🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 528
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 675
savii_, и аз не гледах прословутите целувки на Криси с Алеко. Само като я видях каква уста отвори, и грабнах телефона. Бляк.
И аз извърнах глава. Единствените целувки, които мога да гледам са с Мария. Дори с Нани са ми нелавки, макар че самата тя като държание ми е естествена, не ме напряга. А се чудя на Алек как така целуна противните Християна и Кристина, а все още не е целунал Йоана при все, че  всеки път обяснява колко е прекрасна и невероятна. А тя защо се смее като тиква всеки път...

# 676
Според мен, защото Йоана изглежда много студена и 'дама', сигурно не е сигурен как да постъпи. Grinning

# 677
Алек не може да откаже на жените, които си искат целувка. Дано не е такъв в реалния живот Grinning

# 678
Когато Криси награби Алеко:

и после:

# 679
Само аз ли не разбирам защо е този хейт по Надя и Йоана??

И двете са ми много адекватни, в пъти по-приятни от една Магдалена например, красиви са ми, имат какво да кажат и не са кухи лейки.. да понякога имат хапливи реплики, но в повечето случаи съм напълно съгласна с коментарите им. Мислят логично, обосновават се и си личи, че имат акъл.

Между другото си мисля и, че Йоана вече е имала целувка с Алек - гледа я много нежно, личи си че има нещо към нея, а особено след играта монополи миналата седмица и пейка срещата, съм почти убедена че е имало реална целувка.

Магдалена ми е дъно.. толкова фалшива. И тя си показа злобното лице ама нали я изкарват все нея света вода ненапита, повечето хора не виждат каква е всъщност. Да не говорим за тези фалшиви сторита, които пуска все едно е с Алек- трагедия

Виктория ми е адски заблудена. Да застанеш срещу уж приятелите ти, защото са имали повече от теб с ергена ми идва в повече.

Надежда ми е сладка, но и в нея има нещо, което не ми е като хората.

Мария също ми е симпатична и адекватна.

Другите няма смисъл да ги коментирам.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 09:15 от bachelor.lov77

# 680
  • София
Малко да оплюя момите, че нали аз съм Елена от Троя:
Киара - как може да я пишат за най-хубава с тия издадени напред зъби и с глава широка колкото врата ѝ… явно на цялото нямане се води хубавица.
Валерия - има нечистоплътен вид заради мургавата кожа, не заради татуировките, поне за мен. И гаранция не е от братята, просто е мургава.
Криси джийзъс - е тя вече е гаранция римлянка. И говорът ѝ е специфичен - на сиганка, която се старае да говори правилно.
Маги - има сексапил на градински маркуч. Къде го видяха това хубаво тяло - да се чуди човек.
Нани - как добре са ѝ разположени двете топки на гърдите, камерата се разположи идеално между тях. И при всичките мимики челото ѝ не помръдва - ботокс?!;)

# 681
Тя Валерия хем е мургава, хем и го изравнявала тоя тен, почти съм сигурна, та, още повече става.

Иначе, Йоана има наченки на акъл, но Надя колко капацитет да има, след като е изсипала сумати пари в пазвата на Капитонова? За съжаление, пак не 'и се получава да е Капитонова. Та, няма какво да я тупаме по гърба, че е програмист, явно целта е да инфлуенсър.

# 682
В крайна сметка изгониха ли някоя? Така и не успях да го изгледам .

# 683
Мен също Надя и Йоана не ме дразнят и чак пък такава злоба да излъчват...не забелязвам. Заяждат се, вярно е, но тонът им е премерен и не звучи злобно.
Между другото за пръв път Виктория си изпусна нервите като се разправяха с Маги. Явно двете органически не се понасят.
А за двойната среща що за перверзия е това? Тройка ли ще правят? Трябваше Теа да е там нали все тя за тройки бълнуваше.

# 684
  • Варна
Опитаха се да вкарат драматизъм след епичните кокоши боеве - Киара остава без роза,  очите й се пълнят с влага, мълчание, смут, всички се споглеждат...  Алек изтичва нанякъде и след минута се връща...с магически материализирала се роза в ръка. Киара се усмихва през сълзи, взима розата си, благодари му с такъв патос, сякаш животът й зависи от това, а музиката свири туш. Алоооуу, режисьорите! Много елементарно! Освен, ако не са преброили розите правилно...Промото за новия епизод също е обещаващо - Мария и Алеко са се награбили страстно в храсталака и стръвно сплитат езици, а да сА разпищолят по организъм. Останалите ги гледат като третокласници  филм за възрастни и коментират. Виктория плаче, щото нали по дифолт си мисли, че Алеко й е собственост и всички останали са в миманса, а Магдалена, облечена в драматично червена рокля, си тръгва, нарочно дискретно бършейки сълзи...
Сценарият е адски тъп!
Защо изобщо продължава участието на Горджъса, Милена, Киара, Барбара, Валерия? Защо е нужно още да подпират диванчетата?
Ох, с глас се смея!
Благодаря!

# 685
На мен Йоана ми харесва като поведение и като визия, а Надя ме дразни с поведение (визията ѝ е Ок)

Искам обаче да коментирам друго нещо, от феминистка гледна точка. Ужасно е, че Алек одобри поведението, на което стана свидетел на коктейла, като някакъв баш султан. Също смятам,че това, което причини на Киара, е унизително. Да, за нас зрителите е шоу, но как ли се е почувствала от цялото това нещо, да чака за роза по този начин и после да я получи като "подаяние" и последен шанс...
Не е много Ок (феминистката в мен се обажда)

От вчерашния епизод най-ми допадна играта с балоните, момичетата си позволиха да са искрени една с друга, а видяхме и нивото на речника им. Емпатична, антипатична, симпатична ... 😅

# 686
Как сте, страдалици? Емпатични ли сте днес или антипатични - отговорът се съдържа и в двата отговора! Състрадавам ви, ако съм ви затруднила с въпроса!

# 687
Как сте, страдалици? Емпатични ли сте днес или антипатични - отговорът се съдържа и в двата отговора! Състрадавам ви, ако съм ви затруднила с въпроса!
SatisfiedSatisfiedSatisfied Нострадални сме!

# 688
  • България

Прояви малко емпатия, боли ме главата от логореята и плача на момите.

# 689
Аз пък да споделя какво съм подочула - Алек и Маги се познават отпреди предаването, та даже са и имали някакви взаимоотношения.

Което, на своя ръка, обяснява всичко: защо постоянно ни дават Маги, защо толкова я бутат в това предаване, защото тя толкова бързо се влюби, защо той постоянно си я избира нея.

Маги е жена с връзки, това е ясно, но ако наистина са се познавали - какъв е смисълът от цялото предаване изобщо???

Общи условия

Активация на акаунт