Искам да кажа...(217) през АПРИЛ 2024

• 42 987
  • 871
  •   1
Отговори
# 300
Някак си май прескочихме леко и при двете не е имало снобарски истории. Явно не е имало крайности и не е стигнало до мен.

Болните да оздравяват 🍀

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 15:47 от rummi_pl

# 301
Лято, много разговори с него, за да знае, че винаги сте насреща, разговори с училището, класна, директор. При нас имаше ефект, но и класната ни беше железна, веднага взе нещата присърце.
Мъжът ми беше решил да се среща с родителите, то и аз исках по едно време, но нещата се уталожиха след директора и не се стигна дотам.

# 302
  • при моите деца .....
Прибирам се от парти...
Уморена, но доволна.
Фонс, здрава да е майка ти!
Ох, Митето е чувствителен, дано не го тормозят в училище!
Митето не е имал оригинални маратонки...
Само Декатлонски, под 20 лв, но железни, пера и давам на друго деге, когато са ме малки.

# 303
  • Бургас
Добро утро!
Боби, изглеждаш чудесно!! Отслабнала си видимо!
Моите не са били тормозени или обиждани в училище! Много са нахакани и не се дават на никой!
Хубав ден, момичета!

# 304
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Не съм се наспала, но в 10.30 трябва да сме на Панчарево....
Не съм приготвяла дрехи, а в поканата пише няколко комплекта... Сървайвър парти 🤣
Трябва да приготвям багаж и на ММ, като се приберем - тръгва.
Карзче, благодаря, но има още много.
Хубав ден!

# 305
О, Боби, заинтригува ме. Ще чакам снимки и разказ. Весело да ви е!
Добро утро!

# 306
Добро утро!

Пия кафе и запрашвам на фризьор. После пазар, да видя баба и дядо, среща с дружките, посещение в болницата (бременната пак я наливат, добре, че малко остана).

На кюфтето на приятелчето любимата песен е По- по( за който не знае - Галена и Азис). На 6 са...

# 307
Добро утро! Днес ще ходим да поръчам тортата за щерката, за рожденния й ден скоро💓Да се разходим също.А утре чакам с нетърпение, ще ходим с приятели до Пирот и манастирите. Боби, приятно прекарване🥰 и хубав уикенд на всички!🌼🌷

# 308
  • На брега на реката
Добро утро и от мен!

Свърши ни почивката и вече съм у дома. Много си беше хубаво и не ни се тръгваше, ама всяко нещо има своя край.
Понеже всеки път хваля хотела, сега съм длъжна да спомена, че има една идея снижаване. Не, че сме недоволни, напротив, пак ще отидем при възможност, но някои дребни неща правят впечатление, когато си ходил и преди.

Да ви се поФаля, че вчера шофирах през целия път до дома и в Софията даже, тамън 350км. Доволна съм от себе си!

Фонсче, честита да е мама. Всичко лошо да е зад гърба ѝ и още дълги години да се радвате едни на други!

Мари, Лято бързо възстановяване!

Тути, каквото и да те мъчи, мило момиче, пожелавам ти, да се подреди възможно най-добре!

Боби, весело!

Имам 100 перални да изпера и ако успея, ще оправя и пердетата, че после няма за кога! Разбирайте и прозорците!

Спорен ден, момичета!

# 309
  • Бургас
Добро утро!

Уау, Боби, как си се фитнала! Simple Smile (и аз като онази от рекламата) Весело да ви е днес! Нареждам се за снимки от партито.

Бубе, тъкмо казах на свекърва ми, че докато не мине дъждовният май, за никакви прозорци няма и да си помисля.
А тя как ни стресна сутринта. Вчера явно е имала проблем с вайбър и сутринта в 6ч с ММ сме получили недоставени съобщения, които ние виждаме чак в 9. Неговото едно странно като за 6 ч сутринта, моето "звънни ми, когато можеш", абе като за паника. Звъним, не вдига. Мъжът ми хукна, добре че е през два блока, а тя жената миела бидона от зелето, нито телефон чува, нито е разбрала какво е станало.

Тути, Hug

Лято, съжалявам да прочета, че чак до физически тормоз се стига! Милото дете! Тути е права, разговори с него и всички по веригата, за да знае, че не е сам, че има на кого да разчита.

Дъждовен ден се очертава, според имейла ми и работен, а за финал в 19ч сме на детски рожден ден.

Спокоен и слънчев да е вашият ден!

# 310
  • Germany
Добро утро!
Пия кафе и се разсънвам. Снощи излизахме с приятели и пих един Аперол и днес пак ме цепи главата. Явно няма да ми се получи с пиенето и ще карам на вода вече. Големият отива на изпит - моля за стиснатите ви палци!

# 311
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Фонси, здрава да ви е и дълго да ви радва!

Болните да оздравяват!

За дрехи, обувки - щерката се облича от където си хареса, основно от ВУ. Малкия сега в новото училище залитна по марки. Карам го да работи, за да си ги купува Simple Smile Ние му купуваме на прИмоция Wink
Но обувките - винаги държа да са качествени. Независимо в какво финансово състояние сме били. Сега Найкове сме купували основно от Турция последните години. Там по моловете цените са страхотни!

Лято, кофти с този тормоз Joy Дано скоро има благоприятен развой!

Бубе, на Банско сме, точно за теб си мислех и защото си купуваме месо от Баня, мислех да ти звънна Grinning
От две седмици сега почивам, балсамче ми е отворения прозорец, чуруликането на птичките и все още белите върхове на Пирин. Но прозорците са ми мръсни, взела съм робота, ще го пусна да чисти Sunglasses

Тути, не разбрах какво ти е на душичката, но да минава Hug

Боби, добре изглеждаш!

Мари, да се възстановиш бързо Hug

Мони, стискам 🤞

Кучето ме кани на разходка Simple Smile

Хубав ден ви желая!

# 312
  • На брега на реката
Ех, Ети, пак се разминахме! Жалко!
Признавам, че не ни се тръгваше. Обичам да съм си у дома, но там цари такова спокойствие, че сякаш времето е спряло.
Тит, забравих да пожелая и за Калата, бързо възстановяване!

Децата ми, никога не са били претенциозни, особено големия! Малкия в пубертета малко залитна по марки и т.н., но  го накарах да работи, за да си ги изкарва.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 10:23 от Бубoлина

# 313
Бубе, когато е толкова голям хотела и обслужва много хора не винаги нещата вървят гладко Grinning
Познати бяха там за коледните празници и никога нямало да повторят Wink

Тути, не разбрах какво те мъчи. Надявам се да са малки ядове и бързо да мине Hug

Хубав ден се очертава, а след работа май ще спретнем с дружките скромна вечеринка.

# 314
  • Бургас
Тути,стегни се!🍀
Бубе,релакс на макс викаш?😉Супер!
Лято,разговори с всички по веригата!
Мони,стискам силно!🍀

Общи условия

Активация на акаунт