Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 203
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Аз бих спряла НВД. Не знам какъв е другият проблем, но ако за него има алтернатива, бих я предпочела пред това да остана без коса. Ако не е лично, може да споделите.

Може и да не е от нвд, ами някакво съвпадение. Аз лично също имам проблеми с нисковъглеходратни диети и ги избягвам. Нито кожата ми, нито косата ми е ок на нвд, камо ли на вм нвд. Може да става дума и за дефицит при тези диети, например на някой Б витамин. Те много трудно се набавят като се изключат вх.

# 616
  • На брега на реката
Ами темата е за козметика, затова не споменавам проблема, но ще го напиша в скрит текст.
Скрит текст:
Имам инсулинова резистетннтност а висока КЗ, алтернативата е Метформини, а не искам. Пия вит от група В, та не е дефицит, но трети път съм на режима и се получава косопад, но беше по-умерен.
Ще започна Приорин, но искам и външно да подпомогна, затова попитах.
Ако не се лъжа Принцесата беше споделяла за маските на Калиначи и справяне с косопод.

# 617
Ваша работа. Принципно ако причината е вътрешна, е много по-вероятно каквато и да е козметика да няма ефект. Също така козметиката действа с натрупване, поне след няколко месеца. Ако до месец няма да имате много коса, може да се отчаете. Аз съм доволна от гроу горджъс интенз, но пак поне няколко месеца за наистина осезаем ефект...

# 618
Ами темата е за козметика, затова не споменавам проблема, но ще го напиша в скрит текст.
Скрит текст:
Имам инсулинова резистетннтност а висока КЗ, алтернативата е Метформини, а не искам. Пия вит от група В, та не е дефицит, но трети път съм на режима и се получава косопад, но беше по-умерен.
Ако не се лъжа Принцесата беше споделяла за маските на Калиначи и справяне с косопод.
Аз също много харесвам серума на Калиначи. Ако го комбинирате с маска, изберете според нуждите на дължините. Всичките са с прокапил. Напура Стамиген много харесвам също за нова коса. А за косопад коя Напура беше? S3?
Колкото до НВД, моята кожа е най- хубава, когато съм на този режим, на косата честно казано не съм обърнала внимание. Та всичко си е много индивидуално.

# 619
Скрит текст:

Моя опит показва че най доброто средство за справяне с този проблем са тези ампули https://zachoveka.com/ampula-protiv-kosopad-10-ml-urti-complex

Мога само да ги препоръчам..

# 620
И аз за косопада да питам.
Някой ползвал ли е олиото на кокосолис?
След бременност с близнаци, прееклампсия, раждане преждевременно, тежко секцио, нисък хемоглобин и стрес, мисля че съм с коса наполовина вече. Още в болницата свалих едно огромно количество.
Ще взема розмарин, въпреки че не видях ефект преди, ползвала съм.

# 621
Мартина, аз ползвам спрея за растеж на Cocosolis. Мисля, че при мен има ефект, но за дължина, не за нови косъмчета. Имам и масло от розмарин, слагам по една капка в шампоана, но не съм редовна.

# 622
Ясно значи.
Ами ще сваря отварата от розмарин и ще сложа и олио в шампоана, пък дано има ефект.

# 623
С розмарина трябва постоянство. Преди всяко къпане да се пръска, защото като всичко с билките, трябва натрупване.

# 624
Русалки,
Да дам положителен отзив за пре-шампоан SEAPURE на L'Alga. Скептична бях, но го пробвах на две глави и чудесно си върши работата. Сега е и на специална оферта при рибите, така че ако ви трябва ДПШ - може да пробвате.
Скрит текст:

# 625
  • Washington,USA

Тези два продукта на Nuxe ок ли са? Имам себореен дерматит, мисля, и сега ползвам един супер шампоан на Ducray, но искам да пробвам и нещо друго

# 626
За себореен дерматит дали са ок, не мога да кажа, но олиото го използвам от юни и косата ми става все по-хубава.
Не се слага на скалпа, може би няма да е проблем. Имайте предвид, че има силен аромат, ако не ви понасят такива.

# 627
  • Някъде там

Тези два продукта на Nuxe ок ли са? Имам себореен дерматит, мисля, и сега ползвам един супер шампоан на Ducray, но искам да пробвам и нещо друго
Изхабих една цяла серия от шампоан, балсам,крем за коса и маска, като от маската и от кремчето имам още.
За мен са чудесни продукти, подходящи са за разплитане и подхранване на по-сухи дължините.Справят се чудесно. Ако сте чувствителни на аромати и не харесвате твърде силни такива, тази серия определено не е за вас.
Но изпълнява всичко, което обещата. Разплита, оставя косата мека и придава блясък.

# 628
Скрит текст:

Скрит текст:

Имам шампоана за коса и крема без измиване. От шампоана не съм очарована, трябва да сложа доста количество за да си измия косата добре, но крема за изглаждане много ми харесва, мирише хубаво и ми " прибира" косата. То отделно и спрей слагам де, балсам или маска, но крема със сигурност не отежнява и не омазнява.

# 629
Момичета, хубаво ли е това олио на Керастаз?  KÉRASTASE ELIXIR ULTIME L'HUILE ORIGINALE https://douglas.bg/kerastase-elixir-ultime-l-huile-originale-ref … le-hair-oil-82556
Сравнено с Мароканското, Лалга, Орайт пурпурната - например - по-леко ли идва и какъв му е ароматът - като на серията Elixir Ultime ли (надявам се 😄)

И друго да ви питам, Молекулярната на Лореал пробвахте ли? Какво й е действието? Утежнява ли?

Общи условия

Активация на акаунт