Професионални серии за коса - Тема 163

• 66 782
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Коса с балеаж е най-лесен за домашна поддръжка, защото изсветлените кичури си израстват на дължина, а вкъщи се боядисват само корени в цвета на основата.

# 706
  • Някъде там
Ако кажетече я харесвате повече и от Lakme Chroma ще си взема нея. Почти съм се решила. Много добри отзиви чета в пази нема за лореал. Дано няма PPD че съм скарана с него.
Лично аз я харесвам повече от Лакме Хрома. Боята на Лакме ми изсушава косата, което не ми допада.
Като трайност и двете бои са еднакви.
Лакме има и нова боя. Става въпрос за Lakme Glaze. Може да погледнете и нея. Lakme Глос също е доста добра боя. За PPD, трябва да погледнете състава, но мисля, че тези бои не съдържат тази съставка.

# 707
В златна рибка ми казаха че лакме хрома е по щадяща от лореал деаричезе и също така иноа с масла била по добра... май на хрома ще си остана.. лакме глос била само за обливки. Иначе цвета ми е 4 от всички или 5 ако реша съвсем леко да изменя тона...

# 708
Момичета, здравейте, моля ви за помощ. Току що приключих Mythic Oil на Loreal Professionnel и сега след като е спряно от производство се чудя с какво да го заместя. Основно желая да не утежнява косата, но и да си върши работата. Приемам предложения всякакви.

# 709
Maya Zhelyazkova моята коса (изрусена) става мека с Joico Moisture Recovery или Redken Acidic; също серията за която (Resistance) питаш или друг лек протеин + завършек хидратиращ балсам (Joico или Kingsley Moisture Extreme) + финиш на влажна коса Olaplex 6+9 или Nectar Thermique + олио по избор.

Аня много точно предложение! 👍🏻

# 710
  • София
Здравейте!
Повдигам въпроса си☺
Балсама Олаплекс 5 подходящ ли е за суха тънка коса?  Имам го, но все още не съм тествала. Тези от вас, които са го използвали ще помоля да дадат мнение за него🌸

# 711
Според мен трябва да тествате... то зависи от порьозността на косата ви..

# 712
В златна рибка ми казаха че лакме хрома е по щадяща от лореал деаричезе и също така иноа с масла била по добра... май на хрома ще си остана.. лакме глос била само за обливки. .
Вижте някой теми които са за боядисване на коси - мисля че освен за блондинки имаше и за брюнетки.
Нямам мнение за боите , които коментирате - Но Рибите много пъти сме го коментирали с това ЛАКМЕ, Лакме, Лакме все да се препоръчва. Явно защото са техни представители. Преди месец една от "консултантките" им се опитваше да ме убеди да сменя Вела Колестон Smile Smile Smile

Димяни щом го имаш този балсам вече пробвай го.

Как ви издържа сърцето да стои нещо затворено, аз купя ли нов продукт нямам търпение да го тествам Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 713
  • София
Casual,и аз така си казвам,но имам толкова започнати продукти за коса и оставени….,че се чудя къде да ги съхранявам☺Мъжа ми  ми каза,че ми трябва една стая да имам само за моите парфюми и мазила😆

# 714
Здравейте,
Много се извинявам, ако не е тук мястото да попитам.
За последните 5 години в този ред, преживях бременност, ковид с обилен косопад, още една бременност, съответно косата ми много опада, оредя и се накъса. След втората бременност (миналата година), я боядисах за първи път с безамонячна боя веднъж и веднъж с амонячна. И двете ми се сториха неподходящи за моята коса. На Лореал бяха. Фризьорката ме насочи само да я тонирам, за по-леко, използвах тонер на Престиж, от който сякаш пак започна да пада. Смених го с оцветяваш балсам на Леганза, с който се чувствам по-добре и имам блясък. Сега ми се иска да я възстановя и да не е толкова накъсана, загубих вяра, че ще успея да си върна гъстотата, защото трите събития бяха доста нагъсто във времето. Но поне не искам да съм "рошава" както ме определя дъщеря ми. Купувала съм си разни шампоани, балсами, маски на посока, но искам нещо по целенасочено. Тя реално до цъфтене не стига, защото се къса или пада. След втората бременност имам чувството, че за почти година беше спряла да расте, никаква дължина не трупаше. Тепърва започва сега да расте. Пия калции, магнезии и витамин д, защото ми е нисък. На 33 съм, с тънък косъм, тъмна права коса до раменете.
Благодаря ви за помощта! Simple Smile

# 715
Момичета, Redken All Soft добре ли хидратира и омекотява ли прекалено? Има ли силиконово кит усещане? Може ли да го сравните с някоя друга серия като усещане?

# 716
В момента тече седмица на грижата за косата в Нотино и има много изгодни предложения и безплатна доставка с кодове hair и delivery. Вчера поръчах и дори с още един допълнителен код и Redken Volume injection стана около 22 лв шампоана.

# 717
Момичета, Redken All Soft добре ли хидратира и омекотява ли прекалено? Има ли силиконово кит усещане? Може ли да го сравните с някоя друга серия като усещане?
Имала съм само All Soft Heavy Cream Super Treatment Mask Омекотяваща маска с ар … ална до суха коса
Няма силиконово усещане, не ми е тежка маска, въобще не ми утежнява. Не се сещам с какво да ти я сравня. Не ми е и от най-омекотяващите продукти ( но аз обичам такива дето дават ефект лигавост на детска коса Satisfied )
Моята коса е средно плътен косъм, сравнително гъста, дълга, с балеаж, боядисване всеки месец.
Обича хидратация.
* за тази сума , която и искат рибите няма да я повторя.

# 718
Не ми е и от най-омекотяващите продукти ( но аз обичам такива дето дават ефект лигавост на детска коса Satisfied )
Винаги целя точно това, което за мен е символ на копринена и здрава коса; и все съм се чудила защо хората си пръскат разни лакове, правещи косата на допир да прилича на перука.
Кои са ти любимите омекотяващи продукти?

# 719
Casual, благодаря, че се включи! Много точно ми сравни керастазкото олио с олаплекс, купих го и за мен са супер сходни като усещане!
А този редкен сега е много изгоден като комплект в Нотино и затова го заглеждам…
Не искам да прави мека косата; някъде назад в темите четох, че имал и протеин в състава…затова ми стана много интересно. Аз също обичам лигава коса, но откакто съм руса не ми се е получавало. Харесва ми усещането на един такъв “балансиран” протеин - не знам дали има такова понятие 😄 импровизирам - който оставя косата жилава и като на “клечки”… но без да е суха в крайчетата. Един-два пъти съм го нацелвала този ефект, но после дори да повторя протокола, не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт