. Въпроса ми е, въпреки това Ш и Б за къдрева коса ли трябва да използвам или след като не я нося къдрава няма смисъл?

# 519
Грижата за косата е според нейния тип (респективно нужди), стилизантите - според търсената визия. Simple Smile

Колкото и да изправяш косата, тя няма да придобие особеностите на права коса и да "забрави", че е къдрава. Нямам идея дали има шампоани и балсами, таргетирани към къдравелки конкретно, вероятно има, не съм наясно с грижата за този тип коса, но генерално - косата ти е по-суха, с повишена вероятност за заплитане, нали? Най-вероятно не страдаш от липса на обем или бързо омазняващи се корени като много от дамите с права коса, значи няма особен смисъл да използваш такива шампоани и балсами. Тестовете за порьозност направила ли си? Знаеш ли дали косата предпочита протеинова или хидратираща грижа?

# 520
Грижата за косата е според нейния тип (респективно нужди), стилизантите - според търсената визия. Simple Smile

Колкото и да изправяш косата, тя няма да придобие особеностите на права коса и да "забрави", че е къдрава. Нямам идея дали има шампоани и балсами, таргетирани към къдравелки конкретно, вероятно има, не съм наясно с грижата за този тип коса, но генерално - косата ти е по-суха, с повишена вероятност за заплитане, нали? Най-вероятно не страдаш от липса на обем или бързо омазняващи се корени като много от дамите с права коса, значи няма особен смисъл да използваш такива шампоани и балсами. Тестовете за порьозност направила ли си? Знаеш ли дали косата предпочита протеинова или хидратираща грижа?

Уха, много нова информация за мен. Благодаря ти!
Тест за порьозност не съм правила. Определено е суха и не се омазнява бързо. Как да разбера дали да избера протеинова или хидратираща грижа? Има ли връзка с порьозността?

# 521
  • На брега на реката
Моля, за малко помощ!

От няколко месеца имам косопад и наскоро си взех комплекта на Меди, който съдържа шампоан, балсам и спрей. Чела съм добри отзиви и зе серума на Епруваж и закупих и него.
Спрея трябва да се нанася сутрин и вечер, а серума след измиване на косата.
Въпроса ми е, може ли да се ползват спрея и серума заедно?

# 522
  • Варна
За можене може ама си е пресоляване на супата. Дайте шанс на сета на Меди да си свърши работата,а след това си използвайте Епруваж за рутинно подхранване на фуликулите.

# 523
  • На брега на реката
Точно от това се опасявах и затова попитах!
Благодаря за съвета!
Flowers Hibiscus

# 524
Някой има ли впечатления от концентратите на Loreal (Serie Expert)? Например Vitamino color или pro longer? Не са ампули, ами тези 400 мл концентрирани ,,маски" без нужда от дълго стоене с тях. Не помня дали преди години не бях пробвала концентрата витамино колор или си въобразявам...имах доста продукти и от продуктови тестове и вече не помня. Лошото е, че ако съм го пробвала и не помня,сигурно не е кой знае какво. Joy Сега обаче ми звучи доста добре и искам да си купя такава ,,маска". Какъв опит имате?

Общи условия

Активация на акаунт