Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 984
  • 871
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Марѝ, лекувай се!
Болните деца да се справят бързо!
Лято, Тит, винаги ми се свива сърцето като имаме болно дете.
Аз от бърза помощ не се оплаквам. Много пъти съм викала, почти винаги са идвали до минути, заради майка ми. Алергия. Ако не дойдат бързо, ще умре от задушаване.
Заради междуребрена невралгия през есента и силната болка в сърцето, като инфаркт май, посетих спешното тогава.
С предимство бяха линейките, но до час ме приеха.

# 286
  • Бургас
Бъни, няколко пъти препрочитах поста ти, направо съм безмълвна. Тръпна в понеделник да чуя на колко са оценени и нашите доходи Wink Тогава иначе ще ходи с тениска от Пепко за 7 лв, но то там нямало менте и оригинал Joy та проблем няма.

# 287
Лято, да се оправя малката.
Селесте, още какви неща имаш да чуеш. Имам дълъг списък:
"Баща ти има много пари, пък не може да ти плати таксата за училище". Чаках многознайкото от 9-ти клас да я плати, ама не би.
"Маратонките ти са фейк" - това от съученик, дето му се обажда докато сме в Турция да му търсим маратонки
"Устните ти са много плътни" - абе хората пари дават за това
мога да го продължа, но ми скъса нервите преди година

# 288
Това го минахме миналата година:
"Дрехата ми е по-скъпа от живота ти"
"Дрехите ти са фейк, защото ти си беден и не можеш да си ги позволиш."

# 289
Децата понякога може да са ужасни.
Благодаря за пожеланията ви. По- добре съм и вярвам, че лечението ми няма да бъде сменено.

# 290
  • Бургас
Тъжно е, че подхващам темата малко след като изучаваха "Братчетата на Гаврош", а сега пък са на "Серафим".

# 291
  • Canada
Като ви чета единственото което мога да кажа е жалко. И за родителите, които възпитават такива деца, и за самите деца.

Тегава седмица беше, но свърши. Мама ми е рожденичка днес, да е здрава и все така силна и борбена!

Тути, поразмина ли ти 🤗

Тит, Калин да не ви плаши повече така!

Болните и контузените да оздравяват!

Чакам си в неделя гарджето да се прибере 🤩

# 292
Честита да е, Фонсе! Само здраве ѝ пожелавам.

# 293
Мари, да се оправяш.
Фонсе, жива и здрава да е мама

# 294
  • Бургас
Фонс, здрава да е мама!

# 295
Лято, Маре, да минава бързо!
С маратонките и оригинални ли са и ние имахме разпити от съученички във втори или трети клас.
Правим бисквитена торта с Монката с някакъв готов крем на доктор йоткер. Утре ще ви кажа става ли;)
Фонс, не ми е, още съм на черешата, че ми е на дневен ред.
Много здраве пожелавам на майка ти!

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 21:50 от tuty

# 296
Фонс, здрава да е майка ти.
Мари, ще мине,  до бала ще си супер.
Ако възпитаваме децата си, че има нищо по-ценно от живота,  няма какво да се чудим, че като пораснат мачкат наред  и не им пука.  Тъжно е.

# 297
  • Бургас
Децата понякога може да са ужасни.

Това написах и аз,но постът ми го няма 🤔

Фонс,честита да е мама!🍀

# 298
Мм болна тема подхващате. Синеочка на 4, вкъщи сме, на двора играе, съответно е с домашни дрехи и едни евтини кецове. Идва дете от групата й с майката, да си играят. Излизаме в двора на училището и чувам как другото дете й казва-много са ти грозни обувките! И нямаш дънки, а аз имам. 🤐 Тя има десетки дънки, необувани, защото не са й удобни и не ги носи. Обаче не е  в това въпроса... Потресена бях. На 4 години бяха! Сега тя е над тези неща. За първи клас й взех маркови маратонки, ами има разлика с тези от Пепко/Сенсей и пр. Нямам против и другите, просто тя е с много тесен крак и трудно ги нацелвам. Все й хлопат, а тези са й супер удобни. Декатлонските също са й добре. Сега иска такива с "подметка", т.е. с по-дебела. 😅 Започна и тя с претенциите.
Имахме малко екшън с кучето днес. Дано се оправи, че иначе не знам...
Фонс, здрава да е майка ти! 🥳💐
Да се оправят малкото Лято и Мари. 🍀

# 299
И моето малко в кюпа с тормозените. Физически. Децата са с нулево възпитание и отсъствие на формирани фундаментални ценности. 🤦♀
Търся идеи за справяне с тях.

Общи условия

Активация на акаунт