🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 371
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 470
Виктория наистина е с ужасен стайлинг, дали ще има преобразяване от грозното пате в лебед?
Много инвестиции са нужни и без спонсор няма да се справи. Не вярвам, че е толкова без акъл, че да си прави подобрения със заем.

# 1 471
  • София
Както са тръгнали с двойни срещи може да спретнат една с Мара и Тея. Залагам, че Теа ще е една идея по-невинна.
Виктория наистина е с ужасен стайлинг, дали ще има преобразяване от грозното пате в лебед?

Аз пък искам двойна среща с Маги и Мария. Да го видя Алек на къде ще го дърпа - да се гушка с Маги и да слуша драми или да се целува и натиска с палавата Марийка Joy

# 1 472
Ми, заемът е доста добра идея, когато говорим за зъби. То това е главният проблем. Както и разграждане на част от тия гигантски устни. Всичко останало може да се натъмани с грим.

А и да спре да се пече, като препечена филия.

# 1 473
Лицето и е в много лошо състояние без грим, има петна като гърмяна с дребни сачми. Ако си намали носа, устата и няма да е толкова страшна. Твърде голям нос има за това малко лице. И, за Бога, да качи някое кило! Абе, доста работа има по нея... Я Гущерова какво чучело беше, какво стана! Вече прекалява, разбира се, но имаше момент, в който, ако беше спряла, щеше да е добре, но явно стават зависими, а като имат и възможност - хептен. Което не става с пари, става с много пари.

# 1 474
Надежда изключително много ме кринджва като взема да прави разни муцки, особено като си издаде сърдито долната устничка напред...

# 1 475
Виктория има тежък характер, не е проблем само външността й.

# 1 476
На мен Мария изобщо не ми е сексапилна с това кльощаво тяло и мускулести мъжки рамена и ръце. По принцип не ми е неприятна, но нейното нахвърляне върху Алек ми идва доста пошло.
За Теа - мисля, че генетично има заложен потенциал, който не е развила. Много жалко. Не знам какво би накарало момиче от семейство като нейното да тръгне да се занимава с глупости и да се вмъкне в такава смешна визия, вместо да се развива в някоя сериозна професия.
Барбара е изключително глупава. Също ми е жал за нея. Не бих и препоръчала повече публични изяви. Дано да си намери някое борче и да си направят щастливо семейство.
Виктория за мен е най-сложният образ в това предаване. На моменти ми харесва, на моменти ме дразни. Не е красавица, но не я намирам и за грозна, голяма грешка е, че си е надула джуките, вместо да си подчертае очите. На нейно място, аз дори и червило не бих слагала, за да не акцентирам върху устата и носа.

+100

Какво е семейството на Теа? Каквото и да е със сигурност са очаровани от клоунадите й ..

Мария ми е мега противна с вид на недохранен и изцъклен травестит ..Руски ,украински ,молдовски,бесарабски школи за мен и моите наблюдения са,че са адски мързеливи жените и царици в хоризонталните гимнастики..използвачки и неблагодарници..Що народ БГ е изгорял и с имущество и с каквото се сетите от хитри рускини..за съжаление имам много примери и мнението ми е бетон относно тях ..

Виктория ...С лъв оправия няма ,особено,ако врага е скорпион,стрелец и козирог -има ги срещу нея и я разбирам,ако си тръгне сама следващия път..Но поне жената говори и се изразява правилно и на място,има добър речник ,много ефирно време й даваха ,коментира адекватно и без грешка обстановката .Не ме дразни по никакъв начин и я предпочитам като събеседник пред скимученето на Надежда,Мага,Теа ,МАрия и Валерия  ..
Майката на Теа, доколкото си спомням, е някакъв учен.
Не знаех, че Виктория е Лъв. Аз също съм Лъв и сигурно затова ми харесва, ха, ха.
Мария повече няма да я коментирам, пожелавам и някой чичак с пари.

# 1 477
Руската школа много добре я описаха в някой от постовете по-назад. Накратко - успяват да накарат мъжете да се чувстват велики, единствени и неповторими, като същевременно постоянно ги обгрижват. Т.е. карат ги да се чувстват истински мъже. И това "обожавам те" повторено няколко пъти от Мария си е точно от тази школа.
Боже Господи, то пък за какво ти е мъж, ако е толкова глупав да се върже на такива очевидни номера 😀

С тия финансови претенции и само с единия похот не виждам как Мария ще го спечели дългосрочно. Някой по-елементарен мъж - да. Но за мен няма и една, която да може да запали на всички фронтове - емоционално, интелектуално, сексуално и тн. То и малко акъл и въображение се иска за това.

# 1 478
Виктория и без инвазивни процедури може да изглежда добре - ортодонт, дерматолог и поне две години да не слага хиалурон.
За мен изглежда доста по-добре от Мария, тя ми е ретро като стайлинг и с нулева харизма.

