🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 535
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 080
Киара: "Ти открехна сърцето ми... и не само."
Помислих, че е много смело да намеква така за първичния си полов белег, преди да добави: "И чувствата ми".

# 1 081
  • София
Ох, Алеко е едно голямо клише. На всяка едни и същи глупости говори. А го имах за по-одухотворен и умен.

# 1 082
На Мария й свършиха номерата и сега повтаря едно и също 🙈

# 1 083
И пак го захапва….
Boooooooring
Yawniiiiing
Sloppyyyy
Lazy

# 1 084
Какъв мачо е Алек? 🤣 Той ми е най-голямато разочарование, но аз винаги знам, че външността не означава нищо спрямо поведението.
Мария също има мъжка енергия, освен физически с тези остри черти, по принцип е хубаво мъжът да бъде по-активен, а тук е обратното, тя го напада сексуално като мъж.

# 1 085
Надето много напълняла?!
В нея ми беше надеждата да спаси сезона, но Алек не я харесва и туй то.

# 1 086
Още от вчера беше сценария така бутан, че те да спечелят срещата, въпросите им нямаха друг отговор освен Теа и съответно нямаше къде да сбъркат.
От продукцията знаят, че Мария е флиртаджийка и има страст по между им и в комбинация с голямата уста и невъздържаността на Виктория взрива беше неизбежен.

# 1 087
Оф, писна ми да им гледам млясканицата.

# 1 088
Оххх, и тя била влюбена. Значи, дами, да декларирам и аз любовта си към Алек. Да не изоставам.

# 1 089
  • Берлин
Уф...безконечна...
 ай на руски конец

# 1 090
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Мария като прахосмукачка го всмуква, ако може ще го погълне, чак пък толкова влюбена. Алеко завалията толкова и му трябваше вече и е в краката, гледа я като пребозал.
Как не ги е гнус момите след такова всмукване после да се мляскат с него незнам.

# 1 091
И ей я с бодра крачка житената питка да прекъсне тоя мляскалник на пейката.

# 1 092
Каква ръка под маса? Хванаха ли го за пакета в национален ефир JoyJoy
Е ясно се видя как си търка ръката върху бедрото му. И не беше в посока към коляното.

# 1 093
Какъв мачо е Алек? 🤣 Той ми е най-голямато разочарование, но аз винаги знам, че външността не означава нищо спрямо поведението.
Мария също има мъжка енергия, освен физически с тези остри черти, по принцип е хубаво мъжът да бъде по-активен, а тук е обратното, тя го напада сексуално като мъж.

Мачо си е, гледка си той коя му се натиска и си взима полагаемото.
Лежерен мачо, смууууууут оперейтор! Smirk

# 1 094
Ох, с тия разцентровани мигачи прихвам като я гледам Виктория, ми не мога да и съчувствам - ужасна е! Сега всичкото съчувствие се върти около нея, държи се като съпругата, за която всички знаят, че мъжът и изневерява.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 04:13 от dia4ti

Общи условия

Активация на акаунт