🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 321
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Нищо интересно. Много прочувствени слова, едва ли писани от нея, за тръпката от вчерашния епизод. С любезното съдействие на хотел Милениал и някакъв бранд за дрехи. Явно сериозно е решила да се развива като инфлуенсър. Държи и предполагаемото писмо.

Елена вайбс Joy

# 1 531
Алек се дърпаше на предложението на Теа за тройка с Шармин в Израел, а какво го застигна. Sweat Smile

# 1 532
  • София
Лично за мен, най-отвратителното нещо в предаването е, като седне Алек на диванчето и една след друга започнат да го мляскат. Недоумявам как може една жена, виждайки го да се целува с друга, 3 минути след това да седне след нея и да го награби и тя. А след нея и още една, и още една. Как не ги е гнус се чудя - че даже и на опашка се редят с надежда да ги огрее и те да влязат в групата на целунатите.

Трябва да си носят по един пакет кърпички, да го позабърсват преди да го целуват.

# 1 533
Дали и във ФРЕНСКАТА гимназия ги е целувал така? Grinning

# 1 534
Срещата вчера беше адски противна, каквото и да се е говорило някога за Валерия и Елена, двете са се държали много по-цивилизовано и възпитано. Аз дори не мисля, че това, което показа Мария беше руска или украинска школа. Там маниерът е и да си малко недостъпен и че мъжът получава нещо едва ли не ексклузивно, което няма къде да получи другаде, макар и жената да го ласкае малко повече. Изключвам там всякакви евтини госпожици и госпожи.
Виктория ми е неприятна, но си имаше причина да се разстрои, много кофти създадена ситуация за третото колело. Да бяха изкарали още една роза и да насмотат нещо как е разкрила вътрешния си свят или нещо такова.
Теа проста, проста, ама май много добре знае как и къде да закове всеки, та не е толкова отнесена на колкото се прави. Пак добре че беше по телевизията, че щяха да се разберат по мъжки в противен случай.
Маги обаче как сладко се присламчи към пантерките, мило да ти стане как до скоро я наричаха лелка, а и пак ще я нарекат, като гледам.

# 1 535
Дали и във ФРЕНСКАТА гимназия ги е целувал така? Grinning
Има си песен затова: "Френската гимназия, нея Г пазия"

# 1 536
На мен най-унизително ми се вижда как се бутат, канят го, чакат по опашки и чакалят за пейкинг среща.

# 1 537
Според мен Мария осъзна, че е сгафила и още на пейката се опита да замаже, като му каза, че е огън и за нея е много сложно да се успокои. Мисля, че и с този си пост казва нещо подобно. Изобщо продукцията избра най-сексуалната и най-емоционалната и ги хвърли  на лъвовете. Оф роуд -а изобщо не беше случаен, той имаше за цел да събуди адреналина до степен на избухване, както и стана. От там натататък бентът се отприщи. Според мен и тримата участници бяха жертви на подъл замисъл с цел хляб и зрелища за плебса. Едната унижена, другата изложена, а ергенът поставен в небрано лозе да се чуди как да балансира и накрая принуден да постъпи по най-долния начин. Защото идеята за розата със сигурност не е била негова.

# 1 538
Напредването на ръката на Мария към целта Joy

Моментът, докато Виктория обяснява, че са добри приятелки и се радват една на друга за моментите си с него

Малко след като Мария го пита какво е това, което вижда в очите му, а той отговаря "Страст, желание", тя:  "За развитие?", той с прегракнал глас "За всичко"

Очакваме развитие, за да стигнат до "всичко". Остават 1-2 сантиметра Joy

# 1 539
  • Варна
Виктория е емоционален насилник върху хората около нея - роднини, приятелки, колеги, познати.

Опитва се да манипулира и вменява чувство за вина, чрез това как се чувства.

Познавах такъв човек. Ужасно е. Такъв човек е ужасен.

# 1 540
По-скоро 10-15см....остават.
Не 1-2..
Ако трябва да сме точни .
Увеличих

# 1 541
  • София
Има втора снимка, има развитие…:grinning:

# 1 542
Къде е? Nerd

# 1 543
104 страници майко мила какво коментиране е паднало. Хахаха. Да се включа и аз с моите размисли.
Хич, не харесвам такива жени, които се правят от една страна на света вода ненапита, от друга се явяват като лъвици и хищници бих казала. Доста типично за руската школа, да. Масово е там. Не сте ли, в по-младите ви години попадали на групи рускини на нашето море ??? Да видите , за какво става въпрос, хахаха.
Не ми и харесва това, че не успя Мария да лавира и да си прикрие задоволството, че и е дал на нея розата. Та, трябваше да го повтори 50 пъти, как щяла да полудее и тн.
Ми, опитай да замълчиш като до теб стои, някой, който е наранен, де да знам ? После гръмни бутилка, не знам, ама не можеш да пируваш пред някого, който очевадно страда или го преживява. Тактичност се казва това...

Изглеждаха ми тези опипвания под масата, езици, захапване на устни, ала бала все едно са на по 17-18г. Детска радост. Ама на 30 - смешна история, евтинджос.
Виктория е нормално да си излобее в тази ситуация. Тя дори можеше и много повече да излобее. Човешка е тази реакция и много трудна за поддтискане.
Магдалена няма какво да я коментирам. Продължавам да мисля, че тя е поставена личност там, с връзки и тн. Много ми фалшее.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 19:24 от BlackCat12

# 1 544
Сега се сетих, кълна се, че ще повърна ако Маги пак нарече Алек 'момчето'. Побиват ме тръпки.

Общи условия

Активация на акаунт