🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 465
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 225
че Надя във всяка серия ни напомня...
В играта 'шах' - веднъж Надя  върна Силви назад, после още някой я върна, и накрая Надя и би шута...защото "това е игра". Въпреки напомнянето на Силви, че този път някой друг да бъде... Та Силви дори не прасна пая в лицето на Надя, в същата игра, след като беше върната от нея веднъж назад.

# 226
Неслучайно  получи най-много пайове.

# 227
В това предаване Надя и Йоана са ми пример за досада. Не мога да разбера защо непрекъснато дават Надя да рецитира мъдри мисли. Дори предпочитам глупостите на Тея пред "дълбокомислието" на Надя. Нани ми е симпатична, Маги - не. И аз се надявам в близко време да се лишим от безценното присъствие на Барбара .

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 15:04 от Poni69

# 228
Приятели на позната се засекли с двете сестри на Витошка. 🥴

Пам твърди, че отношението на продуцентите било лошо и че били изгонени, защото не са се целували с Алек (?). На самия Алек всички момичета само се мазнили, не били естествени в поведението си. Храната била ужасна и гумена. Към днешна дата е близка само с Надежда (🥴) и съжалява за участието си и че момичетата са се 'продали', за да бъдат унижавани (не е много далеч от истината).

# 229
Тя и Поли не се целува с Евгени, но си я държаха дълго време. Пам съжалява, защото хейта е огромен, да беше помислила преди да влезе... 😉

# 230
В това предаване Надя и Йоана са ми пример за досада. Не мога да разбера защо непрекъснато дават Надя да рецитира мъдри мисли. Дори предпочитам глупостите на Тея пред "дълбокомислието" на Надя. Нани ми е симпатична, Маги - не. И аз се надявам в близко време да се лишим от безценното присъствие на Барбара .

Играят го будната съвест на участничките, което е Мега досадно.

# 231
На мен пък Надя и Йоана ми харесват. Относително е, разбира се - на фона на останалите в този сезон. Най-неприятните моменти на Надя бяха репликите ѝ за възрастта, но извън тях не мисля, че е показала злоба. Да, обсъждат другите, но всички го правят и при тях поне липсват грубиянски обиди. Пантерките я нарочиха с "много сериозните" аргументи за "зловеща усмивка" . В надкаст излезлите участнички обясняваха как в началото Надя била "тихичка" и изведнъж почнала да гледа лошо (според Кристина) и ходела да си говори с Виктория (според Габриела). Нападнаха я отведнъж групово с 10 пая и нямаше друга логика, освен груповщината им и това че Надя и Йоана се отделили, не се включвали в техните разговори и си шушукали. Според мен по-скоро говори добре за двете момичета, че са се отделили от шушитата и не са козирували на тарторката им. Нищо лошо не е сторила Надя и на Силви - върна я по правилата, защото беше най-напред и можеше всеки момент да спечели. Като цяло и Надя, и Йоана се изразяват добре, изглеждат естествено и не са от едно тесто с шушитата, което засега им печели точки в моите очи.
 И последно, Надя се изказа доста грубо за Маги като я нарече  "леля" на Алек. Не ми харесва, но и отчасти съм съгласна - не заради възрастта, а заради поведението на Магдалена - и на мен приличаше на покровителствената му, блага леля по време на срещата с ергена. Така ми звучи и тонът ѝ, когато се изказва сред момичетата.

# 232
Е , това , че не излъчват не значи , че не говори нищо Надя .

# 233
Памела май никъде не я дадоха?
Надкаст, чакалксдт, ауткаст, БТВ? Тотално я покриха.

# 234
Нани /що за име?/ е адски инфантилна.
Виж си ЕГН-то жено, не си на 15.

# 235
Е, точно заради ЕГН-то е целия цирк на двете дами.

Видяхме Нани как е изглеждала преди операциите. Явно с козметичните промени върви и загубата на реална представа коя си и какво търсиш в живота.

Последна редакция: ср, 03 апр 2024, 16:26 от LadyCharming

# 236

Играят го будната съвест на участничките, което е Мега досадно.
Абсолютно съгласна. Много са лелински.

А Нани изглежда инфантилна, ама не защото е в предаването без сина си. Играе го една такава между капките, но всъщност хитра. Все на хляба мекото.

# 237
Нани по време на скандала със Силви  се правеше, че не е оттам и е за малко. Друго си е някой друг да свърши мръсната работа.

# 238
Каквото и да беше направила, щеше да е оплюта. Милена се била обадила, беше оплюта. Надежда не се била обадила, бива оплюта. Изобщо, нямаме угодия. 🙂

# 239
Много, ама много са ми неприятни и Надя, и Йоана. Непрекъснато чоплят някого от позицията на безгрешни, презглава тичат да докладват, една неклюкарска реплика не съм чула от тях. Умни били?! Да, могат да говорят, та и да повтарят изговореното до самозабрава. Ама освен клюкини и оплюване на някоя, друга тема няма. Посредствени хубавици с души на тьотки и манталитет на злобарки. Споменах ли, че не ги харесвам? 😃

Общи условия

Активация на акаунт