🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 300
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 725
Напротив....все по руската школа си действаше и Капитонова. Акцентът на школата не е секса, а това мъжът да се чувства обгрижен! Да е поставен в центъра.
Капитонова, а и Мария, питаха мъжа как се чувства. Капитонова се грижеше да е нахранен. Мария също го пита дали е гладен...аз тук по този пункт не виждам разминаване между двете представителки на школата.
Дали с активен флирт, дали с друг прийом...важно е да се върви към целта, а тя е мъжът да се почувства значим и важен.
Говорейки за собствените си неволи, останалите моми са мнооооого далеч от тази школа, просто защото поставят в центъра кого...себе си. Не мъжа.

Тук не казвам коя школа е добпа, 6оя лоша...просто уточнявам детайли за руската такава.
Мара не го е занимавала със себе си Wink
Мисля, че много ясно написах, че не смятам, че свръхпошлата сексуалност на Мара е част от "руско-украинската" школа като я сравних с предишните две участнички с такъв произход. Не говорех за постоянното четкане на самочувствието, което при Мара е отново само в сексуален план.
Това с поставянето на мъжа на пиадестал ми е ясно, но никой не може да ме убеди, че само това отношение и нищо повече от страна на жената, работи в дългосрочен план на мъж, който не е дълбоко комплексиран.
В крайна сметка един качествен и интересен мъж иска до себе си също вълнуваща жена, а не просто да се чувства Бог и до себе си да има някой, с който не може да си размени две приказки.

# 1 726
Според мен Мария видя, че Алек не и обръща внимание и прибягна до тежката артилерия. На мен ми стана много смешна с думите за обожание, облизване на пръсти, целувки все едно ще изяде Алек. Пo държание ми прилича ми на ъпгрейдната версия на Ирина от предишния сезон. Не ми харесва на външен вид и на характер не ми допада, но всеки си има вкус.
Е, как ще сравняваме Мария с Ирина?! Ирина освен да му каже на Генчо "Ще те изям!", не е имала показно тип Мария, та даже и никаква интимност между тях

# 1 727
Впрочем дотука разбрах, че идеалната жена освен да е красива, вечно млада и умна, никога не трябва да си има проблеми, никога не трябва да се възпротивява на великия мъж и да спори с него, камо ли да знае по-добре, трябва само да му повтаря колко го обожава, колко е прекрасен, как и най-елементарното нещо, което прави, е невероятно и неповторимо, винаги да иска секс, също така тя да няма свои нужди и изисквания, щото на мъжа това няма да му харесва, и естествено, да гледа децата, да работи и пари от мъжа да не иска, че иначе е златотърсачка. 🥴

После, като никоя явно няма силата да удовлетвори тези скромни и нормални изисквания, се почват обясненията как за нищо не стават днешните жени и колко са прости. 🤓

# 1 728
Аз имам искрен въпрос, не е заяждане. Може и някой мъж да отговори.
Наистина ли поведение тип Мария е печелившото по принцип? Смисъл такъв тип поведение ли ти казва "това е жена за цял живот"?
Като тук не сравнявам с Виктория, питам по принцип Grinning

# 1 729
Впрочем дотука разбрах, че идеалната жена освен да е красива, вечно млада и умна, никога не трябва да си има проблеми, никога не трябва да се възпротивява на великия мъж и да спори с него, камо ли да знае по-добре, трябва само да му повтаря колко го обожава, колко е прекрасен, как и най-елементарното нещо, което прави, е невероятно и неповторимо, винаги да иска секс, също така тя да няма свои нужди и изисквания, щото на мъжа това няма да му харесва, и естествено, да гледа децата, да работи и пари от мъжа да не иска, че иначе е златотърсачка. 🥴

После, като никоя явно няма силата да удовлетвори тези скромни и нормални изисквания, се почват обясненията как за нищо не стават днешните жени и колко са прости. 🤓

Не знам какво си разбрала, май нищо...някакви твои си изводи пишеш...тюрлю гювеч леко....

А иначе говорим за руската школа.
А дали е добра..не се наемам да кажа.
Само се опитвам да я обясня.