# 1 479
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защо пък след получаване на роза, Мария да си крие емоциите, а може би да реве с приятелката си, че тя нямала роза. Ако са приятелки, Виктория, трябваше да се радва на Мариината роза.
Защото нещата работят в обратна посока, стига да има наличие на емоционална интелигентност, разбира се. Къде се е чуло и видяло падналият да подава ръка на този над него? Подаването на ръка/изразяването на съчувствие винаги са в посока от горе надолу - победителят към победения, спечелилият към загубилия, щастливият към нещастния, предпочетеният към пренебрегнатия.
В случая Виктория беше унизена и беше излишно Мария да се радва толкова демонстративно и да й проглушава ушите как щяла да припадне, как не можела да повярва, как не знам си какво... Тези емоции могат да се изживеят и вътрешно точно в този момент, не беше нужно да й ги навира в очите. Беше много грозно и тенденциозно, защото виждаше, че Виктория изобщо не се чувства добре, но продължи да намила. А после във вилата можеше да си ги сподели и изкоментира с останалите дружки и в отсъствието на Виктория.
В колата трябваше да е по-обрана и беше достатъчно вместо да дрънка в несвяст, просто да каже "Много съжалявам, че ти не получи роза" и да я прегърне. Разбира се, ако наистина й пука за чувствата на Виктория и я смята за приятелка.

Иначе изобщо не симпатизирам на Виктория по принцип, но Мария се показа като много кофти човек в тази среща не само с реакциите си след получаването на розата, а и с пошлото поведение, което беше абсолютно неприемливо в компанията на трети човек.

Теа и Барбара са ми еднакво тъпи, само Теа е с малко по-богат речник /което никак не е трудно, предвид това колко проста и ограничена е Барба/ и по-хладнокръвна и овладяна. Провокатор е и страда от мания за величие и неотразимост, докато Барбара е изключително първична и на мнение, че всички проблеми на света се решават с бой.

# 1 480
Какво е според  Вас интелектуалното ниво на Алек и коя дама му пасва по този признак?

# 1 481
Виктория е некрасив човек и вътрешно, и външно. Прилича на жена, която почти никога не е имала връзка с мъж, не била на срещи, не е флиртувала и не е била ухажвана. И е много натоварваща за Алек, поне така го усещам. Изтъкана е от комплекси и нейната стратегия е "Нападението е най-дората защита". Грозно постъпи при разказването за срещата им; изисква се смелост и сила, за да признаеш, че някой е бил по-добър от теб в нещо, а наша Вика не притежава такива качества. Тъпо беше и като учеше Мария как е трябвало да я прегръща и да я утешава, а не да се радва на розата си. Вярно, че можеше и да не пищи от радост чак толкова, ама айде. Не знам Виктория по сценарий ли трябва да го раздава толкова влюбена и да си мисли, че тя е топ ъф дъ топ, или наистина си мисли така. Ама ето, че не е така и сега тя трудно го преживява.

Мария ми е типична възпитаничка на руската школа и с това си поведение ми е противна. Какво е това нахвърляне върху Алек, какви са тия лигави приказки "Обожавам те" и непрекъснятият флирт, който граничи с пошлост. Мако прекали на срещата. Ама тия жени само това могат и с това омайват мъжете. И си е меркантилно парче - искам имоти, акции, инвестиции. Душа, учи и работи и си ги постигни сама. Но пък на Алек явно повече му допада да му мъркат, да кокетничат около него, да му четкат егото, поради което Мария му допада повече, а не онази вечно нацупена Виктория, която иска дълбоки разговори, но пък се държи като девственица, която казва, че е "невинно дете".

# 1 482
Какво е според  Вас интелектуалното ниво на Алек и коя дама му пасва по този признак?
Средно и не знам дали има една да му пасва.

# 1 483
Много трудно я изгледах тази среща снощи.

И двете моми са ми безкрайно противни на външен вид, а като добавим и поведението....
Това момиче Виктория как пък не намери една хубава дума да каже сред всичките милиарди думи, които изговори откакто е влязла. Грозни физономии, грозни коментари, вечно цупене и държане на сметка. И дори да си оправи някога външния вид, ще остане неприемлива с тази проклетия, която носи в себе си.

Мария досега ми беше нелицеприятна само заради външния вид, но от снощи вече ми опротивя и с поведение. Невъзпитано, мазно, пошло държание през цялата среща.

Общо взето нямам търпение да си тръгнат и двете. Макар че знам, че ще трябва да ги потърпим още някоя седмица докато изгонят по-второстепенните.

Другата седмица пак драма с Виктория. Къде я намериха тази девойка, не знам. Толкова противен персонаж не помня да е имало /за мен/ в предния сезон.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 16:33 от Saturday

# 1 484
  • София
Аз не виждам нищо сексуално в Ирина. Имаше някакви напъни, но това за мен по-скоро беше образ, а не истинското й аз. Нищо не стана с Евгени, даже и целувка нямаха доколкото помня, стоеше нелепо до него.

Голяма им е възрастовата разлика, а и чисто физически тя е едра жена и някак не си подхождат с Евгени.
Каква голяма възрастова разлика ? 2-3 години е по- малка от него.

Общи условия

Активация на акаунт