Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 096
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Хубаво е Олиото, това май е само нова опаковка, старата съм имала - да аромата е на серията

Лалга и Марокан обаче са по добри за мен ( сухи краища, изрусявани кичури )
По-скоро бих го оприличила на Олаплекското

# 631
Casual, благодаря, аз съм изрусена, също има малко сухо, но по-големия проблем ми е накъсването (т.нар. експлозии на кортекса); само опаковката е нова да, с опцията за рефил. Ох, това на Олаплекс ми е мноого странно олио… едно такова “сухо”, не знам как да обясня…
Еластисайзъра страшно ми помогна за рефреш на косата след почти 2 месеца на морето; повлия сухотата отлично - сигурно си го пробвала, но да кажа. Преди да се изруся не виждах ефект от него, но на суха коса работи.

# 632
Здравейте, дами! Бих се радвала, ако някоя от вас има време да ми помогне с насоки за подходящи продукти, тъй като съм много неориентирана.
Имам права коса, с фин косъм и мазен скалп. Мия косата си през ден, максимум два. Ползвам сешоар винаги, защото косата ми изсъхва доста бавно сама (с изключение на връхчетата, които са по-изтощени). Не е третирана химически и я подстригвам на 3 месеца (връхчета и цъфтеж по дължините).
За шампоани съм се ориентирала горе-долу, тъй като четох доста от мненията ви из темите, но по отношение на маска/балсам/грижа след измиване съм много объркана. Косата ми доста се накъсва по дължините и целта ми е добра грижа за тях, която да не отежнява.
През последната година използвам Moroccanoil volume серията (шампоан и балсам) + леката им хидратираща маска, а след баня съм редувала кремът на Olioseta или млякото на Milkshake, в съчетание с Blow dry fluidifier на Лореал. След изсушаване използвам коприната за коса на Биосилк или лекото олио на Moroccanoil.
Прикачвам и актуални снимки.

Скрит текст:
Веднага след фризьор:

3 месеца по-късно:

# 633
Ох, това на Олаплекс ми е мноого странно олио… едно такова “сухо”, не знам как да обясня…
Аз имах предвид като резултат в/у моята коса по-скоро сравнението. Пробвай на Лалга като му направят намаление, че тази цена ....

Hazel препоръчвам ти да прочетеш постовете на Агента, "звучи" ми като да имате подобни коси.
Не смея да давам съвети за коса, която е абсолютна противоположност на моята, но генерално :
Цяла година да използваш една и съща серия не е добре. А това че е тази на Марокан ... ( лично за мен от там става само олиото класическото , и то не съм го купувала скоро, надявам се да не саго прецакали и него )
Не е нужно шампоана и балсама/маската да са от една и съща серия.
Разгледай продуктите на Macadamia Professional
Иначе като гледам снимките, супер жива коса виждам, надявам се някой с подобна коса да се включи и даде съвет за продукт без измиване/термозащита/ или лек стилизант защото според мен това е основното в това което не ти харесва в косата ( ако съдя по снимките и правилно съм те разбрала )

# 634
Много, много благодаря, Casual! Heart

# 635
Hazel, Macadamia for baby fine hair - цялата серия, шампоан, балсам, маска, спрей за дължините, имат и отделен продукт за термо защита нелош. Препоръчвам! Особено сега за по-студените месеци. Има ги в златна рибка, виж им ревютата!

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 18:54 от Agent Provocateur

# 636
Принцесо, този ли беше спрея, който ми беше препоръчала за употреба с дайсъна? Гледам, че вече е наличен, а тогава не беше .. питам да не поръчам друг, че цените са топ. 😅
https://lookperfect.eu/sam-mcknight-cool-girl-barely-there-texture-mist.html

# 637
Кой беше така хваления шампоан за блондинки на Kerastase - Blond Absolu Bain Ultra Violet или другия Blond Absolu Bain Lumiere?

# 638
Вторият е страхотен, поне за моята коса.

# 639
  • Варна
Принцесо, този ли беше спрея, който ми беше препоръчала за употреба с дайсъна? Гледам, че вече е наличен, а тогава не беше .. питам да не поръчам друг, че цените са топ. 😅
https://lookperfect.eu/sam-mcknight-cool-girl-barely-there-texture-mist.html

За дайсън по-скоро това https://lookperfect.eu/sam-mcknight-modern-hairspray-styling-mist-250ml.html
пръскаш оформяш и после пръскаш още малко.

# 640
Някой знае ли в Щатите за колко може да бъде купен Dayson airwrap на намаления или черен петък?

# 641
Agent Provocateur, много благодаря! Heart

# 642
Frederica Kass , зависи за какво…
Absolu е за матиране, Lumiere е за избистряне на цвета (малко като ДПШ), а аз най-харесвам третия - Cicaextreme, който е хидратиращ.

https://www.zlatnaribka.com/krem-shampoan-za-intenzivna-hidratat … bsolu-cicaextreme

# 643
.... че цените са топ. 😅 ......... lookperfect.eu
Колежки Wink казвайте когато има намаление или код за този сайт, че все ги пропускам
Кой беше така хваления шампоан за блондинки на Kerastase
почитателка съм на BLOND ABSOLU BAIN LUMEIRE SHAMPOO / Озаряващ шампоан за руса коса - разбира се с всички последващи продукти, които имам
Някой знае ли в Щатите за колко може да бъде купен Dayson airwrap на намаления или черен петък?
За Щатите не знам, но на Дайсън щанд на Аутлета до Виена ( забравих му името ) беше със 100 евро по евтин отколкото в магазин в БГ. Яд ме е че не го взеч от там.

# 644
Сега намерих скрийншота, препоръчала си ми този лак, да и този спрей, за който питах ... хммм, ще взема нещо ама и аз сякаш искам леко да намаля цената им. 😅
Скрит текст:
За дайсън по-скоро това https://lookperfect.eu/sam-mcknight-modern-hairspray-styling-mist-250ml.html
пръскаш оформяш и после пръскаш още малко.
[/quote]
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт