🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 515
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 155
Сори, но днес Виктория е жив мокър плъх.
Теа ме изкефи. Тъпа, а?! Как извади от обувките Барбата. Не е умница, но се владее в инфарктна ситуация и ѝ идват правилните думички и я изкарва извън релси. Това е опасен противник, който с хахо хихи ти танцува по нервите.

# 1 156
Тази нострадална Барбара ми става толкова емпатична, че се чудя от кое горно изнанадолнище е излязла.

# 1 157
Май Милена ще си ходи днес.

# 1 158
Скрит текст:
Има снимки в инстаграма на Мария с годежен пръстен преди и след предаването.
Интересно, но сега сега тази информация ще мине надолу.
Няма снимки с пръстен в инстаграма на Мария, нито преди, нито след шоуто. Спокойно може да подминете "новината".

И аз си купих скоро "годежен" пръстен
Скрит текст:

# 1 159
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Барбара ако нямаше камери като нищо можеше да направи един суплекс на Теа, да нарами Алеко на рамо и да поема към родината.

# 1 160
  • София
Ама Надя и Хелга са си долни интригантки. Докато уж състрадаваха Виктория, разпитваха ентусиазирано Мара да разказва подробности от пейката и така продължиха да наливат масло в огъня. И зад кадър Надя обяснява как всяка дума се забивала във Виктория?!

# 1 161
Сори, но днес Виктория е жив мокър плъх.
Теа ме изкефи. Тъпа, а?! Как извади от обувките Барбата. Не е умница, но се владее в инфарктна ситуация и ѝ идват правилните думички и я изкарва извън релси. Това е опасен противник, който с хахо хихи ти танцува по нервите.

Хитра е.
Хитра и тъпа не са взаимно изключнащи се понятия.

# 1 162
  • Бургас
Аз ви казах, че Тея е най-голямата интригантка, така тънкичко ги прави.Не знаела горката.Отмъсти си на Барбито. Барбара е красива, особено пък сравнена с Тея.

А  ергенчето съвсем ми падна в очите.Той много добре знае, че Барбара дойде първа. Явно го привличат такива жени, непочтени.

# 1 163
Барбара ако нямаше камери като нищо можеше да направи един суплекс на Теа, да нарами Алеко на рамо и да поема към родината.
Със сигурност 😆😆😆😆

# 1 164
Теа е като всички, които пререждат. Не, не, те не са виновни. В крайна сметка бързат и не са балъци да чакат.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 15:36 от Alucard

# 1 165

По скоро към пещерата Grinning

# 1 166
Нани for the win!

# 1 167
  • Paris
Надежда и тя е малко биполярна 😀 Как стана и тръгна

# 1 168
Накърка се Тейчето и изплиска от всякъде...

# 1 169
  • София
Нани направи интригата, много долно от нейна страна??!! Барбара я пратила?!
Допълвам: Сега пък излъга, че дошла да го вика, защото дошъл Наум? До тук с милата невинна душичка.

Общи условия

Активация на акаунт