🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 248
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 665
  • гр.Пловдив
Ергенът можел да пее, във Френската гимназия, бил солист, четох.
Коя от девойките беше най - музикална? На Силви не и  се получи. Теа?
Девойките споделят някакви лични неща, а Ергенът - никога. Не го и питат имал ли е връзки, не че той ще си каже. Направо мистерия. Нещо не си харесва живота ми се струва.

Виктория има най-много синхрони, активна е във всяка серия, но това нищо не означава. Може да победи някоя, която най-малко говори. Васка била активна, но пък не са я давали (няма синхрони много). Мистерия, защо така е станало?
С жените Виктория  няма проблем, но с мъжете...? Страх я е, чака Ергенът да я целуне пръв.

Киара с какво се занимава,не беше ли тя певица?

# 1 666
Да, изрежи още малко лоши кадри, че да ни убедиш. Мария е чаровна и приятна. В цялата тема не съм видяла някой да я нарича красавица, напротив, от началото я нарочиха за мъж. Аз обаче я харесвам.
Аз една тема само с това изцъклено плашило мога да направя.
Ако са се свършили хубавите жени в България е разбираемо да вкарват плашила от чужбина, но идва в повече и да ги гледаме с месеци.
С кое е чаровна? Че не знае български език? Ами не е приятно това.

Е, как ще да не знае български език? Не я разбирате какво говори ли? Не съм забелязала да има субтитри, когато Мария говори.

Аз пак не разбрах кое е плашилото в нея.

# 1 667
за мен, акцента е абсолютно преднамерен с цел привличане на вниманието.. работила съм с такива жени и тези, които от години живеят тук могат да си говорят на абсолютно 'нормален' български, когато говорят пред свои хора, но когато имат интересна публика вкарват акцента за цвят, и за да се открояват..

# 1 668
Нейното поне може и да е наистина акцент, за Надя какво да кажем?

# 1 669
Е, хайде сега, ние тук сме се събрали от Мис Вселена нагоре. Далеч по-непривлекателни жени си намират мъже, имат си деца и тн. Мария на външен вид не е нищо особено, но не е конфликтна, не натоварва мъжа с драмите, не клюкари. Говоря от това, което сме видяли на екран, не я познавам лично. Единственото, което не ми хареса е, че се държеше с Алек все едно само тя е на среща, на моменти беше малко груба с Виктория. Но ние гледаме монтаж, не сме проследили всяка секунда от срещата им. Хитра е Мария, но до къде ще стигне с тази нейна тактика на изкусителка без задръжки, ще видим. Сякаш не ми е от този тип мъже Алек, отново правейки си изводи за него на база излъченото до момента. Виктория или има тотално сбъркана преценка за себе си, или е приела ролята си в предаването твърде сериозно.

# 1 670
  • somewhere over the rainbow
По това бостанско плашило ли се прехласвате, че било красавица? Сирьозно?
Айде пак обобщения. Като че Теа била умна. Я да си признае кой пък се прехласва по красотата на Мария, че и аз не видях? За мен е една добре изглеждаща жена с красива усмивка. Нито красива, нито грозна. По-хубава от Виктория, по-грозна от Теа да речем.

# 1 671
  • Тайланд
В защита на Мария:
Гледам, че форумът не одобрява поведението й. Била нападала, хищна, долнопробна, разкрепостена и тн. Ок, приемам, че така я виждате.
От моя мъжка гледна точка аз я виждам като смела, страстна и по-западен тип жена в сравнение с нашенките (въпреки че идва от Изток). И определено си е майстор във флиртуването - Алек е доказателството. За сравнение Киара например е далеч по-атрактивна, но нейното флиртуване беше просто... нелепо. Виктория, Барбара са сущо толкова нелепи и не йм се получава. Теа пък е просто вулгарна, няма грам финес. Надежда и Маги не са толкова зле, получава им се по-тийнейджърското флиртуване, знаят какво правят, работи и на Алек, и на повечето мъже които гледаме, но Мария им скри шапката на всички и го направи като Жена - със страст, със закачка, артистичност, с мистика... просто си има талант!

