Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 983
  • 871
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Тит, дано Калин е добре и този кошмар никога да не се повтаря.
На мен веднъж ми се е налагало да викам линейка в Сф и дойдоха за няма и 10 мин. Определено бях очарована от екипа.

# 271
Калин е добре, говорих с лекарката му от САЩ, иска да пуснем няколко изследвания. Преди 10 дни му правиха изследвания, преди няколко месеца кардиограма - там е ок. Предполагам е заради пубертета ( и аз съм била така), но определено ми изкара акъла.
За тези от София, кардиолог детски само в 3-та.

# 272
Искам да кажа, че много се дразня когато по телевизията кажат: "Българи извършиха ..... нещо си ....в някоя държава".
Ето например тази вечер по новините говорителката обявява гръмко: "Българи извършиха най-голямата измама във Великобритания" и дават снимки на "българите" - а те живи цигани, ама цигани. Добре, ясно е че са български граждани, защото имат български паспорти, но ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ. Това че са български граждани, не означава че са българи. Не случайно при преброяването на населението има специална графа за това какъв се чувства човека - българин ли е, циганин ли е, турчин ли е, евреин ли е.... и т.н.... Всички сме български граждани, но не всички в България сме българи.
Да кажат "Български граждани извършиха ....." а не българи извършиха..... Те самите не се имат за българи, ако ги питаш какви са, ще кажат че са цигани. Защо им казват българи тогава....

# 273
Добро утро!

Аз се завърнах  и вече съм в офиса. Много ми се искаше да си остана в къщи днес, но следобед съм на обучение. 

Тит,  дано Калин вече не ти изкарва така акъла. Мисля, че в пубертета се случват такива неща.

Спокоен ден, банда!

# 274
У дома съм си. Загазих с коляното и работната ми седмица приключи  само с два работни дни.
Хубав ден от мен!

# 275
Добро утро.
Мари, какво направи? Да ти минава бързо.
Тит, дано няма проблем повече при Калин.
Добре,  че е петък!
Хубав ден.

# 276
Съни, бях болна (хрема, болки в гърлото) и ме удари в колянната става. Вчера минах ЛЛ, ортопед, рентген и сега се лекувам.

# 277
  • София
Добро утро!
Мари, дано бързо отшумява болежката!
Спорна да е работата на всички днес!
Ние довечера ще бъдем на една светска сбирка. С нетърпение я очаквам.

# 278
  • при моите деца .....
О, Тит, дано е било моментно и нямате повече подобни преживявания.
За болничната система няма да пиша....
Мари, да отшумява скоро болежката 🍀

# 279
И от мен привет!
вчера рязко се наложи съпругът ми да прекрати работа, че каката беше с 39,4С.
Аз съм на работа, че няма кой да ме замести и се надявам тя да е по-добре днес.

# 280
  • София
Лято, дано се оправя детето.
Прилагам нещо за неомъжените, че ми стана доста смешно. Satisfied
Скрит текст:
"От пет години почивен ден нямам. Ня-мам. Ходя по сватби... за букета. Зъб ми избиха, ребро ми пукнаха, десетки ноктопластики отидоха фира, аркади имам повече от Кубрат Пулев, покана получих от отбора по ръгби да им стана капитан. С времето задобрях, рефлексите ми се изостриха, хвърлям се като джак ръсел териер, засичам като радар . Не се хваля, ама ако ме сложиш на вратата съм по-добра от Георги Петков – дузпа няма да пропусна. 73 букета съм хванала до този момент. Трупам. Вкъщи на гробища след Задушница прилича, панделки имам да пребинтовам десетина фараона. Но не! Не ми предлага. Намеци му правих всякакви и накрая откровено си му казах - не съм претенциозна за пръстена, не е важно да е с диамант, не е важно да е златен, не е важно да е пръстен даже. Може и ламаринена отварачка от кенче. Но не! Не ми предлага. Менделсоновият марш ми е мелодията на телефона. Бялата рокля стои в багажника, до аптечката, готова за мълниеносна употреба. Изкарах с отличие курс за танци на пилон. Зеле слагам, шпагат правя, накладки сменям! Но не! Не ми предлага. Щот' една циганка, начи, му била гледала и му казала, че а се ожени, а бял ден ня'а да види! Жена му щяла да е мързелива кат' боа, погълнала военен министър, кошмарна готвачка, некадърна домакиня и така щяла да напълнее след сватбата, че вместо шлифер щяла да носи туристическа палатка за 7 души. И да, само щяла да му харчи парите, да му къса нервичките и да му слага рога. Това последното не мога да го разбера.
Що вика на майка си „една циганка“, също не мога да разбера."    - из нета

# 281
Лято, бързо оздравяване на каката.

# 282
  • Бургас
Бързо оздравяване на Марѝ и на момиченцето на Лято!

Поръчахме поредните маратонки, пристигат днес, много хубави, девойката си ги хареса, заспаха ѝ, обаче оригинални ли били, защото в училище я разпитвали след последния чифт, съученик искал да ѝ види подметката и т.н. По-лу-дях. Ма к'во се изненадвам, като дете от градината, според думите на майката, било сега "на вълна Зара". А момиченце на приятели получи поздрав за рождения си ден в градината "Да си намериш дружелюбен мъж и да имаш красива кола!".

# 283
  • София
selleste, върна ме три години назад, когато съученик на дъщерята сканирал с телефона си кецовете й, за да докаже, че са фейк. Оригиналните Джорданки според него не били по джоба ни. Прибра се много разстроена вкъщи, вадих кутията, фактурата от онлайн магазина, един месец не ги обу, а беше толкова щастлива като й ги подарихме. Тези “детски безобидни” постъпки оставят трайни следи.
мари, бързо да ти минава коляното!

# 284
  • Бургас
Ужас! Децата понякога могат да бъдат много жестоки!😥

Бързо оздравяване на Мари и щерката на Лято!❤️

Общи условия

Активация на акаунт