🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 539
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 645
Има шанс Нани наистина да хареса Алек, понеже е неин тип.

# 646
  • България
Има шанс Нани наистина да хареса Алек, понеже е неин тип.

Не съм убедена, че го харесва истински, обаче го ревнува искрено и го мисли за свой вече.

# 647
Опитаха се да вкарат драматизъм след епичните кокоши боеве - Киара остава без роза,  очите й се пълнят с влага, мълчание, смут, всички се споглеждат...  Алек изтичва нанякъде и след минута се връща...с магически материализирала се роза в ръка. Киара се усмихва през сълзи, взима розата си, благодари му с такъв патос, сякаш животът й зависи от това, а музиката свири туш. Алоооуу, режисьорите! Много елементарно! Освен, ако не са преброили розите правилно...Промото за новия епизод също е обещаващо - Мария и Алеко са се награбили страстно в храсталака и стръвно сплитат езици, а да сА разпищолят по организъм. Останалите ги гледат като третокласници  филм за възрастни и коментират. Виктория плаче, щото нали по дифолт си мисли, че Алеко й е собственост и всички останали са в миманса, а Магдалена, облечена в драматично червена рокля, си тръгва, нарочно дискретно бършейки сълзи...
Сценарият е адски тъп!
Защо изобщо продължава участието на Горджъса, Милена, Киара, Барбара, Валерия? Защо е нужно още да подпират диванчетата?

# 648
Злобната четворка обаче са най-умните в предаването.

# 649
Злобната четворка обаче са най-умните в предаването.
То не е много трудно да си. 😀

# 650
Само Милена ли остана не целуната Grinning
Мисля ,че Надя и Йоана също са не целунати има време

# 651
От сума време не мога да се включа, а имам и да четааааа Grinning
Противно на масовото мнение, харесвам Магдалена. Не е изобщо светица, обаче нещо в нея ме кефи и не искам да си ходи. Опасна лисица е, вряла и кипяла и заяждането на Надя, Йоана е супер ниска топка за нея, такива като тях ще ги схруска за закуска. За съжаление те са прекалено глупави и неопитни, за да знаят как да връткат на малкия си пръст такава като нея, а тя също си има цака. Харесва ми, че е искрена в ролята, която играе - показва, че харесва Алек и не се кефи, когато друга ходи на среща или получава внимание. Кво да прави, да припада от кеф на разказите им ли?
Виктория за мен е типичната офисна кучка. Усети ли, че някой й е конкуренция, започва зверско плюене и хейт, подливане на вода - в случая със сестрите просто е чакала удобния момент да пусне бомбата с гаджето на Габриела. Ако Алек не беше харесал Памела, никой нямаше да разбере. За сметка на това пред Алек го раздава - ох, аз съм много притеснителна и срамежлива, ох, ох! Сори, ама ако си бачкала в БФС-то, не можеш да ме убедиш, че си притеснителна.
Хванала е Магдалена на мушката си, ама тук ще удари на камък, оная е в пъти по-опитна  в тия игри, а и е наясно, че Алек я харесва и използва това. Най-смешна ми стана, когато се заяде с Надежда от нищото.
Криси Горджъса ми беше страшен криндж, не исках да я гледам. Той не я харесва, а тя - аз се влюбвам, ти какво мислиш по въпроса? Joy
Милена му е дружката в тоя сезон, искрено му харесва да говори с нея. Тук в случая той не е за нея. Тя трябва да си намери някой френски граф и да прави парфюми, а не да се занимава с Алек.
Надежда като пусне лигавия глас, припадам...напомня ми на една приятелка, която, като заговори с мъж, вдига гласа с две октави Joy
Тея ми е куха гъдулка...обаче противно на личните ми очаквания, ме забавлява, мислех, че ще ме дразни.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 01:31 от Donna Paulsen

# 652
Нани е в групата на аутсайдерите обаче. 😁

Коктейлът е един час - подарък от продукцията за Алек.

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 12:10 от Alucard

# 653
Изобщо не съм учудена от интелектуалното ниво на участничките - беден речников запас и липса на елементарни познания във всички области цари повсеместно сред младите и не само в предаването. Впечатленията ми са, че се делят на много интелигентни и хич. Няма среда, помежду им е бездна. И за съжаление броят на вторите значително доминира, а в предаването от първите представители няма.

# 654
  • София
Хич не я виждам Магдалена да хруска който и да е. Всеки път се обяснява като поп, с възмутен и скандализиран глас. Надя и Йоана обаче наистина не спират да хапят и провокират. Надя видимо изпитва наслада да се заяжда. Както предположих, след отпадането на другите злобарки, тези изпъкнаха. Най-забавното е, че Виктория отново остава на заден план Joy Хем само бълва и тя, хем все не успява да е най-голямата злобарка в къщата.

# 655
Разпънете ме, че изобщо повдигам темата, но Силви вече ми липсва. 😭 Просто ми беше красива и нежна, този сезон ми прави впечатление, че повечето момичета са с по-едра костна структура или имат по-груби черти дори ако са дребни (Виктория), сега ми остана само Катето. 😔 Мисля, че с Алек имаме противоположен вкус.

Това и двете фаворитки да са по-големи от него и към средата на 30те си години, високи над средното, изрусени, със сходно телосложение, малко ми бие на фетиш понякога направо. Трябваше само такива да му сложат. 😀

# 656
Истинските победителки този сезон ще са тези, които не са обменяли лиги с Алеко. Колко? 5 ли са?

# 657
  • Вестерос
Само Милена ли остана не целуната Grinning
Мисля ,че Надя и Йоана също са не целунати има време
са те

# 658
Незнам,но много тъп сценарии е тази година,Виктория за каква се е помислила най -простата,Милена по добре сама да си тръгне,Надя и Йоана дърти махленски клюкарки ,гледат само Магдалена кво е казала и направила,Киара не е лошо момиче ,но няма шанс,Валерия преиграва с нейните драматизми,Теа е клоуна тази година шоу да прави,Екатерина най -невзрачната и безинтересна личност,Барбара също не е за това предаване,незнам как е попаднала там,Кристина горката и тя се опитва нещо да направи,но не става.Маги или Надежда,то е ясно

# 659
Мария ми прилича на лейди бой.

И Валерия на моменти страшно ми прилича на филипински лейди бой или кубински хаха

Общи условия

Активация на акаунт