🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 268
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 635
Някой писа напред, че Теа не видяла другите участнички от мястото където чакала.
Тея, първо се информира от момичетата къде са Барби и Киара, пред коя арка чакат, и затова тя тръгна по друг път.
Лъже нагло това момиче.

# 1 636
Ама има съществена разлика от реала и тук.В изолирана обстановка,гониш време,бориш се с няколко други хиени..естествено ,че ще се прилагат крути мерки.Иначе седиш там на диванчето и чакаш да ти дойде ред да се докопаш до ергена или пък да чакаш след не знам колко време той да те покани.

Колкото до Теа аз я разбрах така,тя смята че Барба е тръгнала в същото време като нея и коя първа стигне за нея си е (като в детската градина).Не знаеше,че Барба вече има запазена среща и чака за нея,Тея беше вътре в сградата когато това стана.Смятам,че това се опитваше да обясни и за мен беше истина,освен нещо да съм изпуснала.

# 1 637
Теа попита момичетата - Маги, наистина. Няма лошо, аз не я упреквам, всеки е там да се бори. Но тя знаеше какво иска да направи, не е неволно, или случайно.

# 1 638
Как са тръгнали по едно и също време, като Барбара и Киара ВЕЧЕ бяха там и ЧАКАХА.

# 1 639
Аз се питам Йоана с какво го очарова? Аз друго освен хилене от нея не съм видяла на срещите им.

Може Алек да е мечтал да стане пилот...

# 1 640
Божее, още ли нищите тъпия спор Теа-Барбара?! Все тая коя какво, и двете са ...чак не ми се коментира. По- важното в конкретната ситуация е как милото сладко и нежно Нани излъга два пъти за 1 минута без да и мигне окото. Първо каза, Барбара я е пратила и като не и се получи излъга, че е дошла да им каже, че Наум идва.

# 1 641
Де де,казах ,че може да съм изпуснала нещо.Няма нужда от крещене,споко.

# 1 642
Не разбирам как хората се подлъгват толкова по външен вид, ''милото и сладко Нани'' сериозно? Само защото прави инфантилни физиономии и си мърда носа като заек? Това е абсолютен лисунгер, който си е сменил цялата физиономия, не виждам нищо сладко или мило у нея.

# 1 643
Не крещя, подчертавам хронологията, а от моб.версия ми е трудно да болдвам и по-лесно ми е да е с главни, с цел да наблегна на тях.
Аз толкоз рано не крещя Joy..още ми е сънено...Grinning

# 1 644
  • Тайланд
Аз съм далеч от мисълта, че Виктория не е получавала мъжко внимание, напротив.

Получавала е мъжкото внимание на 40-50 годишни бакшиши и кибици пред блока 😆

Изключително неадекватна е в отчаяните й опити да получи внимание. Държи се детински, отмъстително и истерично. Излага себе си и хората около нея с неадекватното си поведение.  Личи й, че не е била в качествена и дълготрайна връзка с нормален мъж - кой би го изтърпял това дете?

Не е виновна тя, че е такава. Всички сме продукт на околната си среда, всички правим, каквото можем. Но пък и никой не е длъжен да толерира и търпи толкова негативна и злобна жена в живота си.

# 1 645
Аз още се чудя как е възможно да сменяш толкова много лица  - визирам Виктория.

Значи, цял сезон не спря да злобее, не спря да коментира кой какъв бил, не спря да прави сплетни и интриги, пускайки разни въдици, в същото време, когато дойде момент за сблъсък очи в очи, тя не успява нито веднъж да надделее.

И цялото й злобно същество коренно се променя, когато е с Алек, там го играе като котенце - свенлива, срамежлива, жертва. Никога не е в настроение, не спира да се оплаква, постоянно била наранена. Супер натоварващо. Аз не знам кой мъж ще търпи подобен негативизъм.

Та, Мария колкото й да е противна и поведението й да не беше окей, Виктория абсолютно си го заслужи. Сама се сложи в една роля, която нито й е по силите, нито има качествата изобщо да бъде там. Абсолютно нереална самооценка.

Няма да коментирам и продукцията колко долно постъпи и все пак човек трябва да има малко достойнство и да знае къде му е мястото.
Дано следващата седмица си тръгне, защото се изчерпа тотално образа й. 

# 1 646
Чакай сега, внимание и връзка са съвсем отделни неща. Тя сама си разказа тъжната история как не била обичана, не била намерила мъж и етц. Това не означава, че не е получавала внимание, най-малкото е работила в мъжки колектив, каквато и да е - ако е от малкото жени, получава внимание. Да не говорим, че сега я гледаме по телевизия и то наредена до много различни и някои красиви жени. В реалния живот, обаче, нямаш само чалга певици и моделки, пък Виктория 100% се откроява с крак. И за всичко това грам не е необходимо да харесват характера 'и.

Зле се представя. Вече го обсъждахме, но ако не беше тази нейна злоба и превземки - можеше да се издигне като образ. Уви, много е първична. Живее с максимата, че всичко трябва да си кажеш, като много други, без значение дали е мястото и времето. Срещата е най-явният пример, напълно възможно беше да събуди съжаление и да го изиграе много добре, но тя реши да досади на целия свят.

Аз не смятам, че Мария се е превзела чак толкова, тя 2 думи не успя да каже пред момичетата. Виктория държеше тя да се изкаже.

И за капак на всичко, защо фризьорите мразят Виктория, какво беше това кукуригу?? Grinning

# 1 647
Хорааа, това е телевизионен продукт, те имат интерес да ни показват интересна история (доколкото могат) и да ни държат на тръни.
Христиана в подкаста сподели,че Виктория има много срещи. Те не са ни излъчени. Може би от продукцията го правят, за да завишават самочувствието ѝ и по този начин тя изглежда още по-смешна на кадрите, които в последствие гледаме.
Същото и за Йоана. Та те снимат по цял ден, а излъчват само 6ч. Може да е имало някакви срещи и затова тя да взима три пъти подред първата роза.
Не защитавам никоя от двете, просто си разсъждавам. Не трябва чак толкова много да се връзваме на това, което гледаме,и да го възприемаме за чиста монета, та и някакви кой знае какви генерални изводи за момичетата. Монтажът прави чудеса.

# 1 648
Е, тя Виктория продължава да се излага и в момента, кое не е така? Grinning

Само да кажа, че Неделчо и Туджаров много ми полазиха по нервите в подкаста с Ниа, треперят да не ги скастри продукцията - окей, ама то само прекъсвания, да не споменавала първия сезон, абе...а тя направи най-добрите анализи до момента.

# 1 649
О, аз генерални изводи не правя. На мен синхроните им са ми напълно достатъчни, за да си направя извод. Това са техните думи. Никой не те кара да бъдеш злобен и лош, нали?

Колкото и срещи да са имали, въпреки че Алек е длъжен да играе роля все пак, той не е професионален актьор и езика на тялото му показва коя харесва като жена и коя не. Жена на 30 години да не може да схване, че я държат там, само за цирка и че този човек не желае да има нищо общо с нея - извинявайте, ама...

И стига с този монтаж. Няма как монтаж да те изкара лош и злобен човек, ако не си такъв.

Общи условия

Активация на акаунт