🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 305
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 575
Много по-добре приемам приближаващата се ръка на Мария към пакета, отколкото на любимката на седмицата Теа бельото (снощи се видя) и вирещите се краци върху момчето.

# 1 576
Викито продължава с грешни ходове по лицето. Сега си е наблъскала скули... И продължава да говори глупости. Като ми казаха каква е майка ѝ, явно няма да си вземе поука от това унижение, в което участва.
Майката също е странна и с огромно самочувствие.
https://sportal.bg/video-2024040309285331824
https://sportal.bg/video-2024032913483006232

# 1 577
  • SF
Срещата между тримата беше много криндж. На мястото на Вики, бих напуснала. Може да не са й позволили редакторите да напусне, защото така им се проваля замисъла.
Според мен изкуствено противопоставиха двете момичета.
Тази среща е като компенсация за тройната среща от миналата година между Евгени, Елена и Валерия. Елена и Валерия я отиграха интелигентно и сега това е доста по-сериозен втори опит. Отведоха ги някъде, хем да се застраховат, че няма да има Хън-мън-искам да си ходя.
Щеше да е по-интересно, ако участничките бяха Магдалена и Надежда. Щото и двете много се натискат и зяпат с уста, а Вики тук би отбой. Нормално. Почти всички самоуважаващи се жени биха се отказали. Милата, много страда. Много си вярва, че има шансове. Но при доста по-големи хубавици в предаването, плюс разни отворени и многообещаващи девойки като Валерия, Теа, Мария Скритата Лимонка, Вики няма шансове.
Да си преразгледа приоритетите, да си представя, че е там на безплатна родоска екскурзия. Хапване, пийване, ако разгледа някое градче, добре, ако не, вилата е достатъчно удобна за една късна лятна ваканцийка. Алек и без това не е пръв красавец. Да си го грабват и да си го водят в Украйна там да го изядат от целувки на всяка първа среща.

# 1 578
Да бе, милата Виктория, как ли пък не. Още от самото начало на синхрони се изказваше високомерно и пренебрежително за Мария, а пред нея - ние сме приятелки!

# 1 579
  • SF
Да бе, милата Виктория, как ли пък не. Още от самото начало на синхрони се изказваше високомерно и пренебрежително за Мария, а пред нея - ние сме приятелки!

А! Не ми е любимка и на мене.
Имах предвид конкретно срещата от снощи. Да не си на нейно място, ако наистина си влюбен. И понеже няма избор накъде да мърда, трябваше да става свидетел на всичко.
Дори, когато отиваха "насаме", сядаха на съседната маса, така че всичко да се чува и усеща с гръб.
Тоя можеше поне две рози да даде, да има за всяка - и за обожаващата го и за тази, която им свети.

# 1 580
Виктория е луда. Как може да се излагаш по този начин и да качваш тези неща на стори? (говоря за сторитата качени по-горе, в които пита коя се е държала по-добре на срещата и как започват сериозни отношения) Просто самочувствието й е толкова ниско, че е под земната кора щом си търси съчувствие и разбиране от някакви тийнове, които я следват в Инстаграм и ще се съгласят с нея. Изобщо не ми е жал за нея защото пръска злоба. Има много неуверени хора с труден живот, които не са злобни, така че това не й е оправдание.

# 1 581
Тоя можеше поне две рози да даде, да има за всяка - и за обожаващата го и за тази, която им свети.
Сто процента това с едната роза си беше приумица на продукцията, за да ескалира ситуацията още повече.

# 1 582
  • SF
Ами няма рецепта за започване на сериозни отношения.
Зависи не само от тактиката на единия, а и как ще я възприеме другия участник в тези отношения.
Почти не се сещам за мъже, които са били обсебени от идеята да бъдем само приятели, когато сме се запознавали. Тя не е атрактивна на външен вид и предпочита да им се хареса чрез поведение, говорене на празни приказки, влачене по вечери, по кина. Всичко това е много хубаво, но мъжът си търси това, което Маша му предлага, съпроводено с "Обожавам те! Ти си единствен, ти си неповторим! Мога непрекъснато да те гледам! Липсваш ми през цялото време! Само за тебе мисля! Снощи не спах, за да мисля за тебе! Обожавам те!

# 1 583
Виктория предполагам, че към днешна дата хич не й пука за Ергенът. Качва постоянно сторита и клипове от предаването, иска да си вдигне последователите, за да си продава свещите и тениските.

# 1 584
Викито продължава с грешни ходове по лицето. Сега си е наблъскала скули... И продължава да говори глупости. Като ми казаха каква е майка ѝ, явно няма да си вземе поука от това унижение, в което участва.
Майката също е странна и с огромно самочувствие.
https://sportal.bg/video-2024040309285331824
https://sportal.bg/video-2024032913483006232
Скули ли е правила? На мен ми изглежда сякаш това е ефект от филтрите, които ползва.

# 1 585
Еми да, Виктория и тя като всички други. То и докато е била вътре не мисля, че ѝ пука особено баш за Алек. Просто ѝ е такъв състезателен и филмарски темперамента. За мен е едно от малкото попадения този сезон, да не кажа единственото.

# 1 586
Ами няма рецепта за започване на сериозни отношения.
Зависи не само от тактиката на единия, а и как ще я възприеме другия участник в тези отношения.
Почти не се сещам за мъже, които са били обсебени от идеята да бъдем само приятели, когато сме се запознавали. Тя не е атрактивна на външен вид и предпочита да им се хареса чрез поведение, говорене на празни приказки, влачене по вечери, по кина. Всичко това е много хубаво, но мъжът си търси това, което Маша му предлага, съпроводено с "Обожавам те! Ти си единствен, ти си неповторим! Мога непрекъснато да те гледам! Липсваш ми през цялото време! Само за тебе мисля! Снощи не спах, за да мисля за тебе! Обожавам те!
А и да не говорим, че да беснееш на първата вечер на която сте се запознали, че той е дал сако на друго момиче не е точно "Приятелство и опознаване".

# 1 587
  • SF
Сто процента това с едната роза си беше приумица на продукцията, за да ескалира ситуацията още повече.

Да, да..! Категорично! Искаха скандал и го създадоха.
Както казах, поправка на миналогодишната тройна среща с Елена и Валерия, от която нищо особено не произтече.
Кой номпален мъж излиза с 2 жени на ресторант (поканил ги е и двете) и се отцепва за по малко ту с едната, ту с другата. Като ги е поканил и двете, седи и с двете на масата. Ако много го привлича едната, изчаква търпеливо до първия удобен случай и си я кани на среща, без да карат някого да търка лакти, подпирайки брада по масата.
Те не водеха някакъв разговор, за да може Вики да се включва. Те се натискаха, а тя просто им беше публика.
Това няма как Алек да си го е наумил сам.

# 1 588
  • somewhere over the rainbow
Когато прекалиш с гледането на Ергена. 🤫Примерен топ 5
Скрит текст:
От ляво: Виктория, Надежда, Магда, Киара, Йоана. Сашо се е обръснал.

# 1 589
Марийкина си действа по руската школа. На Виктория е нормално да не и е приятно, но те не са приятелки. Едно е да се сърдиш на дългогодишна твоя приятелка и съвсем друго е в предаването. Там приятелства няма, а лагери колкото да не са самички. Аз така и не го харесах тоя ерген.

Общи условия

Активация на акаунт