🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 330
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 335
Продукцията много успешно постига между Мария и Виктория това, което миналата година не успяха между Айлин и Валерия.
Две приятелки, различни жени, различен начин, по който искат да развиват взаимоотношения, очевидни преференции от ергенот и много конкуренция и драма. Според мен не само ситуацията с розата, но и цялата среща беше създадена за тях и продукцията много добре знаеше на всяка от двете какъв би бил подхода и ответната реакция. На играта с балоните, която спечелиха, техните въпроси бяха най-елементарни. "Коя най-много се смее", "Коя е най-шумна", "Коя говори най-много".... Какъв шок, че имаха най-много съвпадения.
Валерия миналата година не поддаде, но на Виктория проблемите със самооценката и ниското самочувствие, избиват постоянно на злоба и завист не само към другите момичета, но и към собствените й "приятелки". Тази жена ЕДНО нещо позитивно не е казала за друго от момичетата, която и да е.
Съчувствам й че я сготвят така и подхранват надеждите й, само за да я разочароват и да хранят зрителите с реакциите й. Надявам се момичето като е излязло, да започне да работи върху себе си и самооценката си. Отчаяна нужда има, защото нито реакцията й, нито очакванията й са здравословни и реални. Мария показа съчувствие не само по синхрони, а и на нея самата се опита да каже, но и не означава че трябва да си хвърли розата и да я стъпче. Виктория също може да се зарадва за приятелката си. Видя се много ясно как раздразнението у Мария се разрастна с всеки следващ изблик на Виктория, която просто прекали.
Ако ситуацията беше различна, Виктория щеше да се бие в гърдите и да пуска синхрони колко е невероятна и как е заслужила. Вече го е правила на розораздаванията.

Теа е камък, добре се справя със скандалите, впечатлена съм и от това че не поддава на напрежението. Каквото има по-уязвимо да си каже, го казва само на синхрони. Пред Барбаро пази позиции и не показва страх Grinning
Колкото и да е глупава, хареса ми разговора, че е имала дълъг период, в който си е наложила да свикне да бъде сама. Хубав разговор, който да се покаже по телевизията е, много хора не знаят и не могат това и да се чувстват комфортно с факта.

# 1 336
Значи няколко мнения прескачам без лайк, защото започвам да чета и съм толкова съгласна, че бързам да стигна до бутона, а то втората част се оказва възхвала на Теа! Е, не мога, ще чакам да се изложи другата седмица, че да ви спихне възхищението малко Joy

# 1 337
Абе кой казва, че е умна? Казваме, че не е толкова глупава, колкото се изкарва, има хитри ходове. Различни неща са това, като малко момиченце, което зорлен се прави на глупаво, че да предизвика нечии симпатии. Сложена до Валерия, Киара и Барбара (всеки път коректора пише Барбуда Grinning) има най-хубави черти.
А тоя тюфлек като го нарекат "барби" и падам!

# 1 338
И аз не съм казала, че Теа е умна, нито я възхвалявам или и се възхищавам. Просто казах, че ми е забавна.

Това не са взаимно изключващи се неща.

Нюансите, нюансите..

# 1 339
Мен Теа ме напрегна снощи и ми беше далееееч от забавна и забавно!

Аргументите не й ги разбрах...видяла че Барбара виси там като прани гащи, и чака за диванчето, но видиш ли..помислила че чака автобус #5...Rolling Eyes..риъли....

Натоварих се много да слушам тая продъдена от смисъл нейна теория...

Толкова тъпо същество, злобно и проклето при това....ми е ужасна комбинация. Не знам къде накои виждат доброта и нещо като полож.качество в нея..то това ще мине през трупове, за да си постигне целите....

# 1 340
  • София
Не харесвам Тея, но вчера ми хареса как настъпи Барбара - последната не я надминава нито по интелект, нито по речников запас, може само да заплашва с физическа разправа. Иначе и двете са крайно прости и неприятни.

За епизода - хареса ми, че най-накрая сплетните се въртяха около Алек, за първи епизод от сезона. Мария флиртуваше умело, а на Виктория лъснаха всички комплекси и несигурности. Заради което си го искара на "уж приятелката". За които чувства не й пука, защото Виктория си е такава, но Мария не трябва да е такава, каквато е, защото наранява Виктория. Сори, Вики, но никой не ти е длъжен на ниското самочувствие. Каквото даваш, това получаваш.

Иначе, това с двойната среща е много долно, но ефективно. Сигурна съм, че това само Мария да има роза, е решение да продукцията, за да подклажда конфликта между двете "приятелки". Същото и с писмото към Магдалена на края на церемонията.

