🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 367
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 990
Точно си мислих какво толкова ме дразни. Точно лелското поведение на Вики. Тази жена не може да се зарадва на нищо.
Между Мария и Алек наистина има голяма страст.

# 991
Ама наистина сте големи страдалици и емпатици Grinning   Да, в много кофти положение е Виктория, но за това е виновна продукцията, а не Мария. Виктория трябваше по - спокойно да приеме нещата, а не да насочва разочарованието си към Мария, така че не я съжалявам кой знае колко заради неадекватната й реакция на ситуацията.
Да не говорим преди това колко злобна беше на масата към Мария.

# 992
Значи тя не иска да я виждат слаба и затова с високопарни приказки описа своето участие в срещата и накрая... се разрева. Ами по голяма слабост от сълзите здраве му кажи. Така замете всички приказки, които избълва за срещата само и само да омаловажи участието на Мария.
Не ми е жал за нея. Всичко е от главата ѝ и от устата ѝ. Не се усеща  как натоварва хората. Седни си кротко запази достойнство. Ок, не е приятно, но си трай.

# 993
Капитонова и Мария нямат нищо общо. Онази отбягваше до последно опитите за целувки и се правеше на важна, че искала Ролекс. Дали събра вече парици за тоз часоМник. Мария се държи, все едно е аткрила топлата вАда със секса.

# 994
  • Варна
Ама Алеко е за бой. Дразня му се как само мълчи и се прави на умрял двете като се дракат пред него заради него, както и по пейките като ги прекъсват. Мълчи и оставя жените да се карат за него и да се оправят те. Никак не е мъжко.

Генчо беше линчуван точно за обратното. Караше им се, беше рязък на моменти. Няма угодия.

Мария можеше и да е една идея по-обрана заради Виктория.

# 995
Хем се изложи накрая Виктория доста с тази си реакция и суфлиране на Мария,хем ми е жал за нея…нарочно искат да ги скарат с тази роза и то поднесена по този начин.

# 996
Мария е изкусителка. Не ме дразни.

# 997
  • София
И на мен не ми е жал за Виктория, тъкмо да си направи изводите занапред. В началото на епизода каза, че Мария щяла да бъде второстепенен герой в днешната среща. Толкова пък да няма реална преценка, сама си е виновна.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 21:25 от ~Étoile~

# 998
На мен ми е жал за Вики с това " мисля къде стъпих на криво". Първосигнално търси грешката в себе си ,а то и в живота така става -просто мъж си е паднал по друга жена повече ,не е нужно да се търси вина в някой.
На мен не ми е жал просто защото се сещам колко щеше да е доволна ако на някоя друга двойка приятелки се беше случило същото - едната да вземе роза, другата не.
Със сигурност щеше да злобее,но за мен това момиче гледа да ухапе първа защото има прекалено много травми от миналото заради факта,че баща й ги е изоставил. Моя много близка приятелка цял живот живее с мисълта, че баща й ги изоставя защото не е била достатъчно добра,въпреки че като възрастна осъзнава,че няма никаква логика в това,явно си й е мъка. Изказването на Виктория "къде стъпих на криво ,че не получих роза" ми напомня точно на разговорите, които съм водила с моята приятелка и наистина ми е жал да нея

# 999
За “дамите” не ми е жал.Влизайки сами се поставят в унизителна ситуация.Важното е , че повечето си правят някаква реклама за после като излязат.Сигурна съм, че това е целта на Марийка.Навън ще се намерят ухажори,които харесват лигли да им чоплят в чиниите.

# 1 000
  • София
Вики много остро подходи, ако си беше изиграла по-добре картите и тя щеше да е с роза. Мария е огън.

# 1 001
Баща, който не се интересува от нея откакто е била на четири...  Програмирана е Виктория да е в тази роля и затова си носи бронята от бодли и язвителност. Много гадно ми стана за нея, като се удави в думи пред другите в имението.

# 1 002
В Мария все пак има нещо човечно.

# 1 003
Виктория може да си ходи тази вечер.
След тази среща и криенето на Алек при даването на розата на Мария, това му е единственият верен ход.

# 1 004
Тази, дето не млъкна цяла вечер, призовава Мария, която нищо не каза докато тя дърдореше, да млъкне, за да може тя да си преживее емоцията? WTF!

Общи условия

Активация на акаунт