Професионални серии за коса - Тема 163

• 68 668
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Колко е индивидуално, аз харесвам Лакме много, а Олиосета за блясък изхвърлих.

# 451
  • Някъде там
Колко е индивидуално, аз харесвам Лакме много, а Олиосета за блясък изхвърлих.
Разбира се, че всичко е индивидуално и е до коса и нуждите на косата в даден момент.
Аз и голямата ми дъщеря не харесваме продуктите на Лакме, но пък се отразяват супер на косата на малката ми дъщеря Simple Smile

# 452
  • Варна
marigold_В никакъв случай не отричам марката....Дразни ме тоя поход на Рибата и затова аз лично не ги препоръчвам. Не,че не ми се налага да ги включвам в протоколите на някой момичета/наличностите трябва да се ползва Grinning,но като цяло са си козметика за здрави коси.

Joana85   Philip Kingslay е съвсеем друга планета и няма нищо общо с Лакме Grinning. Там тотален фаворит евър ми е Еластисайзъра. Много харесвам и серията за боядисана коса както и нетониращата за блондинки.
 Бонд билдъра е брутално добра предшампоан терапия/една от малкото протеинови такива/. От финишите им също има доста добри попадения. Като цяло аз харесвам Кингсли и фактът,че брандът е създаден от трихолог.

# 453
Еластайзера на мен ми е един от най-прехвалените продукти. Ползвала съм го преди години като бях изрусена, ми и с него и без него, малка разлика в състоянието на косата.

От тогава като мине време го купувам, не виждам промяна, изразходвам опаковката от зор заман и така. После пак го купувам на промоция, пак не виждам кой знае какъв ефект ама продажбите им вървят от такива като мен.  Joy

# 454
  • Варна
MissChanandlerBong преди повече от 10г. когато нагазих сериозно в профи продуктите за коса и аз в стил "видяла жабата,че коват коня:grinning:“ го взех,мъчих се няколко пъти и го обявих за тотално нищоправещ на съсипаната ми към оня момент коса.
В последствие като понаучих правилата и се скарах грозно няколко пъти с тогавашните гурута в тая тема Grinning открих,че за го хареса косата ми след него е нужно да направя ПРОТЕИНОВ ДО БАЛАНСИРАН ПРОТОКОЛ,а не както широко се твърдеше към оня момент да продължа с хидратация.
 Моята коса не харесва хидратиращи продукти като грижа след шампоана и не изглежда добре с такива.
 Затова когато има нужда от такава правя двоен протокол с еластисайзър преди шампоана и после протеинова до балансирана грижа.

# 455
Тази опаковка на Joico нещо не съм я виждала ? силно хидратиращия балсам ли е ?
https://douglas.bg/joico-moisture-recovery-conditioner-61730

# 456
  • Някъде там
Здравейте, имам въпрос към вас.
На това олио само опаковката ли е сменена или и формулата му?

lidijag, това е старата опаковка на балсама, ако не се лъжа Simple Smile.

# 457
Тази опаковка на Joico нещо не съм я виждала ? силно хидратиращия балсам ли е ?
https://douglas.bg/joico-moisture-recovery-conditioner-61730

да, старата опаковка

# 458
Здравейте мили дами ,чета ви доста обстойно но въпреки това не мога напълно да се ориентирам какви продукти да ползвам,моля за вашата помощ🙂.Имам изрусена коса на ниво 11-12,в момента качеството и е супер зле и се тегли при миене,на сухо не пада.Не ползвам преси,един път в седмицата изсушаване при фризьор.Дебел косъм,беше и гъст ,сега не точно,уви🙁.Каква терапия ще е по-правилна К18,CPRампула на Ла алга или направо CPR ампулата?Като преуош мога ли да ползвам еластайзъра или някакви масла?За шампон и маска съм решила да ползвам Керастаз Терапист,до сега ползвах Алтерна Хидратиращи,но впредвид влошеното състояние на косата ми идват слабички.За финиш СС крем на Алтерна.Моля ,препоръчайте всичко друго,което се сети,че би свършило работа.

# 459
А този сайт AngelCosmetics - https://angelcosmetics.bg/cart.html  познат ли ви е?  тъй като цената е доста добра ?

# 460
Fiore 123, и аз съм с изсветлена коса до ниво 10 - та всичко, което си изброила на Лалга задължително трябва да притежаваш и да ги редуваш, за да спасиш косата.
За финиш ползвам крема- чудо на Олисета с малко коприна на Чи, или пък нектар-термика на Керастаз с малко от олиото на Лалга.

# 461
Аз чакам новия подобрен мултифункционален крем на Олисиета, че моят е на привършване. Дано не му надуят цената.

# 462
  • Някъде там
А този сайт AngelCosmetics - https://angelcosmetics.bg/cart.html  познат ли ви е?  тъй като цената е доста добра ?
Поръчвала съм и не съм имала проблеми.
Поръчах си олиото на Керастаз от поста ми по горе, не че си нямам анти фриз спрейче на алтерна, но да ги редувам Simple Smile Поръчах в травъл размер от 30 мл..

# 463
Здравейте. Поръчах си клетката майка на Алфапарф. Мога ли да я правя след pro longer шампиона на Лореал?

# 464
Здравейте, поръчах хидратиращия балсам на Joico , най-добре ще е да го ползвам след хидратираща маска , нали ? Имам налични хидратиращите на Lanza и Alterna
Побутвам си въпроса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт