Професионални серии за коса - Тема 163

• 68 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Копринените калъфки са полезни и за кожата. За спящите по лице кожата не се “мачка” и не стават трайни бръчки, за хората с акне също има ползи в сравнение с памучните.
Косата по-малко се заплита и освен това се задържа повече влага в нея.

# 496
  • бургас
Искам да споделя мнение за Nashi, шампоан/балсам/лифтинг маска/Ув защита, препоръча ми ги фризьорката за поддържане от кератиновата терапия, която правих и като най-добри продукти, без силикони и парабени, както било при почти всички останали продукти....Та косата ми толкова изгоря от тая кератинова терапия, а не бях с изтощена, моята коса е чуплива и й слагам малко тъмно русо 2 пъти в годината, като през останалото време  не я увреждам с преси и маши. Тези продукти на Наши(жълта серия), изобщо не ги усещах добре, косата ми ставаше пърхава, изтощена, едвам я сресвах, друга приятелка, която пък е с много къса коса, била доволна от тях. Аз като цяло не бих ги препоръчала, още повече, че дадох около 400лв. И след толкова хваляне от фризьорката, имах очаквания...😞😵‍💫

# 497
  • Бургас
Момичета, моля за препоръка за хубав активатор за къдрици. Косата ми е чуплива.

# 498
Момичета, моля за препоръка за хубав активатор за къдрици. Косата ми е чуплива.

И аз съм с чуплива коса и най-доброто, което съм ползвала е този активатор на Yari:

# 499
  • Бургас
Elastifizer от Philip Kingsley как ви действа? Губи ли се обема? Леко изсушена по краищата е моята. Чудя се дали да не пробвам ?
От кой шампоан сте доволни за обем?

# 500
Ако е възможно да ми помогнете дали има тема за споделяне на мнения и опит за сешоари,преси за коса. Да ми пуснете едно линкче.

# 501
Elastifizer от Philip Kingsley как ви действа? Губи ли се обема? Леко изсушена по краищата е моята. Чудя се дали да не пробвам ?
От кой шампоан сте доволни за обем?
Elastifizer от Philip Kingsley хидратира и омекотява косата. Само да предупредя, че ако косата ви е боядисвана може да се получи сваляне на част от нея. За това е препоръчително да се ползва преди боядисване. Но като цяло аз много си го харесвам и ползвам редовно. Philip Kingsley имат и страхотна серия за обем.

# 502
Бихте ли препоръчали копринен тюрбан за спане? Гледам в интернет има цени от 30 лв. до 100 лв.

# 503
И аз съм много доволна от шампоана за обем на Philip Kingsley. Откакто го открих, спрях да ползвам шампоани за мазен корен и сухи краища.

# 504
И аз съм много доволна от шампоана за обем на Philip Kingsley. Откакто го открих, спрях да ползвам шампоани за мазен корен и сухи краища.
Може ли линк?

# 505
# 506
Може ли линк?

https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-obem-philip-kingsley-bod … B5%D0%BC%20philip
Имат го и в по-малка разфасовка от 75 мл. Обикновено имат и тестери - аз така го открих. От време на време е на промоционална цена или пък с подарък малка опаковка на еластисайзъра на марката.

# 507
Тествах наскоро Ш и Б за обем на Редкен, страхотни са, доста продукти за обем съм ползвала през годините, но тези ме впечатлиха, придават и плътност.

# 508
Здравейте,дами!  Търся си добра термозащита за коса без фиксация

# 509
Някой да е поръчал и пробвал това новото кремче от dyson ?

Общи условия

Активация на акаунт