🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 515
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 095
Уф, Виктория с някакво гадно сако като бостанско плашило. Да беше се увила в одеало по добре. Искам да гледам мацки, рокли, прически, грим не плашила.

# 1 096
Мария като прахосмукачка го всмуква, ако може ще го погълне, чак пък толкова влюбена....
Ба, влюбена... Разгонена е , като улична мачка 🤣. Човещинка си е🥴

# 1 097
Тая прическа на Вики днес е много странна, аз имам такава когато не мия косата си няколко дена

# 1 098
  • На Изток от Рая
Валерия и тя каква двойна брадичка е отпрала... Много лошо ги хранят тия момичета

# 1 099
На Вики ще ѝ се спукат джуките от яд.

# 1 100
Като братовчеди са с къдравелката.

# 1 101
Боже, не мога да повярвам Мария как си позволява да се държи с Алек като навън я чака мъж….

# 1 102
Очаквам поредната абсурдна трагедия в живота на Валерия.Какво още би разказала?

# 1 103
Тая прическа на Вики днес е много странна, аз имам такава когато не мия косата си няколко дена
Как ще се съгласи на такава прическа?! Не знам, не знам!

# 1 104
Аз като видя Мария и се сещам само за Илон Мъск  Grinning Grinning Grinning

# 1 105
Боже, не мога да повярвам Мария как си позволява да се държи с Алек като навън я чака мъж….
Разкажи повече 😱

# 1 106
А на Маги и така нареченото Нани не им ли е неприятно от целувките с Мария, защо само Виктория показват? Или те две по две като типаж са си конкуренция и все им е тая на влюбените с кого обменя слюнка любимия?

# 1 107

Ама тя има с гадже ли е била, като е влязла в Ергена?

# 1 108
Аз като видя Мария и се сещам само за Илон Мъск  Grinning Grinning Grinning
Ще му изсмуче потенциала..

# 1 109
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Как така навън, я чака мъж? Тя го играе толкова влюбена, Мария любимката на един куп потребителки? Абсурд, как може.

Общи условия

Активация на акаунт