🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 288
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 590
Според мен някои хора тук (като не визирам никой конкретно, но ако се припознаете или се обидите, може и вас да визирам) просто са малко без чувство за хумор и без самочувствие и при най-малкия показ на интимност било то целувка, еротичен танц или каквото и да било, им пада ченето и са в ступор, което аз не го разбирам и никога няма да го разбера, не сме в някой манастир на седянка да гледаме как попа пее, гледаме "Ергенът" в крайна сметка, напълно нормално е да има такива неща, а Алек все пак в крайна сметка след всичко друго е и мъж и е напълно нормално да са му слаби ангелите откъм жени. Не знам някои хора тук как са си намерили или как ще си намерят мъж при условие, че са в шок и ступор и пред сърдечен удар като видят как някой се целува. На мен Мария не ми харесва как целува Алек защото е все едно ще му отхапе устата обаче е напълно нормално да флиртува и да се целува с него, все пак е в любовно предаване, а не в църквата. Просто не знам как някои хора говорят за стойност, за морал, за принципи и т.н., а през 2 часа пускат коментар, че Мария е лейди бой все едно не е грозно и неморално да предполагаш, че друга жена е транс без никакви доказателства освен, че уж имала мъжествено лице, което за мен не е вярно. И понеже някои хора са много възмутени от прякора "Цър Пър", тук съм виждала да се измислят много по-грозни прякори за участничките.

# 1 591
  • Бургас
О боже, какви чувства, какви пет лева? Ако не е той, друг ще е.Не мога да повярвам, че мъжете кълват на толкова елементарни трикове, но е факт.Това са думи, не емоции. На практика не може да го обожаваш докато не си изял една торба сол с него.Да не говорим, че това да обожаваш някой друг само по себе си говори за зависимост.Хора, които вярват на такива думи от малко познати хора са потенциални жертви.

Същите трикове използва и Маги, но тя не набляга на сексуалната страна.

# 1 592
Абе, опитаха се от продукцията да го докарат а'ла "Вики, Кристина, Барселона", но не достигна режисьорски талант. И актьорите слаби.
А по въпроса с приятелки в подобна ситуация - никоя нормална приятелка не би примряла от радост да гледа отстрани. Баш приятелка да ти го направи, най-много боли. Отделен е въпросът те колко са приятелки и колко харесват нърдчето. Едната го натрови с личните си драми. Другата го бара по пакета и му говори за злато. Поне малко по-комично да го бяха изиграли.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 22:16 от Анонимен

# 1 593
Може би е време сезон 4 да се преименува на “dancing bear”, и просто часът да се измести след полунощ Joy
Щерева?

# 1 594
  • Leeds, UK
Имаме различни възприятия кое е красиво и кое не. На мен пък въобще ме ми е женствена и красива Мария. Че и мъже питах, и тяхното мнение е същото (без камери насочени да им следят думите и действията). На някой пък може да му е красива…
Като цяло много се лъже в това предаване и 90 % от комплиментите му са фалшиви.

# 1 595
Последното издание на Ергенът във Фландрия, преди няколко години имаше интересен финал.
Ергенът беше имал секс с две от финалистките, а после се оказа че е бил с общо три момичета, но никоя от тях не е знаела, мислели са си, че само с тях е бил. След финала разбират една от друга. Той избира едната финалистка, но след излизането им, я зарязва и отива при другата. След което и с нея се разделят. Ергенът е с гръцки корени, гореща кръв.
Не съм го гледала този сезон, но беше голяма новина.

Така, че българското издание си е съвсем наред.

Жалко, че Алек не покани вместо Екатерина, Мария на първа среща, вечеря със закуска.

# 1 596
Оо, аз четох за най-гледания сезон на американския Ерген, където ергенът е някакъв бивш футболист от NFL и влиза девствен. Накрая на сезона една от фаворитките вика баща си, за да поиска благословията му за връзката им, бащата казва, че няма как да даде благословия на човек, който познава от половин час. 😀 Мацката се разколебава, замисля се, че не е готова за годеж, обсъжда го с ергена и той с мъка я изпраща вкъщи. На финала реже останалите две момичета и връща любимката си. До годеж не стигат, но няколко години след това ергенът признава, че е гей.

Ами добре сме си ние. 😂

# 1 597
Можеха да изчакат обаче с втората индивидуална среща с Маги. Та той през среща започна да я кани. Досадно и обезсърчаващо за останалите. Очаквам да изскочи по на преден план Киара със гореща среща, ей така за прах в очите, както беше миналият сезон с онази певица, която Евгени масажира. Забравих и името. Все пак за реклама е отишло момичето, а има данни за потенциален сеир.

# 1 598
  • гр.Пловдив
Явно Вики като истинска Лъвица няма да ги изтърпи и ще си тръгне сама в  следващия еписод..Не иска да губи битката срещу Скорпион,Стрелец и Козирог ...а и те нямат шанс ...
Аз не съм с лоши впечатления,игра честно,с аргументации ,доводи,предостатъчно ефирно време -на място.Не бълва празни приказки,каквото мисли си го казва ,опита всичко до край ,но пак  не  беше достатъчно ...Thinking

# 1 599
Явно Вики като истинска Лъвица няма да ги изтърпи и ще си тръгне сама в  следващия еписод..Не иска да губи битката срещу Скорпион,Стрелец и Козирог ...а и те нямат шанс ...
Аз не съм с лоши впечатления,игра честно,с аргументации ,доводи,предостатъчно ефирно време -на място.Не бълва празни приказки,каквото мисли си го казва ,опита всичко до край ,но пак  не  беше достатъчно ...Thinking
Има ли право да си тръгне сама? Договорът с продукцията не я ли задължава да стои докато я изгони Алек?
Или ще се държи така, че да я изгони.

# 1 600
  • Viena
Точно!

# 1 601
Явно Вики като истинска Лъвица няма да ги изтърпи и ще си тръгне сама в  следващия еписод..Не иска да губи битката срещу Скорпион,Стрелец и Козирог ...а и те нямат шанс ...
Аз не съм с лоши впечатления,игра честно,с аргументации ,доводи,предостатъчно ефирно време -на място.Не бълва празни приказки,каквото мисли си го казва ,опита всичко до край ,но пак  не  беше достатъчно ...Thinking
Кой е козирог? Няма козирог сред момичетата в момента, само Силви която излезе.. В момента са само стрелци-Теа, Мария, Милена, Крис,, скорпиони-Екатерина и Йоана, Лъвици-Виктория, Нани, Деви-Маги, Валерия и по една близначкаКиара, везна-Барби, рак-Надежда

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 23:04 от Catfish

# 1 602
А на Киара има ли снимки преди да надуе устните, има много красиви очи, но останалото...

# 1 603
Who's that girl е правилното май.
В анонса за сряда, Мага съобщава, че "все повече я привлича това МОМЧЕ"! Joy
На Киара устата и опира в носа и така носът и изглежда увиснал. Впрочем много носати жени си правят устите, а не си пипат огромните носове и е трагично.

# 1 604
Магда се държи като влюбена ученичка - изобщо не й отива на годините.

Общи условия

Активация на акаунт