Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 218
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Ха, много интересно, мерси че сподели! Видях новите опаковки, но си помислих, че е поредният ребрандинг. Още повече, че сайтът на  Голдвелл изглежда все още така:

# 601
  • Някъде там
Goldwell е марка, която не се коментира често тук, а имат чудесни продукти.
Скоро не съм си взимала техни продукти, но добре, че ме подсетихте.
Много харесвам серията за боядисана коса, както и серията Rich Repair, която е за суха коса.
Oт серията Керасилк, много харесвах маската за боядисана коса, която имаше божествен аромат и перфектно омекотяваше косата. От както промениха опаковките на Керасилк,за съжаление не съм виждала налична маската.

# 602
Къде изчезна хидратиращия балсам на Алтерна , не го намирам . Нещо е спрян ли ?

# 603
Някой с впечатления от Wella Color Brilliance? Придава ли блясък, отнема ли от обема на косата?

# 604
Някой с впечатления от Wella Color Brilliance? Придава ли блясък, отнема ли от обема на косата?
Серията се предлага в два варианта, кой точно ви интересува и каква коса имате!?

Гарантирано ако имате тънка коса и опитате серията за плътна ще ви отнеме от обема!

# 605
Заглеждам шампоан и балсам за тънка до средна коса. Бшх казала, че косата ми е гъста със средно плътен косъм.Е, има и по-големи коси от моята. На моята коса не е трудно да се отнеме от обема.

# 606
Няма да ви отнеме обема!

# 607
  • На брега на реката
Моля, за малко помощ!

От 2 месеца съм с косопад и  преди 3 седмици взех сета на Меди. Спрейчето свърши и продължавам с Ш и Б, но добавям и серима на Епруваж. За жалост не забелязвам намаляване.
Замислих се, дали маските на Калиначи биха помогнали и коя би имала по-голям ефект.
Косопада се появи в следствие на режим на хранене с малко Вх, но той пък е заради други проблеми и не ми се иска да го спирам, защото има ефект.
Правя и маски с масло от розмарин, но от съвсем скоро.

# 608
Много е рано, определено ефект може да очакваш след доста по -дълга употреба.
Аз използвам серума на Медисютикал от 5 месеца и забелязвам нови растежи. Пада коса, но това е естествен процес, както казват каквото има да пада ще падне.
Моят съвет е да продължиш със серумът, може да добавиш и друг да кажем серумът на Калиначи. Маските обаче за мен са по малко ефективни до някъде и заради по краткият престой.

# 609
  • На брега на реката
Много ми се иска да спре да пада, защото до месец, вероятно ще съм без коса.
Може би, късно започнах с мерките, но все се надявах да спре.

# 610
Вземете си пресен розмарин и го сварете, после съхранявайте във форми за ледчета. Слагате от течността в бутилка с пулверизатор и пръскате цялата коса. Има видеа в интернет как по-точно се прави отварата и е много добре за косата.
Аз го ползвам от някакво време преди баня (завивам косата с прозрачно фолио и една хавлиена шапка и седя минимум 2 часа) и съм доволна. В тази течност добавям и едно масло, което е съставено от няколко масла - от бадем, арган, жожоба и ми се отразява добре на косата.

# 611
  • Някъде там
А хранителни добавки приемате ли?Ако не, добре е да се замислите и да започнете да приемата.След като сте и на диета е възможно да имате нещо в недостиг.
Серума на Калиначи+ маската( в бялата опаковка) мисля, че ще ви помогнат повече, може да погледнете и продуктите на напура.
Лично аз съм много доволна от Меди, имам много нови растежи на косата, но продуктите не спират падането на косата.

# 612
Пиша в коментар, защото и аз се боря със същото... Първо важно нещо- знаете ли какво е предизвикало този косопад. При мен са хипофункция на щитовидната, както и желязодефицитна анемия. Ноктите ми са в същото състояние. Трябва да се проверят витамини- като витД, бив. б12..да се почне от някъде.
Иначе, препоръчвам и прием на Биотин, аз забелязвам подобрения от него. Всичко друго съм пробвала.. при мен се вижда при измиване, пада доста, иначе на външен вид я докарвам . Даже е и лъскава, нооо навсякъде в нас има моя коса.
Вижте проблема отвътре, тогава давайте с маски, спрейчета и т.н.

# 613
Има тема за вит. Д, там са описани и проблеми с косопад при дефицит. Може да разгледате . Личните лекари не са в час с дефицита на витамините.

# 614
  • На брега на реката
Проверени са витамините, добре са, желязото е малко ниско, но то си е така и не е причината. Щитовидните ги следая защото съм с Хашимото и хипо, но са много добре.
Косопада е от храненето с ниски Вх. Не веднъж се е случвало, но този път е страшно и то наистина при измиване. При сресване е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт