Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 977
  • 871
  •   1
Отговори
# 240
  • някъде ... тук ...
Ени, здрава и щастлива да си! Честит юбилей и весел празник!
Карз, здраво и успешно да е момчето!

# 241
  • Бургас
Ени, кажи сега..страшно ли е Wink
Да си жива и здрава!Много щастие
Карз да ти е честит рожденика
Поръчах си бели яйца и козунаци за Великден
Вечерям козунак, филе Елена и кашкавал с манатарки.Свинска работа!

# 242
Честита да си Ени, здрава и щастлива!
И на Карз художника!

Ние харесваме кренвиршите на Житница.

Пуснахме с мм изследвания днес. Общо взето сме добре за възрастта си Joy

# 243
  • Canada
Ох, Лина, прочетох те докато ям морковена салата 😂 Всеки със съдбата си 😁

Ени, здрава да си! Обичана, усмихната, щастлива! Много сбъднати желания и пътешествия да имаш 🍀

Карзче, честито да е и твоето момче! Успешен и голям мъж да порасне! 🥳🎂🎁

# 244
Благодаря ви, мили момичета! 😘😊
Лин, за сега не е страшно. 🤣 Ще ти кажа до няколко месеца как е. Наш приятел снощи дойде да ни види и донесе една кора домашни яйца, повечето бели и един чувал картофи. 😍 Много обичам такива гости. 🤣
Хубав ден имах. Първо Синеочка ми пя песничка в 7 часа (сънена, рошава муцунка, нагушка ме и нацелува 🥰), после едната приятелка ме изненада с подарък и цвете, после и другите се изредиха да ме поздравят и да ми носят китки. На обяд водих дребната за резултатите на мантуто. Нямаше нищо и се наложи да я боцнат, но тук трябва да я  похваля, че се държа мъжки! Не рева изобщо, не гъкна, не трепна. Герой! Сега хапнахме и се размазваме на дивана да пием по едно, че нещо се изморих. Сигурно е от егн-то... 🤪🤣🤣
Хубава вечер и наздраве! 🥂

# 245
  • Бургас
Хапнахме и ние по две гъсенички със салатка, децата нещо си се занимават, ММ е отворил фитнеса и се бъхти нещо, аз си сипах чаша бира :beer Много хубав цял бански мерих в Декатлон, намерила съм му лесното Joy

Лин, удари някоя бременна в земята с това меню.

# 246
  • при моите деца .....
Привет!
Селесте покажи банския, макар че съм с корем и имам танкини от Декатлон.
ММ е вкъщи, приготви вечеря, а аз ходих на танци....
Животът е хубав.
Тази седмица съм много добре с крачките - трите дни средно над 15 000.
Хубава вечер!

# 247
И аз искам да видя банския.
Не съм се сещала за Декатлона.

# 248
  • Бургас
Адски много ме дразни бургаския Декатлон. Три пъти съм ходила, три пъти си тръгвам със скандал.

# 249
Фонсе, наскоро някъде прочетох, че К2 гони естрогена от тялото. Ако намеря статията- ще ти я пратя.
Лина, завиждам ти за козунака. Simple Smile

# 250
Мари, какво имаш предвид за естрогена? Аз пия К2, предписан ми от ендокринолога.

# 251
  • Бургас
Този пробвах, но сега, докато търсех снимка, харесах още два. Тези дни ще отида за втора проба.

# 252
Съни, надявам се, че не бъркам, но в някоя от статиите в нета прочетох, че вит. К2 е много важен, трябва да се пие редовно, защото е трудно набавянето му от храна. Една от екстрите, която  беше спомената е, че чисти излишния естроген в тялото. (Най- вероятно става въпрос за състояние на естрогенна доминантност.)

# 253
  • Canada
Мари, благодаря, приемам Естробан по препоръка на ендокриноложката. В него има и К2.

# 254
Аз пък хапнах бяла пица със сьомга, авокадо, хрянова паста и шам фъстък, пих аперол и завърших с тирамису. Stuck Out Tongue Winking Eye
Селесте, какво е гъсенички?

Аз трябва да си пусна някакви изследвания евентуално, че това скитане по света не ми се отрази много добре. Не мога да се оплача от нещо конкретно, но цялостно се чувствам по-слаба, нямам предишната издържливост и ми едно отпаднало.
Странната ми пица, която всъщност беше много вкусна.

Общи условия

Активация на акаунт