# 1 341
  • София
Аз Тея не я намирам за умна; в нея има много образи, както каза Алек. И понякога има едно дяволче, което я кара да дърпа за опашката другите в менажерията. Снощи според мен нарочно опита да прецака Барбито (Stuck Out Tongue Closed Eyes). Но самоиронията и умението да се справя в конфликт много ми допадат. Не е падала на нивото "Ти знайш ли с кой си имаш работа?!" Освен това е хубава, не се е направила на маймуна и явно се харесва, дори и да не е кльощава. На мен ми е цветна и забавна.

Розата за Мария явно си беше сценарно решение, но адски тъпо. Всеки на мястото на Виктория ще се почувства зле, особено с последвалите екстази на Мария в колата. Може би наистина има чувства към Алек и затова я заболя толкова. Но на следващия ден щеше да е добре вече да се овладее и да приеме протегнатата ръка на Мария, която като цяло ми се вижда емпатична. Simple Smile

Розораздаването го гледах на забързана скорост, така е доста забавно - мигат с оченца, тичкат към Алек. Пуснах нормално само финалната част, да разбера каква ще е врътката с Маги без роза. Оф! Сцена от индийски сериал. Толкова нелепо беше, и произведението на Ваня Щерева за черешка на тортата... Ай сиктир бе! (по мис Габриелита)

# 1 342
Вики много остро подходи, ако си беше изиграла по-добре картите и тя щеше да е с роза. Мария е огън.
От това, което виждам Мария не е точно огън. Малко тип Ice Queen ми изглежда. Приласкава мъжа на ниска вибрация. Иначе е дистанцирана и хладна. Сигурно и тя си има своите причини за това. Една гореща жена и с приятелките си ще е топла. Ще прегърне, за да утеши. А тя стои със скръстени ръце и вирната брадичка. Нейната "страст" си е чиста форма сексуална манипулация. И Алек го усеща много добре. Затова и като започна да го обарва под масата, избяга на пейката с Виктория, а когато тръгна да го храни, инстиктивно се отдръпна. Имаше и един момент пред панорамната гледка, в който Виктория се опита да  погали Мария нежно по косата, а тя нервно тръсна глава и се дръпна.
А Алек си пада дърво. Ако беше някой друг с две жени в джакузито, щеше да направи знаменита и гореща сцена с двете, така че никой да не се сърди, а после да имат мокри сънища мацките.

# 1 343
На мен снощния епизод ми беше много интересен, особено двойната среща. Тука 1:0 за продукцията. Успяха много майсторски да създадат ситуация в която охлю бохлю да си покаже рогцата да ги видим черни ли са бели ли са. И така видяхме им рогцата. Видяхме я ВикитУ  тръгнала с големите дисаги да дава на Мирия второстепенната роля ...в антрактите..видяхме я после в тоталното си неведение как да се държи с мъж, като тръгна да го завлича в дълбоките води на травмите си...намерила кога!..и да търси приятелството му, а после да държи сметка на Мария. Точно тя дето нон стоп декларира, че няма да се съобразява с никого взела да мъмри другите и да иска от тях да ходят на пръсти около нея. Еми не. Гадничко беше спрямо нея, ноо нека се види отстрани па белким и просветне нещо.
Мария. Еми и нейните рогца се видяха. Очаквах много от нея, но тя беше толкова превъзбудена..да не кажа разгонена, че не можа да се овладее. От тая превъзбуда загуби и дар слово и повтаря едни и същи реплики, които вече бяхме чували на диванчето. Липсваш ми, чувам ти сърцето, обожавам те и пр. Като го напипа под масата направо имах чувството, че ще го хване за пакета. В джакузито също. Имах чувството, че наличието на Виктория там допълнително я възбужда. И какво видях от Мария - СЕЕКС, КЮЛЧЕТА, МОТОРИ, СТРЕЛБА, АДРЕНАЛИН. Това със стрелбата и моторите ме върна към началното ми подозрение за нея, че е транс джендър...или както там се казва. Начинът и на флирт също е по мъжки агресивен. Ми то не остана нищо женско в нея. С една дума..вече и тя не ми е фаворитка.  Вече си нямам фаворитка.
Тея ми е досадна с логодиарията си и с повтарянето на едно и също . Поне между Вики и Мария се заформи малко по-интелигентен конфликт, докато с другите и това не може да се получи. Беден речник, слаба интелигентност, скучна работа.
Еми...това е, вече нищо не ми е интересно и ми е все тая от тук нататък какво ще става. Следващият епизод срещата на Магдалена със сигурност ще си я спестя.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 09:59 от pandorina

# 1 344
  • с трима мъже :)
Миналата година моята фаворитка беше Валерия. Тази година харесвам само Маги. Много ме кефи момичето, много сериозна. Абсолютно нормална, земна, и да - хубава е! Бих се радвала да изглеждам като нея. Не ми харесва разликата в годините. Не са един за друг. След няколко години тази разлика ще проличи много. Маги би стояла прекрасно до някой по-зрял мъж, по-сериозен, който не се хили тъпо с главата назад, като кон.
От друга страна си мисля, че тя най-вероятно е била с такива мъже, и просто и се изживява нещо лудо, младежко, нещо което наистина да я свали на земята и веднага след това да я накара да лети (както стана снощи). Маги е твърде млада  и е нормално сърцето и да желае това. Нападките, че Маги е "стара" са направо безумни. Тя е толкова млада! Просто той е по-малък от нея, и оттам  това неизбежно сравнение.
За мен, на нея и трябва някой доста по-сериозен и по-прекрасен мъж.  Много е силна, кефи ме.
Мое мнение.

