🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 519
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 690
Как сте, страдалици? Емпатични ли сте днес или антипатични - отговорът се съдържа и в двата отговора! Състрадавам ви, ако съм ви затруднила с въпроса!
Симпатични сме и не страдаме за ергенско внимание, хахаха! Ем си патим от глупостта, че гледаме тез дивотии, ем им състрадваме на многострадалните, затуй сме повече емпатични, на моменти апатични, но в никакъв случай антипатични. Който разбрал, разбрал!
То това за Маги и познанството им отдавна се каза във форума. Може и да е вярно. Дали е връзкарка не знаем, но ако довечера интригата ще оставяне на дамата без роза, пък после да я върне, като Кияра, ми значи няма достойнство дамата. Такова унижение аз не бих го изтърпяла, но ще видим, де. Може да ни изненада продукцита и наистина да не и даде роза.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 10:07 от wiwala75

# 691
  • SF
На мене Надя и Йоана са ми симпатични. Много харесвам излъчването на Надя, но нямат никаква химия с Алек. Той е по-привлечен от Йоана, която е много красива.
Йоана, Надя и Киара са най-хубавите момичета според мен. Той май си пада повече по русокоси.
С Надежда ми се струва, че се цункат по устничките, но някак повърхностно. Вярвам, че е привлечен от нея и ако животът ги беше срещнал на друго място, на някоя гръцка ваканция, да речем, биха се... веднъж-дваж и до там. Продължения не виждам.

Странно ми е, че мацките толкова го разпитват за мнението на майка му. Майка му още ли би му казала тази - да, тази - не?

# 692
Странно ми е, че мацките толкова го разпитват за мнението на майка му. Майка му още ли би му казала тази - да, тази - не?

Не, но това все пак е много балканско мислене, а и за съжаление, немалко мъже се влияят от майките си.

# 693
  • София
На мен пък Надя и Йоана ми стават все по грозни, имам чувството че на едната и расте носа( на широчина), а на другата брадичката. Вярно ще се окаже, че злобата загрозявала.

# 694
Как сте, страдалици? Емпатични ли сте днес или антипатични - отговорът се съдържа и в двата отговора! Състрадавам ви, ако съм ви затруднила с въпроса!
Геновеви,добро ютро!Аз съм страдална що никой не изпидуркаха,за вас не знам.Joy
Да ви споделя до какво прозрение достигнах снощи.Имам си вече фаворит!И това е Алек.И гледам заради него.
Интересен ми е,как се държи с момите.Деликатен човек е без да е сладникав,джентълмен е без да дотяга.Много фино им прави забележки когато е нужно и нито една не се е обидила.Смятам,че има дар слово как леко се измъква когато не му е приятно.Със суперлативи и клишета понякога,но се измъква сух без да има разплакани и обидени моми.Смятам също,че има вкус и за филми,музика и книги,сигурна съм.И е достатъчно емоционален да му проличи кога се вълнува,кога му е досадно,кога му е интересно.Не е сух откъм емоции като Витьо и не е недорасъл цупльо като Гено.Мисля,че има още доста под обвивката,но не би могъл тук да го покаже.И не мисля,че всичко дословно повтаря от слушалката,просто се усеща как някои мисли са си негови щото директно отговаря на зададен въпрос,а би трябвало първо да чуе какво му нареждат и тогава да го повтори.Абе има си момчето нещо на вторият етаж и съвсем е способен да се справи с всяка една от тях.
Как фино оправи роклята на Мария,определено е внимателен..Изобщо и жестовете му ми харесват.Не е някой мачо,но не е и смотльо.Не е точно мой тип визуално,но без брада там на онази снимка на награждаването изглежда повече от добре.Хаха изказах се като рекламна агенция на Алек,но го разглеждам като социален индивид/експеримент и ми е интересно.Само имам малка забележка към усмивката,а и го съжалявам от подбора ,който му спретнаха тази година.Точка. Grinning
ПП.Забравих,от къде дойде това,че са им забранени по...така целувки?Само Мария ли се престрашава?Не вярвам.

# 695
Киара ми стана симптатична вчера. Красива е и когато се отвори и е естествена, има какво да покаже.

# 696
  • SF
Аз не ги намирам за злобни. Пак ви казвам, че всички разговори, които виждат зрителите, се водят за пред камерите.  Всички! И тези "уловени" коментари на коктейлите, и тези в градината на сетовете, на стълбите.
Обърнете внимание как започват от нищото. "Ох, какво ще кажете за ....?"