Дами, знам, че приомите на Мария са ви неприятни за наблюдаване, "пресолила манджата", "руска школа" и тн, но от мъжка гледна точка аз й пиша шестица по флиртуване. На Маги и Надежда 4.50, другите са за тройки.

# 1 672
Едно време майка ми като гледаше филми с по-разкрепостени сцени и така се потрисаше, от което аз умирах от смях. Някои не намираме поведението на Мария за скандално и го разбираме.

# 1 673
В защита на Мария:
Гледам, че форумът не одобрява поведението й. Била нападала, хищна, долнопробна, разкрепостена и тн. Ок, приемам, че така я виждате.
От моя мъжка гледна точка аз я виждам като смела, страстна и по-западен тип жена в сравнение с нашенките (въпреки че идва от Изток). И определено си е майстор във флиртуването - Алек е доказателството. За сравнение Киара например е далеч по-атрактивна, но нейното флиртуване беше просто... нелепо. Виктория, Барбара са сущо толкова нелепи и не йм се получава. Теа пък е просто вулгарна, няма грам финес. Надежда и Маги не са толкова зле, получава им се по-тийнейджърското флиртуване, знаят какво правят, работи и на Алек, и на повечето мъже които гледаме, но Мария им скри шапката на всички и го направи като Жена - със страст, със закачка, артистичност, с мистика... просто си има талант!

Дами, знам, че приомите на Мария са ви неприятни за наблюдаване, "пресолила манджата", "руска школа" и тн, но от мъжка гледна точка аз й пиша шестица по флиртуване. На Маги и Надежда 4.50, другите са за тройки.

Изглежда долнопробно поради една малка подробност - Виктория (нейната приятелка по нейни думи) беше там. Не се съобрази изобщо. Ако бяха само двамата и секс да правят, аз нямам проблем.

Тук въпросът е по скоро принципен.

# 1 674
Помним я "страдалИцата" Пам Велидис от миналия сезон що за стока е. Злобна, двулична и манипулативна. Не знам как изобщо минава за интелигентна пред когото и да е. Само бълва едни и същи клишета, изживява се като последна инстанция да съди и да морализаторства. Много разочароващо, че на такива персони им се предоставя ефир.

За мен Мария се държа много добре и по време на срещата, и след като се върнаха в къщата и започна терора от Виктория. Запази пълно спокойствие и много разумно се опитваше да говори с Виктория и понесе токсичното й поведение с голямо търпение. За нищо не мога да упрекна Мария, само че след като взе розата, в колата можеше да в малко по - обрана, но все пак беше щастлива и силно развълнувана, така че не мисля, че е искала да дразни Виктория. А обвиненията към нея сведени общо до това, че се държи като лека жена или е такава, също не ги разбирам. Очевидно тя си е освободена и не се срамува да изразява, че желае един мъж, не намирам нищо възмутително. Мария не е виновна, че Виктория е задръстена и не знае как да флиртува и да съблазнява Алеко, още повече, че той изобщо не е привлечен от Виктория. Мария е наясно с целта, за която е там - да впечатли, да покори ергена и си действа момичето, не виждам причини да бъде оплювана, още повече че Алек изобщо не се дърпа и му е хубаво с нея.
Абсолютно!
За мен Виктория е момичето с най-сериозни проблеми вътре, навън също би се възприела със ама наистина сериозни социални отклонения. Не мисля, че се вписва в каквито и да е обстановки( работни, приятелски, любовни, каквито и да се сетим), не мисля, че има хора, които биха я изтърпяли( жени, мъже, няма значение) и изобщо грам не доумявам симпатиите към нея тук…🫣Нейното е токсично и нарцистично поведение в истинския смисъл на думата и по учебник и няма как да бъде в полза, на който и да е ближен в имението или навън. Не вярвам, че играе роля за предаването, такова поведение не можеш да го изиграеш. Не изпитвам абсолютно никаква жал, съчувствие или разбираме към нея, откровено зла е. Имах момент, в който изпитвах жал към нея, но за много кратко, даже мнението ми е някъде тук, много назад, нооо определено съм се заблудила.
Точно заради персонажите, между другото, гледам такива предавания, аз ги възприемам като социален експеримент и ми е интересно да извличам за себе си наблюдения относно характерите на хората и междуличностните отношения. А тези хора са си част от нашето общество и такива като тях вътре, може всеки от нас да срещне все някъде, някога, във времето, в което живеем.