Теа не може да ми хареса. Куха е. Това е. Изморих се да гледам прости, злобни и не знам още какви си хора.
От първия ден на предаването чаках да развият образа на Надя, в нея ми беше надеждата. Сега чакам всеки ден да изгонят нея и Йоана. Не мога да ги понасям, толкова злоба изляха тия двете, толкова долни провокации измислиха, непоносими са и двете. Да не говорим, че Йоана е и даже грозна!

Виктория да си ходи ASAP, както и Барбара, и Криси.... Толкова жени, които не струват ама грам!

Милена е прекрасна. Надявам се да се намери подходящ мъж, който да я забележи и да се срещнат. Да си намери своя мъж, след това предаване. Би ми се искало вместо да слушам всичките тъпизми на тунингованите кифли, да послушам малко повече от докосващата всички Милена. С удоволствие бих я слушала да разказва нещо, да обяснява нещо, просто да говори.

Преди години в офиса имахме такава колежка. Аз бях от малкото хора, които се наслаждаваха да прекарват време с нея, много ми беше хубаво да си говорим, и много хора ми се чудеха какво намирам в нея. Simple Smile

# 1 345
Мен Милена не ме докосва.
Не видях нищо от нея, освен напудрената й визитка. После мълчание. Оглушително.
Ако е толкова интересен събеседник, как пък не дадоха ни един разговор от къщата.

# 1 346
То за да има такъв разговор, трябва да има достоен събеседник. Момичето има знания и дар-слово, но не върви да води монолози.
А дори и да е успяла да се разгърне, вероятно е изрязано. Масовият зрител го вълнува сеира, не богатата обща култура на Миленчето.

# 1 347
Теа си е провокатор,и съм съгласна с Барбара че е "наглярка".Дразни ме,пък като и чуя изкуствения заучен смях и ми става зле.То не че там има някоя за харесване,ама пък искрено съм учудена на симпатиите към нея.На вид докарва на фолкаджийка от миналият век,играе го "дама",като под "дама",разбира да плещи глупости през цялото време,да кърка и  вечно  да е с чаша с питие в ръка и да се прави на ударена през цялото време,докато  подлага краче на другите и пее обидни песнички..Към Алеко интереса и е нулев,надява се да я поканят в някой Бг филм,въпреки,че ролята и на стриптизьорка вече се изтърка, та може би за фолк певица биха могли да я цанят.Ми евтино изглежда и се държи Тейчето за мен и не мога да я харесам
Благодаря, благодаря, благодаря! Понеже е хубава на външен вид, хората си търсеха оправдание да я харесат цялостно според мен. Намериха го.

# 1 348
Колкото повече гледам епизодите, толкова повече се убеждавам, че Алекс и Маги се познават и имат някакви отношения отпреди. Особено пролича с думите, които й каза: "Дръж се". Звучеше като "Знаеш, че трябва да го преминем, имай търпение".
Едно чувство ме гложди отвътре - дали не е преспал с Екатерина на тяхната среща. Бяха в хотел и е възможно срещата им да е продължила, след като са изключили камерите. Чувството ми се засили, когато дръпна ПЪРВО НЕЯ, за да я пита тя ли е момичето с гаджето.
Определено този ерген има слаби ангели и макар успешно да борави с думите и да казва точно това, което жените искат да чуят, не се справя добре с чисто физическия си нагон. Толкова да си пиян, че да целунеш Виктория...
А това, което Кристина направи, бих определила като блудство. Да целунеш човек, който не ти даде роза т.е не те харесва и ти знаеш, че не те харесва, но въпреки това се нахвърляш върху него, е тотална липса на самоуважение и достойнство, а уж демонстрираш такова.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 09:34 от Atlanta

# 1 349
  • Бургас
Изумена съм колко е ниско нивото в държавата ни, че започнахме да смятаме Теа за умна...
Забавна е за целите на шоуто, подходяща е за сеира, но си е куха гъдулка.

+1 Много "забавна", ама на чужд гръб.Никак не е инфантилна, много добре владее "похватите" и тя, но пък и Алеко ако наистина е такъв значи е много глупав, никакъв джентълмен не е, а  абсолютен гадняр и безхарактерен. Уж много разбира, много добър, а когато трябва да постъпи справедливо се изнизва.Що за мъж ще стои като банан и ще чака маймунките да се карат за него-мамино синче.

Общи условия

Активация на акаунт