🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 6

• 93 240
  • 1 848
  •   1
Отговори
# 1 770
  • SF
О, не... Само не и поглед.
Или празен, или ококорен поглед. Погледът му и усмивката му не ми допадат никак. Освен това като събеседник не е интересен. Кастингът с мацките не е никак зле. Подходящи са му ги подбрали.

# 1 771
А, още нещо, побиват ме тръпки, когато възрастни хора се дават за пример с това, в кое училище са били. Grinning Моля ви, това е нелепо. Остана да ръкопляскаме на някого, че преди 14+ години си е взел матурата....
Елитното учебно заведение винаги говори добре за един човек, независимо на каква възраст е. Има разлика огромна, разбира се 🙂 и това няма нищо общо с едни матури, а с класа, умствен капацитет, труд и амбиции..

# 1 772
И от толкова труд и амбиция - да се докараш до Ергена и това да ти обсъждат френското образование във форум...айде сега. Grinning

# 1 773
успешни ергени в това шоу няма..
никой успешен и добре реализиран мъж няма да се подложи на това дългосрочно унижение доброволно, ако животът му върви по мед и масло..
в този сезон дори пресолиха манджата с образа 'млад милионер'..

# 1 774
е то по тази логика защо въобще те (Надежда и Маги) му се натискат за сериозни отношения и го играят сериозно влюбени като са наясно, че няма кога и как да му родят 5 деца?

# 1 775
Защото Ергенът само си плямпа, че искал 6 деца.
Така както Мони Зенгинер обясняваше, че е най-добрата belly dance танцьорка в България, а се оказа, че играе кючек на частни ромски сватби.
Обявеното е далеч от реалността!

# 1 776
  • SF
Кой от вас отива на среща с изчисленията за либидото? Или ти харесва жената/мъжът и искаш да бъдеш с него по онзи  начин, или не е твой тип и рисърчите за 33%, 75%, 88% въобще не те интересуват.

Както бяха пуснали едно меме назад в темата. Виктория знаеше името на пастата, на плодчетата, вероятно и столицата на Румъния може да назове преди Мария, но Мария получи розата и всички целувки на вечерта. Виктория не получи нито една, въпреки бързия си ум.

# 1 777
  • Stockholm
Ох, колко се разви тази тема в лични разсъждения за отношенията между мъжа и жената "интимно"  Joy Пределно ясно ми е, че никой мъж няма да върне Марийчето, ако се държи така на първа среща. Друг е въпросът дали ще задълбочи отношенията си с нея, след като намалее хормоналното ниво след първия секс. Но това все пак е телевизионно предаване, което излага на показ и много други детайли, които са по-важни. Детайли, свързани с етика в отношенията между хората, елементарно възпитание и обща култура, такива неща. Иначе момичета като Марийчето има предостатъчно и никой не я съди. Те сама си ПРЕЦЕНЯ Joy Аз по-скоро критикувам продукцията за пошлия сценарий и едно ми стана ясно- че джентълменът винаги си плаща коректно след еротична услуга, но само на тази, от която я е получил, не на придружителката ѝ.  Но и това е някакъв напредък, можеше и двете да останат без рози, ако Ваня Щерева е била в още по-лошо настроение Joy

# 1 778
Ей, разчепкахме им психологията до молекулярно ниво, а Алек просто си хареса Магда и Нанка (не им ги измислих аз тези имена, ама ми харесват 😃). Вероятно животът му е пълен с Васки, Киари и Марийки и затова налази тези, които са му интересни. А тук чак фертилността се разисква 😂

# 1 779
Ако се беше паднал в един сезон с Капитонова... ехееее 😂
https://vm.tiktok.com/ZGemVT6fs/

# 1 780
  • София
И минали сезони нямаше почти никоя заради Ергена, но всякаш не им личеше толкова и всякаш се опитваха повече да му засвидетелстват интерес. Тук средата превали, и чак сега се завъртяха любовни драми и дуели.

# 1 781
Даже Виктория намира Мария за секси! 😛
https://vm.tiktok.com/ZGemqFbtU/

# 1 782
Даже Виктория намира Мария за секси! 😛
https://vm.tiktok.com/ZGemqFbtU/

Продукцията ги чакаше да се награбят в джакузито, ама не стана баш така и по-добре.
Между другото Кукушев е пуснал анализа на последните два епизода.

# 1 783
  • София
Тука все още и беше приятелка, а Магдалена врагиня. Grinning Виктория не знае какво е обективност.

# 1 784
е тя Виктория на вечерята твърдеше, че ще останат приятелки и след предаването с Марчето, но на синхроните друга песен запя като се усети, че ще я стъпчи без окото   ѝ да мигне, като се наложи.. Joy
ергенът каза, че ще избере винаги приятелството пред жена, но при жените е обратното, поне там..

Общи условия

Активация на акаунт