# 697
Ау, съвсем забравих Валерия. Тамън викам, че пак ще разкаже някоя страдална история, а то да пита за тауировките...ще кажеш някакъв недъг има. Наистина е абсолютно дете, не знам на Алек как му се занимава. Ама пък хубав баджак вади. Grinning

# 698
И аз не намирам Надя и Йоана за злобни. Просто са обикновени и адски скучни. Объркали са се, че съединението прави силата и като двуглав змей се чудят накъде да си въртят главите.

Надя е заела позиция на интелектуалка, което е малко на принципа: в царството на слепите и едноокият е цар. Всъщност е доста семпла, откъм външност - също.
Не е атрактивна и го знае, затова и компенсира с дуднене.

# 699
На снощния коктейл Надежда изглеждаше като капризна и раздразнена персийска котка, която ръмжи пасивно-агресивно.😄

# 700
  • somewhere over the rainbow
Начи ... "нямате грам акъл в мозъка".

Теа бисера. Ама ми е много сладка, с все глупостите.

# 701
  • София
Двойната среща явно е вдъхновена от миналогодишната среща с Елена и Валерия. Там положението беше яко awkward, тази година може и да го надминат.

savii_, и аз не гледах прословутите целувки на Криси с Алеко. Само като я видях каква уста отвори, и грабнах телефона. Бляк.
И аз извърнах глава. Единствените целувки, които мога да гледам са с Мария. Дори с Нани са ми нелавки, макар че самата тя като държание ми е естествена, не ме напряга. А се чудя на Алек как така целуна противните Християна и Кристина, а все още не е целунал Йоана при все, че  всеки път обяснява колко е прекрасна и невероятна. А тя защо се смее като тиква всеки път...

Йоана за пореден път стои в готовност и очакване на целувка, но Алек нещо не захапва. За мен тя е във френдзоната. Ако иска мляскане, ще трябва тя да го целуне.

Иначе са злобнички с Надя. Обичат да коментират и разпитват другите с провокативни въпроси. Надя явно това е научила от Капитонова, която ги куизваше по подобен начин. За мен са си агресори, просто малко по-умни и дискретни от другите този сезон, и затова често минават под радара. Пък и "жертвите" им в лицето на участнички като Тея и Магдалена, трудно будят съчувствие (няма да казвам емпатия, да няма объркване Joy).

# 702
имам вече любима изцепка  - ' ако някой има проблем - да се занимава повече със себе си! ' JoyJoyJoy

# 703
  • София

Не, но това все пак е много балканско мислене, а и за съжаление, немалко мъже се влияят от майките си.

Е, всички помним майката на Евгени все пак. Не че нейното мнение имаше тежест тогава, но все пак появяването й беше доста силно и незабравимо Simple Smile  Като се сетя за промото и на този сезон, май и майката на Алек няма да хареса някоя от двете дами.

Лично за мен има само няколко момичета, които наистина, ама наистина са много увлечени по Алек - Маги, Надежда и Виктория. Мария също го харесва, но не чак толкова. Но пък, като го разцелува и направо му подкосява краченцата - много я бива с целувките явно Grinning

Според мен:

Скрит текст:
На финала ще останат Маги и Надежда. Мама ще дойде и няма да хареса и двете - едната мнооого по-голяма от него, другата също по-голяма, че и разведена с дете. И ще е голяма драма. Накрая ще избере Маги, а 2 месеца след предаването ще се окаже, че вече не са заедно, защото Маги е очаквала буквално принц, пък то се е оказал съвсем обикновено момче. После ще търси Надежда, ама тя дали ще върже не е ясно. А може и нищо да не търси - както направи Виктор

Тея все повече ме радва. Тъпичка е - факт, обаче е толкова самовлюбенаи вглъбена в себе си, че изобщо не й пука кой какво говори. Вечно усмихната, на всичко отговаря с лек кикот и е толкова над нещата, че няма шанс да я сринат Grinning А на някои много им се иска и това, че не им се получава ги дразни още повече

# 704
  • somewhere over the rainbow
Оф, Пам по БТВ изговори куп глупости по темата "Дете от предишен брак". Ще рече човек, че е вряла и кипяла в тези работи.
Туджаров ми е супер адекватен.

Общи условия

Активация на акаунт