# 1 730
  • Stockholm
Според мен Мария видя, че Алек не и обръща внимание и прибягна до тежката артилерия. На мен ми стана много смешна с думите за обожание, облизване на пръсти, целувки все едно ще изяде Алек. Пo държание ми прилича ми на ъпгрейдната версия на Ирина от предишния сезон. Не ми харесва на външен вид и на характер не ми допада, но всеки си има вкус.
Е, как ще сравняваме Мария с Ирина?! Ирина освен да му каже на Генчо "Ще те изям!", не е имала показно тип Мария, та даже и никаква интимност между тях

Абе явно за руската школа храната е от първостепенно значение  Joy ял ли е мъжът, гладен ли е и т.н.  Много  глад се е преживял предполагам. И някакви простовати закачки също използват. Меркантилността е другото, което ме дразни и го притежават всички представителки на тази нация, които познавам. На мен Марийчето ми е просто малко гнусничка физически. На първата целувка, която се случи по негова инициатива, се изненадах, понеже не очаквах такава страст от нея, но на вечерята прекали, пресоли, изложи се.  И той, понеже ѝ импонираше, трябваше поне едно цвете да ѝ даде, да си плати демек. Но този метод не води до сериозна връзка, така че очаквам Марийчето да си ходи ако не следващата, то по-следващата седмица.

# 1 731
Ако Мария я оставят да приказва като другите ще изпада много често в смешни ситуации, като говори глупости.
Пресен пример е със "смокините", в случая червени боровинки.
Със сигурност има много неща, които не знае. Това няма как да и се отрази, но отстрани ще е смешна.
Затова е и в тази роля с по-малко приказки и повече действие.
Може би Мария няма задръжки и по една друга причина - никой не я знае в България.
Докато останалите момичета имат едно наум как ще изглеждат на екран. Прекалено много хора ги познават и ще ги гледат. Понякога и под лупа.

# 1 732
Наистина ли поведение тип Мария е печелившото по принцип? Смисъл такъв тип поведение ли ти казва "това е жена за цял живот"?
Зависи колко е лабилен мъжа на тема сексуално внимание. С тези бузки и зърна, набъбнали от химия в последните месеци след първото промо за Алек с отеснелия му тогава костюм с цел да влезе в образа на атлетичен мъж, смятам, че е искал да се покаже като мачото, който не е бил досега и да не се изложи пред публиката, иначе има адекватни включвания от време на време, зависи и от продукцията де.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 21:28 от FreakOnALeash

# 1 733
Едва ли, при положение, че Марчето е опряла до такъв формат.
Не изглежда гледана жена.

# 1 734
Миналата година набедените от публиката и продукция за глуповати моделки Валерия и Айлин не направиха сеир за зрителите под надслов “две приятелки си скубят косите за мъж”, но уж интелигентните Виктория и Мария ни го предоставят. Хм, хм.

И аз не съм консервативна, просто “откраднах му парче от октопода”, погледът на пребозала… и “Алллек, много си секси мрррр” са ми противни.

# 1 735
Поведение на държанка. Като му омръзне, такива като Мария бол. Бързо се осъществява симбиозата.
Няма как да е "жена за цял живот". От жена за един път та докато попадне на следващата. Според мераклията и нуждите му. Simple Smile
Алеко с неговите "усмивки" си е фалшив, а какво остава за "влюбените" моми.
Христиана го каза - 90% са там, за да станат известни. Каква лИбоФ, какви пет лева.

# 1 736
Е,то ясно,че няма любов.Да не би някой да вярва,че Алехандро търси спътница в живота си  ,която да му роди  6 деца и т.н.?То и в предния сезон най-вече се наблягаше на това как  Генчо иска деца,и то колкото се може по-скоро,а сега в Боливуд ще изгрява.

# 1 737
Е,то ясно,че няма любов.Да не би някой да вярва,че Алехандро търси спътница в живота си  ,която да му роди  6 деца и т.н.?То и в предния сезон най-вече се наблягаше на това как  Генчо иска деца,и то колкото се може по-скоро,а сега в Боливуд ще изгрява.
Генчо е доволен и на кученца. Валерия е за парлама - искала близнаци. А той дали иска? Thinking

# 1 738
А, женят се успешно такива като Мария и после започва голямото искане: пък там да ходим, пък я всички жени каква марка коли карат, тая вечер съм на рожден ден, трябва ми рокля, дай, дай, дай

# 1 739
  • София
Аз явно имам доста различна представа за умел и "качествен" флирт, защото "Обожавам те" и впиване в устните му и/или пускане на ръце под масата са ми дооооста елементарни...

Общи условия

Активация на акаунт