# 1 675
Киара нали ще се развихри в следващия епизод? Крайно време е да видим малко и от нея. На мен ми изглеждаше и пияна на промото, но ми се спеше и може да не съм видяла правилно.

Надежда до момента се справяше супер с Алек, ноо нещо почна да го удря на сръдня, още не е стигнало до него това отношение, но ако и там почне да ги прави тия физиономи...

# 1 676
Киара пее с още една млада Вая ,в дует ,Коцето бая се лигавеше с другата Вая в неговата дискотека ,ама и тя е по-красива и секси ,открития на Емануела са.

# 1 677
  • София
Виктория или има тотално сбъркана преценка за себе си, или е приела ролята си в предаването твърде сериозно.

Според мен Виктория има доста реалистична преценка за себе си (въпреки, че се опитва да я прикрива зад уж голямо самочувствие), и точно затова се сдуха така на срещата с Мария. Не защото не иска да се държи като нея, а защото иска, но не мисли, че може да си го позволи. Нещо като Пам миналия сезон, която хулеше хубавите момичета и ги наричаше едва ли не евтини, говореше как тя впечатлява мъжете с други неща, а всъщност й личеше, че много й се иска да може да грабва мъжете само с усмивка и пърхане на мигли.

Иначе на мен подходът на Мария не ми пречи, въпреки, че има фалш в него. Аз съм по-страстна натура и обичам да флиртувам по подобен начин. Знам, че това не печели много одобрение от други жени, но много пъти е въпрос на темперамент. При рускините може и да е заучено поведение, но така или иначе, не ме скандализира. Може би беше проява на лош вкус да го прави пред Виктория, но това си беше и неин момент, и тя се показа такава, каквато е. Виктория си използва нейните тактики, просто беше засенчена.

# 1 678
За мен и двете жени се изложиха на срещата. Поведението на Мария беше отвратително - не за друго, а защото и Виктория беше там. Трябваше да бъде малко по-обрана, пък като са насаме с Алек да прави каквото иска. Виктория пък се опита да унизи Мария със забележките за лингуини, смокини и т.н. Изобщо, получи се точно така, както продукцията искаше.

# 1 679
Виктория или има тотално сбъркана преценка за себе си, или е приела ролята си в предаването твърде сериозно.

Според мен Виктория има доста реалистична преценка за себе си (въпреки, че се опитва да я прикрива зад уж голямо самочувствие), и точно затова се сдуха така на срещата с Мария. Не защото не иска да се държи като нея, а защото иска, но не мисли, че може да си го позволи. Нещо като Пам миналия сезон, която хулеше хубавите момичета и ги наричаше едва ли не евтини, говореше как тя впечатлява мъжете с други неща, а всъщност й личеше, че много й се иска да може да грабва мъжете само с усмивка и пърхане на мигли.

Иначе на мен подходът на Мария не ми пречи, въпреки, че има фалш в него. Аз съм по-страстна натура и обичам да флиртувам по подобен начин. Знам, че това не печели много одобрение от други жени, но много пъти е въпрос на темперамент. При рускините може и да е заучено поведение, но така или иначе, не ме скандализира. Може би беше проява на лош вкус да го прави пред Виктория, но това си беше и неин момент, и тя се показа такава, каквато е. Виктория си използва нейните тактики, просто беше засенчена.

Интересна гледна точка, ама дали? Възможно е дълбоко в себе си да знае какво представлява и въпреки това, тя можеше да спечели много от това предаване, ако се държеше нормално. Даже напълно щеше да е възможно да бъде най-позитивния участник, ако не бълваше змии и гущери постоянно.

Аз Пам не я харесвам, но не мисля, че Виктория колерира с интелигентността на Пам. Пам е умна, Виктория за мен не е. Ако беше умна и осъзнаваше дълбоко в себе си какво представлява, щеше да се опита да спечели точки по друг начин, по-позитивен.

Не знам. На моменти ми е жал за нея, защото се държи като много нараняван човек и все пак не е толкова трудно да си просто нормален и добър човек.

Общи условия

Активация на акаунт