🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 456
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 240
Йоана крещеше много грозно и на Силви , но само Хриатияна излезе виновна накрая .

# 241
Надка и Йоана са толкова безлични, даже не ги отразявам. Могат да убият от скука. Дуднат като двете сестри на Пепеляшка. Уж млади жени, а с манталитет на стари моми.
Обикновени много и двете.
Надка с тези меки ръце като някоя стринка от баничарницата не знам къде е излязла да коментира коя била леля.
И уж говори добре, а всъщност ръси и тя заучени тези от тъпи книжлета и някакви клишета. Няма в нея и никаква страст. Има сексапила на храст.
Приятелката и Йо - същото 0 присъствие.

# 242
Така наречените "пантерки" са всъщност доста елементарни момичета, които се крепят една друга, смятат, че са голямата сила в имението и могат дружно да нападат, когото си нарочат. Те започнаха конфликта с Надя с 10-те пая без да имат особени основания, а тарторката им Габриела бълваше змии и гущери срещу Йоана, чак през прозореца щеше да я хвърля. Поведението на Надя и Йоана е реакция на тези провокации. Не е най-добрата реакция, но ги разбирам - и аз на 20 и нещо сигурно щях  да се впрягам в повече и да пресолявам манджата, ако ме нападнат група булита, замахват ми с парцали, после лъжат да се изкарат жертва, наричат ме зловеща, нарочно ми бъркат името и прочие простотии.

# 243
Аз не съм сигурна , че е нямало основания за пайовете . Не показват всичко , първият сезон всички съжаляваха Александра , а ае оказа , че далеч не е толкова хрисима и добра .

# 244
Надя беше доста злобна в началото, но определено се обра (да не се разбира като "поправи изцяло") и това доста рядко се среща при подобни образи. Но разликата между нея и повечето е, че е очевидно интелигентно момиче, а не поредната простакеса с Дънинг-Крюгер, която крещи, че тя си е такава и няма да се промени.

# 245
Може би Надя и Йоана да са по-стойностни, но това не променя факта, че са мега скучни за гледане. Определено Нани и Маги са по-женствени и застават на положение, без да са прицел на Пантерките.

# 246
Много ми харесва, че Надя и Йоанна работят и могат да говорят с повече от 3 думи. Според мен дразнят другите нарочно, имат стратегия. Да са обиждали грозно, не се сещам.

# 247
  • SF
Те клюкарстват защото продукцията ги подстрекава да има разговори.
Но разговори не за някакви лични истории, а за историите във Вилата. Всяко риалити трябва да си има разказвачи. Това може да е глас зад кадър, някой в синхрони или чрез възстановки на реално проведени разговори.
Ако през деня е имало игра и участничките са се обсъждали помежду си, вечерта задължително ще трябва да го пресъздадат и пред камерите.

# 248
Айде, Тейчето ще си ходи тази вечер. Ще ми липсва Simple Smile

# 249
Не ми е любимка Надежда. Струва ми се фалшива.

# 250
Пак цветово съчетани.

# 251
Не беше очарована Нанка.

# 252
Айде Алеко рано рано почна с цАливките.

# 253
Ох, тази Мага, като женския вариант на Жокера ми е. Меко казано отблъскваща.

# 254
Миии..аз съм двойката с кубчето ми на Рубик...Joy

Пак стара игра коя е по по най топ ъф дъ топа....

Общи условия

Активация на акаунт