Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 978
  • 871
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Ем, едни тестени вкусНотии с кренвирш, които 2в1 сподели преди време. Произволна снимка от нета
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 22:18 от selleste

# 256
Да ти кажа, успокоих се, за миг реших, че за истински гъсеници говориш и се зачудих, как въобще ги ядете и стигат ли ви по само 2 на човек. Joy

# 257
  • Бургас
😂Ем,искрено ме разсмя!
То скоро време и гъсеници ще проядем 😞
Бански казвате,а....🤔 и аз имам нужда от нов,че моят е от 5-6г и вече не ми е ок. Имам долници,но с горниците ми е проблема.
Благодаря ви още веднъж за пожеланията за малкия! ❤️

# 258
  • Бургас
Ем, на никого у нас не му стиска да хапне нещо подобно Simple Smile

# 259
  • София
Ени, честита да си! Здрава, щастлива, обичана и красива!
карзче, здрав, усмихнат и с много късмет да е младежа!

# 260
Честити да са празнуващите! ОТ лошото да са забравени!
Аз се записвам едва сега.

# 261
Добро утро!

Честити да са вчерашните празнуващи! Да не се отърват от здраве!

Тамън сте били на свинене снощи, аз закусвам за втори път😁 Изядох си една чинийка яйца с бекон,  салата, маслини, сирена и хлебче и сега зартапвам с кроасан, гората и курабия 🤣 Вчера добре не закусвайх, днеска що тъй стана... 😁

# 262
  • Бургас
Добро утро,банда!🍀

# 263
Али, хапвай. Аз дояждам бонбоните от вчера. 🤣
Боли ме глава, кръст, г**... 🤣 Да идва този МЦ вече, че ме измъчи пмс този месец.

# 264
  • Бургас
Аз ходих рано-рано да пия кафе в Морската, ама така се бяхме понесли като на спявка, че чак сега се прибирам. Ще сложа една бърза крем супа и след час пак поемам Simple Smile Марто изяви желание да спи в градината днес и аз наваксвам.

# 265
Честити да са на патерица и Ени и сина на Карз, здрави да сте, другото му се намира колая.
Вчера изживях най-кошмарните си мисля минути в живота. Върнаха ми Калин от училище, боляла го глава (последните няколко дни не се чувства добре определено, корем, глава, 37.4 температура). Вика мамо, ужасно ме боли глават и аз реших да му измеря кръвното...ами 158/118, пулс 120. Обадих се на 112, за час, никакви не дойдоха, грабнах си детето и във ВМА, не приемали деца, вика отсреща, или в Пирогов, отиваме в Пирогов, изчакваме си час опашка ( кой да му попълнят документ, кой да го видят как е след лечението, естественно братята роми не чакат)...да високо е кръвното, ама да съм се опитала да го успокоя. Можело да е от хормоните, ама той каквъв е фит, нямало му нищо на сърцето ( явно слушалката е най-точния метод за диагностициране)
През цялото време, той е блед като мъртвец, и върви до мен.
В една нормална държава, линейката при такива показатели щеше да е в къщи и нямаше да ми разрешат да тичам от болница в болница. В една нормална държава слагат веднага да правят кардиограма...тук клоака. После защо биели лекарите. Не за бой, за разстрел са.

# 266
Съжалявам, Тит. Надявам се Калин да е по-добре днес.
Много съм разочарована от здравната система и аз, днес се разплаках от безсилие даже, явно ми се беше насъбрало.
За жалост, не можем без тях, те го знаят и болшинството от гилдията го карат на арогантно отношение към пациентите.

# 267
  • Бургас
Лелеее,Тит,представям си какво сте преживели....
Как е сега Калин?

# 268
  • Бургас
Ох, Тит, дано лошото е зад гърба ви! Днес по-добре ли е бъдещият ни тв любимец?

# 269
Ех, Тит. Искрено се надявам всичко да е зад гърба ви. Мисля, че най- голямото дете на Белинда имаше подобни проблеми. Опитай се да намериш нейни координати. Тя може да ти даде съвет за специалист.
Тути, няма да се даваш. Пореви си, събери се и продължавай напред.

Общи условия

Активация на акаунт