KindyROO мнения

• 1 637
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте!

Интересувам се от мнения за KindyRoo.
Какво представляват групите за бебета?
Какво е мнението ви за занятията?
Някои има ли мнение за KindyRoo Варна - централен или Младост?

Предварително благодаря!

# 1
На сайта на Кинди Ру си е описано в различните възрастови групи какво-що. Заниманията през годината са разделени на 4 срока. Работи се в малки групи. Сега сме пролет и темата е за фермата.  Развива се грубата и фината моторика.

# 2
Аз съм много доволна, дъщеря ми посещава 2 години (до тръгване на градина). Ходили сме в две академии в Пловдив. Беше забавно и полезно в доста отношения, сякаш най-полезно беше за социализация. Дъщеря ни тръгна на 8 месеца, тогава още не пълзеше, но сядаше.

# 3
Благодаря, само хубави неща чувам от всички ходили! Heart

# 4
Благодаря, само хубави неща чувам от всички ходили! Heart
Синът ни е на 2г 4м и няма търпение да ходим.

# 5
Здравейте,
не мога да разбера защо Кинди Ру е толкова възхвалявано и на база какво? Сега ще ве споделя
и моя опит,  но без да натрапвам мненито си на майките.
Коментирам Кинди Ру Чаталджа.
Първо впечатление от първи разговор с ръководителката Галя Войнова. Много нелюбезна, груба  и арогантна жена, която много държеше на паричен превод , ако може на минутата тъй като местата са силно ограничени...  Въпросната дама налага психо атака, че няма ли превод, записване няма и НЕ гарантира място. Разбира се аз се подведох заради препоръки от приятели, пренебрегнах арогантното и държание и побързах с превода , за да получи детето ми най-доброто от упражненията за моторика.
Центърът не предлага пробно безплатно посещение или плащане за няколко посещения, за да може да се запознаем със средата и  преподавателите там... ОК
И ето ни на първо посещение.
Персонал от 3 жени заедно с Галя Войнова. Помощничките и са мили момичета, а Галя не е минала урокът  по облекло и работа с деца. Облечена от пети да глава в черно с 1кг накити по ръцете и врата.
Уроците са забавни до степен  забавление, но Галя със сигурност не е специалист, а дама правеща бизнес. Квалификацията и е няколко дневен курс от "специалист" живеещ в Австралия .
Истината е, че между А. и Б. общо няма, защото са на различни континенти.
Имам съмнение , че въпросните
често ползват Youtube за помощник.  

Базата е малка, задушно е, в съблекалнята майките се блъскат.

Ката заключение искам да определя Кинди Ру като детски кът с аниматори, но не и специалисти и бих посъветвала родителите внимателно да си дават парите на прехвалени центрове.

Последна редакция: ср, 13 ное 2024, 23:41 от keri_eti

# 6
Галя със сигурност не е специалист, а дама правеща бизнес. Квалификацията и е няколко дневен курс от "специалист" живеещ в Австралия .

Малко извън темата, но за мен това е прекрасно описание на 90% от всевъзможните “консултанти” по щяло и нещяло, не разбирам защо хората толкова масово предпочитат някой с добра реклама да им изсипе съмнителна информация в главите и да им вземе сума ти пари, вместо да си подберат адекватни източници. Докато бях бременна щях да ходя на някакъв семинар, но като погледнах лекторките и как една няма с адекватно образование в сферата, се отказах. Grinning

И за да бъда по темата - мнението ми е, че подобни организирани дейности са много по-полезни за майките (от гледна точка на социализация), отколкото за децата. В общия случай, те ще си развият фината моторика и всичко останало така или иначе.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 00:47 от Кики Доки

# 7
Галя със сигурност не е специалист, а дама правеща бизнес. Квалификацията и е няколко дневен курс от "специалист" живеещ в Австралия .

Малко извън темата, но за мен това е прекрасно описание на 90% от всевъзможните “консултанти” по щяло и нещяло, не разбирам защо хората толкова масово предпочитат някой с добра реклама да им изсипе съмнителна информация в главите и да им вземе сума ти пари, вместо да си подберат адекватни източници. Докато бях бременна щях да ходя на някакъв семинар, но като погледнах лекторките и как една няма с адекватно образование в сферата, се отказах. Grinning

И за да бъда по темата - мнението ми е, че подобни организирани дейности са много по-полезни за майките (от гледна точка на социализация), отколкото за децата. В общия случай, те ще си развият фината моторика и всичко останало така или иначе.

Подкрепям. За съжаление страната ни се е превърнала в една джунгла от необразовани кадри,
които искат да имат бизнес и да се правят на всевъзможни специалисти и консултанти...
Тук ще си върна към Кинди ру, което приема бебета от 6ста седмица, което трябва да е още един ЧЕРВЕН флаг за родителите, че идеята е печелене на финанси и нищо друго.
Всеки, който е чел елементарна литература по бременност и кърмене, би бил запознат, че първите три месеца от живота на бебето се водят като последния четириместър и бебето има нужда единствено и само от близостта на майката.
Ака Кинди Ру бяха такива прекрасни специалисти, намяше да причиняват такъв стрес на бебетата като увъртолват родителите!

Общи условия

Активация на акаунт