🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 401
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 320
Тази снимка ми се мярна някъде днес. Дали наистина е ергенинът?

Това е Цитиридис с косата на Алек.

Persona7 + 1за всичко, което си написала.

# 1 321
  • тук и там
Теа си е провокатор,и съм съгласна с Барбара че е "наглярка".Дразни ме,пък като и чуя изкуствения заучен смях и ми става зле.То не че там има някоя за харесване,ама пък искрено съм учудена на симпатиите към нея.На вид докарва на фолкаджийка от миналият век,играе го "дама",като под "дама",разбира да плещи глупости през цялото време,да кърка и  вечно  да е с чаша с питие в ръка и да се прави на ударена през цялото време,докато  подлага краче на другите и пее обидни песнички..Към Алеко интереса и е нулев,надява се да я поканят в някой Бг филм,въпреки,че ролята и на стриптизьорка вече се изтърка, та може би за фолк певица биха могли да я цанят.Ми евтино изглежда и се държи Тейчето за мен и не мога да я харесам

# 1 322
Направо се почувствах не на място сред толкова фенове на Теа. Умна, саркастична, със стратегия, с речник, със скрити таланти, леле, леле... То пък щото е супер трудно да затапиш Геновева с речника от 5 думи, на 3 от които не знае значението... Браво на Теа, голяма умница!

# 1 323
Аз от няколко седмици си мисля,че Тея е в роля на тъпа чалгарка, но никак не е толкова глупава. Все ми се струва, че доста често вкарва една ехидна усмивка и ни хвърля по върбите Grinning ако се окаже, че наистина не е толкова куха и само се прави на такава ще й стана фен Joy

# 1 324
Малиии..снощи прегърнах Ачо /възглавничката ми/ дорде Алеко мачкаше последната роза.

Да разбирам ли че е извадил от бермудите си, пардон от ръкава....още една??
Какво стана...просветлете ме, моля...Grinning

# 1 325
Spiritlight +1
Баш.
А и момичетата (Барбара и Киара) не са я обиждали. Такава беше играта, трябваше да отговарят на въпроси.
И аз се изненадвам много на феновете. Но донякъде си го обяснявам и с присъщата на всеки човек субективност. Барбара се излагаше много епизоди подред с грубост, недодяланост и т.н. И тези хора сега просто се радват, че Барбара е унизена (възмездие е получила), вместо да погледнат обективно ситуацията.

Да, Барбара е тъпо парче и няма спор, но конкретно в тази ситуация беше права да се ядоса на Теа. И не е като да не ѝ каза верни неща и на нея.
Впрочем и двете момичета нямаха никакви готини аргументи, а само ad hominem

# 1 326
Ох, пак имам нов фаворит, писна ми вече.

Мария много ми хареса вчера. Първо, е е страшна хиена, чак ти е кеф да я гледаш как си върти опашката, второ, че се опита да е дипломатична с Виктория, но оня маймун от нищо не разбира. На Викито и липсва елементарна емоционална интелигентност и не знам как се оправя в реалния живот наистина. На тези години трябва да си разбрал, че не е в твоя полза да излизаш жертва в такива ситуации, защото ставаш просто жалък. Можеше да го изиграе по съвсем различен начин.

Теа, Теа...изкефи ме, да. Много добре се опъна на Барбара, не трепна за секунда. В следващия епизод пак ще вилнее. Прави шоу, аз бях останала с впечатлението, че при такъв скандал ще се свие на топка, но тя май плаче само, когато се чувства обидена.

Нани е токова инфантилна, чи ми призлява. Все повече ми прилича на маймуна в лице, а ях казала, че ми харесва, но като ги надуе тия бузи и стисне ядно юмручета...

Надя вчера грам не ми хареса. Въобще не мога да кажа, че е грозна, но другите бяха направени доста по-добре на коктейла и тя бледнееше.

Тъпо ми стана за Мария, но пък не изглежда на нея много да 'и пука, че Цър-Пър не иска да си говори с нея.

# 1 327
Теа ми прилича на Рени фолк певицата и това е...

А на мен на Милица от втори сезон. Дори в началото се чудех, дали няма да изскочат сестри.

# 1 328
Какво стана с последната роза?
Някой може ли да напише...

# 1 329
На мен ми направи впечатление, как Катето и Валерия погледнаха към Маги, когато извикаха Катето. Валерия щеше да се разреве от мисълта Магда да си ходи, Катето “Слава Богу, извади плик”. Голяма любов между тях…
Какво стана с последната роза?
Някой може ли да напише...
Покани Магдалена (тя остана без роза) на среща

# 1 330
  • София
Не може да искаш другите, които са щастливи, да се преструват на нещастни, защото ти си нещастна! Ми проумей го бе, не те харесва като жена!
И Мария пак отиде при нея, прояви човещина.
Не че защитавам Виктория, но и обратното важи
От Виктория никой не изисква да се прави на щастлива, напротив- Мария я посъветва да си излее чувствата, за да й олекне, но тя реши, че и това е срещу нея! Абсолютен енергиен вампир- вменява вина, каквото и да кажеш! Много опасен, ако човек с по- ниско самочувствие и добра душа му се върже. Тя затова си набеляза кротката Мария за приятелка, но уцели греда. Адмирации за самообладанието на украинката!

# 1 331
Изведнъж всички се изкараха влюбени в АУек.Ти да видиш! Борба за медийни изяви!Явно въпреки мизерията, за която се говори, добре си изкарват. Като гледам как са се окръглили повечето...

# 1 332
Аз от няколко седмици си мисля,че Тея е в роля на тъпа чалгарка, но никак не е толкова глупава. Все ми се струва, че доста често вкарва една ехидна усмивка и ни хвърля по върбите Grinning ако се окаже, че наистина не е толкова куха и само се прави на такава ще й стана фен Joy
Това го мисля още от началото. Колко жалко, че снощи не е напъдил никоя... каква загуба на екранно време, добре че не го догледах.

# 1 333
На мен по принцип Мария ми е приятна за гледане, защото се държи най-нормално,но снощи пресоли манджата още на самата среща, а после и като получи роза. В ситуацията Мария/Виктория обаче съм на страната на Вики ,защото беше видно че й е много кофти ,а Мария в буса не спря да въздиша и да се хили като зелка. Ако моя приятелка е разтроена заради нещо,което мен ме прави щастлива, просто няма да навирам щастието си в очите й за да не сипвам допълнително сол в раната й.

# 1 334
Ако всички седнат да треперят над лабилната Виктория, въобще няма да включа телевизора. Мария с нищо не 'и е длъжна, Викито е неспособна да привлече вниманието на Алек, опитва се, опитва се, нищо не стана. Заяжда се с Мария, щото виджда, че за нищо друго не става и пак нищо не получи.

Общи условия

Активация на акаунт