🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 270
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 695
И на мен Мария не ми харесва визуално, но има какво да направи. Ако промени веждите (много зле ѝ стоят), прическата и качи няколко килограма, ще изглежда доста по-прилично. Пак няма да е красавица, но ще е сериозен напредък.

# 1 696
Има красиви очи и коса, не толкова красив нос, устата й не знам дали е правена или естествена, но не много красива. Веждите й са ужасни, не и отиват, но въпреки това на моменти има красиво излъчване, на моменти ми като Виктория. Но физическите дадености човек не си избира, а поправката им струва пари и носи огромни рискове. Така че не всеки може да си я позволи. Важното е компенсираш с поведение, характер и приличен грим. Можеш да имаш далеч по-голям шанс от някоя празноглава хубавица. Честно казано в този сезон естествено красива мома, без корекции, май не видях. Никой не е съвършен.

# 1 697
  • Бургас
Траума Тийм, ти явно искаш да те лъжат в лицето.За да ти изиграе този театър някоя жена трябва да има интерес, без мотив има да,чакаш да те съблазнява така.В този смисъл Мария го направи всичко това не защото е разкрепостена и харесва Алек, а защото иска да си спечели преднина,иска да спечели играта и е,готова на всичко, каквото знае и може.

# 1 698
Какъв е шансът Алек да покани Мария на индивидуална среща?
Според мен няма да посмее. Което е жалко, защото би било голяма шоу програма.

От останалите момичета кои мислите, че ще покани на индивидуални срещи?

Може би Маги още веднъж? Надежда, Валерия и Йоана (се вижда от промото), може би Екатерина. Според мен няма да покани други.

# 1 699
  • Stockholm
Мария получи роза, просто защото Алек е джентълмен. Той отлично преценява, че Марийчето е лесна плячка, но понеже ѝ отвърна на сексуалните закачки, се почувства длъжен да се отблагодари по някакъв начин. А от Виктория, Теа и Милена направо го е страх, чувства се неудобно в тяхно присъствие, понякога забелязвам дори и ужас в очите му, породена от тяхната странност.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 16:57 от silsto

# 1 700
На Марийчето определено тестостеронът и е в повечко. Но аз я харесвам. И мисля, че тя просто не беше в състояние да овладее хормоналното цунами, което и спретнаха. Дори си мисля, че присъствието на трети човек в ролята на зрител допълнително я възбуждаше. В джакузито не трепереше от студ, а от страст, а погледът и когато  му се метна беше див, абсолютно беше извън контрол. Затова аз не бих я съдила. Тя наистина изгаряше и нищо не можеше да направи за да се овладее. Но за мен тя не е пошла, сексуална, страстна да. Тея е пошла. Мария не. На Мария просто и спретнаха капан . И пак казвам, въпреки , че намирам мъжки черти много я харесвам.

# 1 701
За мен и двете жени се изложиха на срещата. Поведението на Мария беше отвратително - не за друго, а защото и Виктория беше там. Трябваше да бъде малко по-обрана, пък като са насаме с Алек да прави каквото иска. Виктория пък се опита да унизи Мария със забележките за лингуини, смокини и т.н. Изобщо, получи се точно така, както продукцията искаше.

А кога ще е насаме с Алеко, да запитам?
Може и да я изгони, докато чака това насаме да дойде!
Няма за кога да чака. Там са за да се борят за Саше....така че се ползва вкеки момент и всяка възможност  , която имат.

ПС..тези които намират поведението на Мария за неподходящо с мотива че и Вики била там..щяха да пишат същото и да я нямаше втората на срещата..си мисля аз.

# 1 702
Аз пък изобщо не намерих поведението й за толкова скандално, а съм консерва по принцип.

# 1 703
поведението на Мария си беше първично и евтино, но не ме изненада въобще..
изненадва ме колко хора я смятат за неотразима след свалките, въпреки скучната ѝ същност..то голямо геройство е явно да накараш мъж да се възбуди

# 1 704
Какво е в днешно време скандално поведение? Има ли нещо, което може да ни изненада? Провокация ни дебне отвсякъде и от всяко шоу. Малко са нещата, които ще скандализират. На Мария поведението не ме скандализира, просто не съвпада с моето разбиране за свалка.

# 1 705
А кога ще е насаме с Алеко, да запитам?
Може и да я изгони, докато чака това насаме да дойде!
Няма за кога да чака. Там са за да се борят за Саше....така че се ползва вкеки момент и всяка възможност  , която имат.
Значи всичко е на всяка цена? Ок ѝ е да нарани приятелката си или най-малкото да я накара да се почувства страшно некомфортно? Можеше да се разходят малко по-надалеч, за да не ги гледа Виктория. Плюс това, хайде да не се лъжем - и Мария е вътре за славата. Изобщо не вярвам, че обожава Алек, което прави постъпката ѝ още по-грозна. Тя си иска Илон Мъск… Заради красивите му очи, разбира се. 😁

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 19:06 от Lilly_85

# 1 706
Много време й посветихме на Маша. Само човек като й види грозния татус на средния пръст на едната ръка, който изглежда точно като надраскан с химикал и чуе как казва "Ауек" (Алек) и какво има повече за дискусия..

# 1 707
Аз пък изобщо не намерих поведението й за толкова скандално, а съм консерва по принцип.
И аз съм консерва, до някаква степен.🙂
Намирам поведението на Мария за уместно, но в друго ниво на познанството им. Много по-напреднало, от това в момента.
Сега ми дойде безвкусно, като да сложиш нови джанти на кола, която има нужда от ремонт на мотора.

# 1 708
Амиии..ние сме тук да обръщаме внимание на момите. Какво значи много или малко?
Силви не можело...
Теа много сме обсъждали..
Сега Марето....
Ми не четете темата тогава....

За Мара и Вики да потретя - не са приятели, съмишленици са и то до един момент.

# 1 709
Аз предричам, че Вики няма да си тръгне следващата седмица, НО Йоанна и Надя и те ще получат вниманието на Алек, Вики и с тях ще се скара, ще почне да му реве на рамото и така. Ще видим дали ще съм права. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт