🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 403
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 930
Бързи са:

# 931
Виктория много се излага с храната и чашата и мрънкането й на вечерята...много ревнува от Мария и не може да го скрие...

# 932
Айде сега, ако Виктория можеше да го намляска така спокойно, със сигурност щеше да го направи, но я е яд, защото той нея не тръгва да я целува.

# 933
Алеко избяга. Joy

# 934
  • Бургас
Мария играе театър, долнопробен театър.Ей затова са мразени.Това е руската школа- на всяка цена ти да си.

Скучна, тъпа среща.Мария я прецака с тъпите си к*  номера.

# 935
  • Варна/Амстердам
Ох, имаше един мексикански сапунен сериал "Приятелки и съпернички" (Амигас и ривалес... Grinning ). И Тяхната работа така стана.

# 936
  • София
Ама Алеко е за бой. Дразня му се как само мълчи и се прави на умрял двете като се дракат пред него заради него, както и по пейките като ги прекъсват. Мълчи и оставя жените да се карат за него и да се оправят те. Никак не е мъжко.

# 937
Много криндж среща, умирам от смях на моменти. Smile

А аз само се кринджа. Relaxed

# 938
Виктория продължава най-гордо да представя нейни негативни черти като позитиви. Това да не можеш да делиш не е добродетел...Наистина няма реална представа за себе си.

# 939
Ама каква приятелка?! Коя там е приятелка на някоя, смешни работи говорите. Приятелка и била Вики...

# 940
Виктория много се излага с храната и чашата и мрънкането й на вечерята...много ревнува от Мария и не може да го скрие...
Ами харесва го наистина, затова ревнува. Такъв грях ли е това.... Мария постъпва супер недостойно. Тази интимност е когато са двамата, ако наистина го харесваш няма да успееш да се отпуснеш докато другото момиче ви гледа и чака нейният ред за целувки.

# 941
Виктория:
- Аз всичко чувам и виждам, дори и да не искам.

Поведениети на Алеко ---> АЗ СЪМ ЗА ГЪБИ!

# 942
Не смятах, че ще има участничка, която да ми е по-противна от Виктория.

Мария днес сложи Виктория в малкия си джоб по противност.

Тия не спират да си разменят стрептококи и херпеси...

# 943
Ами харесва го наистина, затова ревнува. Такъв грях ли е това.... Мария постъпва супер недостойно. Тази интимност е когато са двамата, ако наистина го харесваш няма да успееш да се отпуснеш докато другото момиче ви гледа и чака нейният ред за целувки.

Аха..оная чакала за целувки, ма първата не можела ..да се целува..
Логика ? Няма ..Joy

Насаме..хаха...кога това?
Нали само на такава среща са "насаме"...

# 944
Не смятах, че ще има участничка, която да ми е по-противна от Виктория.

Мария днес сложи Виктория в малкия си джоб по противност.

Тия не спират да си разменят стрептококи и херпеси...
Горджъса и физически, и душевно. А от днес и Мария.

Общи условия

Активация на акаунт