Професионални серии за коса - Тема 163

• 68 786
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Моята коса е дълга, с тънък косъм, без обем, небоядисвана..
В момента си търся безуспешно защитен спрей за коса, за слънце.. косата ми изсветлява доста от слънцето и искам да я предпазя.
Търся си също и подхранване и хидратация след измиване.
Joana следи постовете на Агента, мисля че нейни препоръки биха ти допаднали.
Пази косата с тюрбан или шапка, от това по добра защита няма.
Виж на Редкен Цица крема без отмиване ( синя опаковка ) за хидратация без отмиване ми е любим, но не слагай много първоначално, тествай количеството което ще ти е необходимо

Някой да даде отзив за спрея без отмиване на  Пюролоджи , че му се кумя отдавна

Оуу, много благодарности за препоръката Green Heart
Ще следя Simple Smile

# 316
Момичета, в Златната рибка голяма част от продуктите са на намаление.

# 317
Привет и от мен!!!
Защо в Златна рибка изчезна серията на Олиосета : OLIOSETA ORO DEL MAROCCO  SMOOTH AND SHINE . Тъкмо започнах да я ползвам и много ми допадна, даже в сайта на производителя Barex я няма?
Да не е спряна, заради нещо?

# 318
  • Някъде там
Привет и от мен!!!
Защо в Златна рибка изчезна серията на Олиосета : OLIOSETA ORO DEL MAROCCO  SMOOTH AND SHINE . Тъкмо започнах да я ползвам и много ми допадна, даже в сайта на производителя Barex я няма?
Може да е спряна, което ще е доста гадно. Харесвам я много тази серия, както и тази за блясък, доста трудно се намира маската за коса.
монталбанка, гледах намаленията, колебая се дали да поръчам няколко неща на Лакме за проба, но пък знам, че косата ми не се разбира с тази марка, другото, което обмислям е да поръчам много любимата ми маска на Лореал витамино колор, защото знам, че косата ми я обожава.

# 319
Момичета, а коя Олиосета препоръчвате за дълга руса коса с балеаж, гъста и с дебел косъм.
Знам, че това не може да е основна грижа за такъв тип коса, просто като допълнителна.

# 320
  • Някъде там
Момичета, а коя Олиосета препоръчвате за дълга руса коса с балеаж, гъста и с дебел косъм.
Знам, че това не може да е основна грижа за такъв тип коса, просто като допълнителна.
Тази маска: https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/dalboko-pod … el-marocco-250-ml знам, че се харесва от русокоските в темата, но пък тя в момента не е налична. Маската с  камелия може би също ще е добра допълнителна грижа.

# 321
Привет и от мен!!!
Само от тази серия бях доволна и аз... Жалко, ако вече я няма.

# 322
Ами и аз много я харесах тази серия на Олиосета.
Тези, продукти, които имам са до 2028г срок на годност, но странно, че изчезна ей така в сайта и на ЗР, аз мислех да поръчам на намалението но Sad.
Ако някой ходи скоро до магазин на ЗР може да попита?!

# 323
Привет, има ли ползвали маската на Kevin Murphy young again, на много хубава цена е литъра в брасти, според вас как би се отразила на тънък косъм склонен към експлозии и цъфтеж заради пресушени краища от обезцветяване

# 324
Мога ли да си закупя от някъде литров шампоан на Лалга  / класическият/ - много бърза ми свършват малките шишета / по 250 мл. /, а и вероятно ще излезе по-изгодно

# 325
Посмях се с този Цица крем, на френски би трябвало да се произнася Сика крем. Simple Smile

# 326
Боядисвам се с 5-6 -ца, но имам червен отенък, знам, че е трудно да се махне, но с тези коректори как се действа?
Може ли да помогне нещо при мен?

# 327
  • Някъде там
Боядисвам се с 5-6 -ца, но имам червен отенък, знам, че е трудно да се махне, но с тези коректори как се действа?
Може ли да помогне нещо при мен?
Да, може да помогне.
Лично аз съм оставала доволна от син, зелен и от сив коректор. В годините съм експерементирала доста.Слагах около 6 см. според зависи какъв отенък искам да премахна.

Ох, тази година си обещах да не трупам продукти и да изразходя всички наличности, най-накрая се занулих. Останах само с една маска за коса на LOLA From Rio Simple Smile. Понеже няма как да мина само с една единствена маска се чудя коя да поръчам.
Искам да е хидратираща и изглаждаща.
Спряла съм се на тези от среден клас.
като по-скоро бих взела тази, която е за тънък косъм.

И малко по-скъпи, които бих взела ако знам, че са добри наистина и няма да са ми твърде тежки на тънката ми косица.

# 328
Благодаря за отговора,
Аз искам да премахна червеникаво и да постигане светло кафяво.
Не знам към кой коректор да се насоча като цвят или марка.
Принципно пазарувам от ЗР.
Ако може някой да ме насочи, какво да взема от тях ще съм благодарна?

# 329
  • Някъде там
Благодаря за отговора,
Аз искам да премахна червеникаво и да постигане светло кафяво.
Не знам към кой коректор да се насоча като цвят или марка.
Принципно пазарувам от ЗР.
Ако може някой да ме насочи, какво да взема от тях ще съм благодарна?
За да се неутрализира нежелан цвят, се използва противоположният цвят от колелото на цветовете.

Мисля, че Агент е писала по този тема и то доста.

Имай предвид, че срещуположните продукти на колелото на цветовете също така са противоположни по отношение на нюанса – т.е. топлите цветове неутрализират студените и обратно. Например червеното (топъл) и неговият противоположен цвят – зелено (студен) се неутрализират един друг.

С пълното неутрализиране на ефекта на един тон се постига неутрален нюанс, който не е нито топъл, нито студен.
Затова е важно да се знае точно колко коректор трябва да се постави за да се постигне желания ефект. Използвала съм коректорите на Лакме Хрома, като преди това бях правила консултация с фризьор колко см. от коректора трябва да използвам.
Лакме Collage имат и готови нюанси, които се справят много добре с нежеланите отенъци. Например 5.17 и 6.17. Минус на пепелявите нюанси, че се отмиват бързо и после пак се появяват топли тонове.

Общи условия

Активация на акаунт