🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 265
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 620
Ергенът можел да пее, във Френската гимназия, бил солист, четох.
Коя от девойките беше най - музикална? На Силви не и  се получи. Теа?
Девойките споделят някакви лични неща, а Ергенът - никога. Не го и питат имал ли е връзки, не че той ще си каже. Направо мистерия. Нещо не си харесва живота ми се струва.

Виктория има най-много синхрони, активна е във всяка серия, но това нищо не означава. Може да победи някоя, която най-малко говори. Васка била активна, но пък не са я давали (няма синхрони много). Мистерия, защо така е станало?
С жените Виктория  няма проблем, но с мъжете...? Страх я е, чака Ергенът да я целуне пръв.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 01:39 от Pepina_n3

# 1 621
Има ли право да си тръгне сама?

Ако не приеме розата, си заминава. Или греша?
По принцип да, но въпросът е дали ще я пуснат от продукцията. Иначе не само тя в един момент ще иска да върне роза и да излезе.

# 1 622
  • софия
Последния епизод, въпреки кринджа в  срещата, е всъщност първия, в който виждам някаква надпревара за Ергена, разгеле...
Мария(която не харесвам) заложи на сексуална атака. Вики(която не харесвам) заложи на опознаване. Алек( не знам дали го харесвам от два епизода насам) направи избор.
За анкета - "Е ли сексът повод за запознанство?" -отговорите са само с "да" и "не". Stuck Out Tongue Winking Eye
Няма какво да го мисли и да се тръшка Вики - при равни други условия, съблазнителката печели първата битка.
Беше гаден номер на продукцията, но само Вики излезе неподготвената. Дори НадЙо видяхме с коментари какво ли ще стане на тази среща.

Към финала обаче си виждам Маги, Надежда и Катето.
Аз харесвам Маги - и визия и поведение. Не ми е фалшива, нямам проблем с разликата в годините. Не чух нито веднъж да се самоопределя - аз съм огън, аз съм екстремна, аз съм забавна, аз съм принцеса, аз съм откровена и още бла бла..... Оставили са ни  свобода да я "преценяме" както си искаме. Аз я харесвам. Но срещата и с Алек беше ужасна скука. Надявам се следващата да ми даде друго усещане.
Нани - не мога да реша още, някак по- скоро не. Може би защото я сравнявам с Маги, като пряка конкуренция, не знам. Все още и давам шанс да я харесам.
Катето - харесвам я,  добричка е и спокойна. Но много млада, а някак вяла, никаква енергия и хъс няма. Скучна  и не виждам какво може да се развие там.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 02:07 от freespirit

# 1 623
На двойната среща си личеше колко некомфортно се чувства Виктория, въпреки каканиженето й как тя е по-по - най и Алек  й  е ''в кърпа вързан''. Сама си каза, че е ''невинно дете'' и сигурно е вярно. Вероятно никой не я е ухажвал, никой не е флиртувал с нея...Мисленето й е доста наивно в любовните дела. Много идеалистично, илюзорно, утопично. Опитът й в любовта клони към нула. Иначе изобщо не е глупава и сигурно е единствената в къщата, с която може да се говори на всякакви теми, поради широкия й кръгозор и острия й ум. Непрекъснатото сравняване с другите момичета в нейна полза, показното изтъкване, говори за големи комплекси за малоценност. Щастливият човек не търси база за сравнение. Не знам какво е преживяло това момиче, но зад фасадата на вечния хейтър се крие едно плахо и неуверено същество. Копнее някой да разбие стените, които умишлено издига около себе си с провокативното си поведение.Толкова отчаяно иска да бъде обичана. Острият й и хаплив език е щит, зад който стои, страхувайки се някой да не види колко всъщност е уязвима. Чарът й е в нейната автентичност. Бори се за място под слънцето, без да използва манипулации, евтини трикове и задкулисни номера. Ако до нея застане някой силен, истински мъж, мъжкар, който й е равностоен, цялата й мрачност и критикарство ще се стопят и тя ще разцъфне. Това момиче може да премества планини, ако любовта му даде нужното самочувствие.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 01:58 от Карла_Карла

# 1 624
  • Тайланд
Острият й и хаплив език е щит, зад който стои, страхувайки се някой да не види колко всъщност е уязвима. Чарът й е в нейната автентичност. Бори се за място под слънцето, без да използва манипулации, евтини трикове и задкулисни номера. Ако до нея застане някой силен, истински мъж, мъжкар, който й е равностоен, цялата й мрачност и критикарство ще се стопят и тя ще разцъфне. Това момиче може да премества планини, ако любовта му даде нужното самочувствие.

Бях съгласен с анализа ти на Виктория докато не стигнах до последната част! Уязвимост, автентичност, чар, откритост... къде ги видя тези неща? Наистина ли те е заблудила така?

Злоба - първо забележете на двойната вечеря как се озлоби срещу "приятелката" й Мария и почна да я обижда на масата с подмятанията й за лингуини спагетите и смокините - опиташе се да изкара тъпа момиче, на което българският не й е първи език. Знае, че не може да блесне нито със сексапил, нито с душевност, затова реши да завлаче конкурентката си в калта, защото тя там има опит и предимство. Още по-ярко й пролича злобата, когато Теа и Барбара се скараха на коктейла - Виктория излезе от ролята на многострадална Геновева, очичките й блеснаха и започна да подмята коментари и да налива огън.

