🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 457
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 065
Не знам защо някои намират Киара (това ли е истинското и име-а не Кера,примерно?)за красива?Много ми е антипатична.Все едно гледам патица-с тия устни като на Доналд Дък.

# 1 066
  • Вестерос
Гледам назад. Мария как му се нахвърли... И едно и също му говори все 🙄 досадно

# 1 067
Тейчето наистина каза нещо смислено този път. Човек трябва да работи върху себе си.
Има нужда и да го направи, не само да го каже..🙂

# 1 068
Някак ми е плъзгав, не мога съвсем да го разбера. Но определено е мачо.
От хората които за Св.Валентин пращат картички със сърчица и надпис "На единствената жена която обичам! Ти си всичко за мен!" на поне 30 различни жени.

# 1 069
Ръката под масата, докато другата е там, си беше извратено.

А за мен смело и закачливо.
Колко сме различни хората ...

А, защо, харесва ми смело и закачливо, но тази тройна среща щеше да се получи по-добре, ако бяха изкарали един забавен ден тримата. Тая надпревара коя с какви хватки ще се докопа до време с него не ми хареса. Имало е групови срещи с флиртуване, които са били по-приятни за гледане.

# 1 070
Не знам защо някои намират Киара (това ли е истинското и име-а не Кера,примерно?)за красива?Много ми е антипатична.Все едно гледам патица-с тия устни като на Доналд Дък.
Имаш предвид емпатична, нали? Joy

# 1 071
Момичета ,утре ще си пусна епизода ,но кажете сега Маги тръгна ли си и ако не какво стана ?

# 1 072
  • София
Киара била влюбена.виц 🤡🤡🤡 Добре, че е красива, щото е тъпа на гьон.

# 1 073
За съжаление липсващата бащина фигура изиграва винаги лоша шега, както в случая на Виктория, свръх активизиране на мъжката енергия, за да компенсира липсата, и една уязвена и слаборазвита женска енергия. Кофти е.. Личи си, колкото и да е ми е антипатична, че Виктория действа и живее през и от болката си, наистина е за психолог. Просто няма шанс до Мария..

# 1 074
Не знам колко е мачо… Целува се с едната пред другата - в джакузито, в което са ѝ тримата. Колко ли му е било дискомфортно. Актьор.

# 1 075
Алек не даде роза на Виктория заради невъзпитаното й поведение по време на вечерята. Развали цялата атмосфера с дребнаво заяждане и нападки към Мария и това го издразни, така че е напълно обяснимо за мен липсата на роза за Виктория. Той винаги я санкционира когато не може да се владее и прекалява.

# 1 076
Имаш предвид емпатична, нали? Joy
Е,емпатия изпитвам към патицата,към Киара-не.

# 1 077
Каква ръка под маса? Хванаха ли го за пакета в национален ефир JoyJoy

# 1 078
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
За мен този ерген е голямо разочарование, скучничък, стерилен, безинтересен. Виктор и Генчо бяха друга бира. Особено Генчо ги правеше диви и щастливи калинки, нито една мома от този сезон не може да издържи на стреса от миналия сезон. В първи пък бяха висш пилотаж коври и там Витьо добре балансираше между тях.
Лично мнение, не държа никой да се съгласява с мен.

# 1 079
Момичета ,утре ще си пусна епизода ,но кажете сега Маги тръгна ли си и ако не какво стана ?

Лягай, никой не е изгонен още..до 23ч има време...лека нощ..
Утре ще ти кажем..

Каква ръка под маса? Хванаха ли го за пакета в национален ефир JoyJoy

Изобщо не. По колЕнцето...

Общи условия

Активация на акаунт