🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 370
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 975
Да, кофти е за Виктория, но не ми е жал за нея. Тъкмо малко да прогледне и да се приземи...
Поведението на Мария малко в повече ми дойде и на мен, но въпреки това виждам страст между тях. Дали би прераснала в нещо повече, ще видим, съмнявам се...

# 976
  • SF

Е, всички помним майката на Евгени все пак. Не че нейното мнение имаше тежест тогава, но все пак появяването й беше доста силно и незабравимо Simple Smile  Като се сетя за промото и на този сезон, май и майката на Алек няма да хареса някоя от двете дами.

Съмнявам се, че питат за мнението на родителите му по аналогия майката на Евгени, която определено не всички помнят и са били впечатлени/повлияни от нея.

# 977
На мен ми е жал за Вики с това " мисля къде стъпих на криво". Първосигнално търси грешката в себе си ,а то и в живота така става -просто мъж си е паднал по друга жена повече ,не е нужно да се търси вина в някой.
На мен не ми е жал просто защото се сещам колко щеше да е доволна ако на някоя друга двойка приятелки се беше случило същото - едната да вземе роза, другата не.

# 978
Виктория не млъква в момента, защото иначе ще ревне.

# 979
Уау!Барбара що така изглежда?Мяза ми на Володя Стоянов.

# 980
Ох, само аз ли намирам Мария за грозновата? Изобщо не ми е секси, а евтиното ѝ поведение я прави още по-отблъскваща.
Вики от своя страна ми е много противоречив образ. Някак ми е забавно какъв е хейтър и как ги нарежда всички по домова книга (има точни попадения), същевременно има много комплекси. Но пък не е злонамерена и подмолна.
Ограничиха ми лайковете ... 👍👍👍👍👍👍

Много ми е жал за Вики. Тя не може да губи.

# 981
Просто трябва да млъкне Виктория! Така сама се измъчва. Толкова дърдорене показва точно слабост.

# 982
Ох, само аз ли намирам Мария за грозновата? Изобщо не ми е секси, а евтиното ѝ поведение я прави още по-отблъскваща.
Вики от своя страна ми е много противоречив образ. Някак ми е забавно какъв е хейтър и как ги нарежда всички по домова книга (има точни попадения), същевременно има много комплекси. Но пък не е злонамерена и подмолна.
Ограничиха ми лайковете ... 👍👍👍👍👍👍

Много ми е жал за Вики. Тя не може да губи.

Не иска да показва слабост, а се разплака пред всички. Боже...

# 983
До днес Мария ми беше приемлива , но тази вечер прилича на слабоумна безскрупулна  нимфоманка . Много елементарна . Кой знае по какви села е израснала ,  след като не различава боровинка от смокиня , но и с претенции за финансова стабилност . Без грим прилича на маймунка и не е по-хубава от Виктория . Голямо предлагане и облизване .
Вече ми е на едно ниво с противната Магдалена . А на Щерева сценариите стават все по примитивни

# 984
Най-много ми хареса как на синхроните Мария каза, че иска да води с Ауек дълбоки разговори и да го опознае и накрая не си казаха нищо 🤣

Поздрави от секси Марчето:

# 985
Не харесвам Маруся и аз я намирам за грозновата.НО това няма значение,тя си действа по украински.Напомня ми нейни сънароднички участнички в 90 дни до сватбата.

# 986
  • Бургас
Алек ако се впечатлява от такива евтини номера...все го мислехме за по-интелигентен.Поне наистина някоя красавица да беше Мара, а то метла, че и гадна.

# 987
Знаех си, че г@з!

# 988
Чикмарëва голямо дъно се оказа. А това с бъркането в другите чинии колко ме дразни, нямам думи. Особено, ако не си поканен да си вземеш, а си чопкаш в чуждата чиния... Марийчето е изпуснато като дете явно, възпитание липсва. Излишна фамилиарност+нахалство.
Ох, имаше един мексикански сапунен сериал "Приятелки и съпернички" (Амигас и ривалес... Grinning ). И Тяхната работа така стана.
То и аз го гледах, един от първите сериали по БТВ преди 22-23 г, хахахахаа

@voxxymoxxy - поздрав
Скрит текст:

# 989
Алек ако се впечатлява от такива евтини номера...все го мислехме за по-интелигентен.Поне наистина някоя красавица да беше Мара, а то метла, че и гадна.

Скрит текст:
Ей ни сега политкоректната класация - на първо място са украинците, после идват малцинствата...
Нали в едни задокеански общества върви спор каква е политкоректната класация и кой я води - "те", гей, жена, черен и нататък или как?
В тази класация Алек е на последно място - бял, блондин, мъж.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 21:18 от Janelle

Общи условия

Активация на акаунт