Манипулативна - симулираше контузия получена от Барбара, охкаше и пъшкаше, но на следващата игра с балоните забрави за това и се нахвърли като тигър. Друг пример за манипулация е да настройва останалите срещу някоя жертва - клюката за Габриела, доносниченето на Алек за тези неща, хигиенните навици на Силви, говоренето на Теа - Виктория винаги се включва и подклажда огъня. Също така след като се прибраха от двойната среща не остави Мария да каже дума, омаловажи й розата и изкриви всички факти. И не го направи от "разбито сърце", а от срам пред другите дами. Не от любофф, ами от спортна злоба.

Трябвало му на момичето истински мъж - да бе, истинските мъже само чакат злобни, обсебени от себе си, неопитни, негативни, нещастни и вечно мрънкащи жени да им дойдат в живота. Хората като Виктория никога не са щастливи, не понасят щастието на другите и правят всичко възможно да ги отровят и направят толкова нещастни, колкото са и те.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 05:21 от TraumaTeam

# 1 625
  • Бургас
На мен чисто астрологично ми е необяснимо такъв негативен и намръщен Лъв, и такъв негнуслив и допускащ да го обсебват Водолей. Или има голям стимул да търпи.

# 1 626
В първите епизоди Виктория ми беше пълна смешка, с течение на времето някак ми стана симпатична, и след последния епизод ми се срина дори под първоначалното дъно. Надявам се да са ѝ приготвили още унижения, защото моето чувство за справедливост не е удовлетворено. Тя със всички сили се опита да унизи Мария на вечерята, при което Мария запази пълно достойнство и не отвърна. Ако бях Алек и имах две рози за двете момичета, щях да ги дам още по-демонстративно на Мария. Във Виктория виждам само чиста злоба и завист, какъв чар, каква нежност, какви 5 лв...

# 1 627
Аз съм далеч от мисълта, че Виктория не е получавала мъжко внимание, напротив. Просто има такива като нея, които не схващат, че на 15-20 е очарователно да повтаряш, че ти си едно чисто дете, но след един момент става просто смешно. Целомъдрието си ли ще му подарява?

Всъщност, всички ми лазят по нервите с тия деца в тях и как никога не били изпитвали такова нещо. Айде де, развеждали сте се, жени ли сте се...чак пък толкова.

# 1 628
Да, всичките за първи път влюбени… направо смешна история. Алеко пък гледа като натровен от тези признания. То как ли да гледа човек, спомням си,  че Виктор забиваше поглед в една точка 😂

# 1 629
Аз започвам да оценявам мълчанието на Виктор и Евгени...Grinning Алек и той много криндж неща говори. Grinning

# 1 630
Оф, да, като почнат с това дете, което са отвътре... Ами да, затова ще го пали Мария, защото без много приказки се заявява като жена, не търси родител в него.

# 1 631
Аз се питам Йоана с какво го очарова? Аз друго освен хилене от нея не съм видяла на срещите им.

# 1 632
Хубаво, че каза за Йоана. Вчера гледах Надкаст, на тях също им е странно, че Йоана три пъти получава първа роза, а никаква я няма. Не знам защо.;

# 1 633
На вечерята с две дами, започнаха разговор с Мария, тъкмо разправяше, как дошла на 17 да учи, искала да учи в Одеса за адвокат, семейството и е в Украйна, и точно в този момент

Виктория (прекъсва разговора): - "И да се върнем на приятелството и любовта, ти, Алек, какво смяташ, двама приятели са влюбени в една жена?
Алек: Този разговор, може ли да го завършим със нея? - (отива с Мария на съседната маса, никакъв разговор, Мария го поведе за носас играта "Искаш ли една хапка? - Няма да ти я дам, ще я оближа първо.")

Един контраст между жената Виктория, която се държи като малко момиче и Мария, момиче на 20, което се държи като жена. И един ерген, който не може да поддържа разговор с повече от един човек, на една маса. Не виждам силния мъж у Алек, жените го командваха, кога с коя да е в гората, добре, че се разбраха.  Въобще не съм си представяла по този начин срещата с 2 жени, при това приятелки, миналата година имаше среща с  2 конкурентки Елена/Валерия и пак успяха да се сработят.

За розата - Алек си е прав, розата символизира, че му е било хубаво с тази жена, не му беше еднакво хубаво с двете. На Вики ще и я даде на церемонията, за да остане в шоуто. Виктория говореше като свекърва на масата, и в колата не се кефеше, нито в джакузито.

# 1 634
  • Варна
Опитах се да си представя по времето, когато се сваляхме с мъжа ми, аз да му казвам : обожавам те, мисля постоянно за теб, ще отида на край света за теб, обожавам те и все такива хубави думи.

Амчи, той щеше да се уплаши и да избяга с мръсна газ.

После си представих, че той ги реди на мен тези хубави думи.
Амчи, аз щях  да се уплаша и да избягам с двеста, без мръсна газ, щото по онова време не бях шофьор.

Толкова ли се промениха нещата към днешна дата, щото МисНоар отдавна не е млада коза, а дърта пастърма 😜😜😜

Като ги слушам М&М (Магда & Мария), все едно слушам турски сериал. Там мъжете ги редят едни подобни обяснения в любов.

Общи условия

Активация на акаунт